NETWORK PLAYER ΔΙΛΗΜΑ

jgavaris

Established Member
31 May 2009
197
ΣΠΑΡΤΗ
Καλησπερα, θελω να παρω ενα network player που συγχρονως ειναι και fm tuner. Εχω καταληξει σε 2 συσκευες
-marantz na 7004
http://www.drhifi.net.au/New Equipment/Marantz/Marantz NA7004/1.htm
και στο νεωτερο
-denon snp-720ae
http://www.dnp-720ae.com/

Αν καποιος εχει καποια απο τις παραπανω συσκευες παρακαλω ας μου δωσει τα φωτα του, αν ειναι ευχαριστημενος κλπ.
Επισης αν καποιος εχει καποια γνωμη για τις παραπανω συσκευες παρακαλω..
Να τονισω οτι τις 2 συσκευες τις χωριζουν περιπου 200 -250 με ποιο ακριβη την υλοποιηση της marantz.

Υ.Γ Αν επρεπε να βαλω το post στην κατηγορια computer audio παρακαλω τους διαχειρηστες να το βαλουν στην σωστη κατηγορια, το εβαλα εδω γιατι υπαρχει και ο παραγοντας tuner.Ευχαριστώ.

Απ' ό,τι βλέπω το Marantz έχει επιπλέον εισόδους ψηφιακές, άρα δουλεύει και ως DAC. Το Denon έχει μόνο μια μπροστινή USB για το iPod. Το marantz έχει και μια πίσω. Δικαιολογημένη η διαφορά χρημάτων. Βλέπω έχει και DAB εκτός από FM.

Last edited:
Σωστος pleo, τα παραπανω επιπλεον χαρακτηριστικα του marantz δικαιολογουν απολυτα την διαφορα τιμης. Απλα με μια συνρομη ερευνα στο net διαπιστωσα οτι υπαρχει καποιο θεμα μα το wireless του marantz καθως δεν βλεπω κιολας υποδοχη απο πισω για κεραια wlan antenna. Ενω το denon εχει. Μηπως το marantz εχει δωσει ποιο μεγαλη βαρυτητα στην αναπαραγωγη ετοιμων και αποθηκευμενων μουσικων αρχειων απο τις συσκευες μας και οχι τοσο πολυ στο internet radio που με ενδιαφερει. Το λεω, γιατι dac εχω, η μια λιγοτερη usb ok δεν χαθηκε και ο κοσμος dab δεν υπαρχει ακομα (και μαλλον για πολυ ακομα) και οι επιπλεον ψηφιακες δεν βαραινουν τοσο πολυ στην αποφαση για την αγορα του μιας και το denon εχει 1 οπτικη που κανεις δουλεια.
Να μου πεις.. ρε μεγαλε παρε το denon να τελειωνουμε. Για το denon πηγαινα και σημερα βρηκα μια προσφορα για το marantz σε demo ομως και μου το δινουν 200 χαμηλοτερα, οποτε η διαφορα μειωνεται αισθητα και ελεγα μηπως αξιζει η αγορα του. Διοτι και ομορφο ειναι κατ εμε και στιβαρο μηχανημα και ταιριαζει και με εναν marantz ενισχυτη που εχω. Αλλα αμα ειναι να εχω προβλημα με το internet radio και να θελω wifi bridge και διαφορα τετοια, τοτε να παω στο denon.

Οι USB πάντως να ξέρεις έχουν διαφορά. Οι εμπρός σε Marantz&Denon δεν είναι το ίδιο με την πίσω του Marantz. Η πίσω του Marantz δέχεται έως 96/24. Καλά θα μου πεις, δε σε ενδιαφέρει ως DAC. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι πως το Marantz είναι ένα SA-KI Pearl Lite χωρίς τα επιχαλκωμένα, τον τοροειδή μετασχηματιστή και με πιο απλά HDAM στην έξοδο, μεταποιημένο σε Network player. Για μένα, το μεταχειρισμένο σε κάτι που δεν έχει μηχανισμό που να φθείρεται δεν λέει και πολλά. Απ' ότι βλέπω, wireless εντελώς σε wifi είναι μόνο το denon.