New Canon EOS 70D

Συγγνώμη αλλά το σύστημα εστίασης στον αισθητήρα, σύμφωνα τουλάχιστον με τις ανακοινώσεις, δεν είναι απλώς βελτίωση αλλά επανάσταση. Εστίαση σε κάθε εικονοστοιχείο, πού ακούστηκε?

Σε ενα μικρο preview που ειδα καπου στο dpreview (εξωτερικο), ειχαν και αυτοι την ιδια απορία (για την ευκρίνεια συγκεκριμένα) αλλα λενε ότι τελικά δεν παρατήρησαν καποιο προβλημα.

http://www.dpreview.com/previews/canon-eos-70d/7

Conventional Phase-detect Autofocus

Most of my studio shooting was in the usual SLR mode, using conventional (reflex) phase-detect autofocus through the optical viewfinder. Overall, shots are good and focused in the studio as well as outdoors, and performance was quite fast. Part of the reason for this exercise, as well as the low light shots, was to confirm that the image quality is still up to snuff, despite the radical redesign of the sensor to support Dual Pixel AF. We think our shots show the Canon EOS 70D beta unit performs quite well, with the detail we'd expect from a 20.2MP camera.

Last edited:
Αυτα δεν μου τα χες πεις όταν με εστελνες να αγοράσω τον Tamron.....παλιοΚουπερτίνε! :p

Δεν ηξερες, δε ρωταγες;
Κατι θα πρεπει να θυσιασεις αν δε θες να δωσεις μια περιουσια.
Η 70d σιγουρα ειναι αναβαθμιση απο τη 550 , αλλα θελεις και ακριβουνς φακους .
Αν εχεις τον 70-200 f4 , τοτε δωσε τον tamron και παρε τον αντιστοιχο canon USM f2.8
Ετσι θα εχεις αχτυπητο συστημα. http://www.galaiosphoto.gr/product_info.php?cPath=3_26&products_id=34

Last edited:
Δεν ηξερες, δε ρωταγες;

Ειπαμε, ρωτησα τον Κουπερτίνο :p

Αν εχεις τον 70-200 f4 , τοτε δωσε τον tamron και παρε τον αντιστοιχο canon USM f2.8
Ετσι θα εχεις αχτυπητο συστημα. http://www.galaiosphoto.gr/product_info.php?cPath=3_26&products_id=34

LOL

Ειχα ανοιξει ηδη το link :p

Μία να κατσω στ αυγα μου και μία να σκάσω 2Κ (1 το σωμα και 1 ο φακος)....αποφασισε...ξερεις ότι δεν εχω αντοχες....:p

Τα δείγματα του dpreview δείχνουν το πολύ καλό AF (εμένα μου φάνηκε ακριβές, γρήγορο και ομαλό) στο βίντεο, αλλά το DxO δείχνει ότι δεν άλλαξαν και πολλά στο κομμάτι φωτογραφία..

δυστυχως, η 70D εχει τα ιδια χαλια με την 60D - 7D στο βιντεο , οσον αφορα το aliasing - moire προβλημα!
H canon φυλαει τον καλο codec - processor gia την 5D MKIII μονο....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
αλλά το DxO δείχνει ότι δεν άλλαξαν και πολλά στο κομμάτι φωτογραφία..

δυστυχως, η 70D εχει τα ιδια χαλια με την 60D - 7D στο βιντεο , οσον αφορα το aliasing - moire προβλημα!

Μαπα το καρπουζι δλδ...

Μα καλα, τοσα χρονια, δεν μπορουν να εξελίξουν τπτ;

Τοσα μοντελα ξαναζεσταμενο φαι, ελεος δλδ...

το κρατανε για τα μεγαλα μοντελα…

Δε νομίζω Γιάννη.

Αν μπορούσαν να εξελίξουν κατι, θα το εκαναν και στις χαμηλες κατηγορίες (που σίγουρα παίζονται πολλα λεφτα λόγω όγκου πωλήσεων).

Απλως νομίζω ειναι κατασταση προβολικων: Εχουμε φτασει πλεον στα τεχνολογικα ορια

Καλα, εσυ μιλάς για κατι πολυ συγκεκριμένο στο βίντεο.

Εγω λέω οτι απο τη εποχή 500D πρακτικά δεν εχει αλλάξει τπτ σε θεμα απόδοσης / ποιότητας φωτο.

Μόνο η touch screen εχει κανει μια διαφορα αλλα και παλι σε slr αν δεν την βάλεις στο μάτι σου δεν νοιώθεις να φωτογραφιζεις (οπότε άχρηστη η οθόνη και το touch focus πχ - για φωτο μιλάω πάντα)

αν σ ενδιαφερει το video και ειδικα το auto focus (με σωστους φακους) , παρτην… αλλιως προσπερασε!
Μπα, δεν με ενδιαφερει το video.

Αλλα, οπως ξερεις, δυσκολα προσπερνω....:p

Σε σχεση με την 550D θα δω καμια διαφορα σε φωτο; (επαλαμβάνομαι γμτ, ε; :p)