New Canon EOS 7D MKII.

Γιαννη,

Απόσο μπορώ να μαντέψω ;)

Για να δίνει 1080p60 σίγουρα αναβαθμίστηκε η ταχύτητα του αισθητήρα. Λογικά θα έχει καλύτερο απο πλευράς line skipping 24p μάλλον οχι full readout (είναι πολύ δύσκολο να κάνουν 2 δουλειές τα πιχελ και PDAF και κανονική εικόνα) αλλά αν είναι 2/3 ή 1/2 αντι 1/3 θα έχει ελάχιστo πρόβλημα, αντίστοιχο με της A7s 60p ..
Στο 60p λογικά θα πηγαίνει σε διπλάσιο skipping. Σίγουρα η ταχύτητα του αισθητήρα δεν αναβαθμίστηκε στα επίπεδα των τελευταίων Panny/Sony αφου το AF δεν λειτουργει σε 60p.

Αν είχαν καταφέρει full readout θα το διατυμπάνιζαν με κατι γραμματα Νααα ;)

Αφου τα ξέρεις βρε ... αν δεν βγεί η D9000 (d400) δεν πρόκειται να πέσει η τιμή ..

Πλάκα πλάκα παααρα πολύς κόσμος την περίμενε και την βλέπω να είναι ανάρπαστη του πρώτους μήνες. Ειδικά αν και το video είναι καλό ..

Η 7ρα δεν συγκινησε με τα πρωτα δειγματα, ουτε με τα οσα ακουγονται για την αποδοση στα υψηλα iso, οποτε ο προεδρας προεβην σε ανακοινωσεις, το λιγοτερο ενδιαφερουσες....

Currently no Canon camera offers more than 22MP. Do your DSLR customers ask for higher resolution?

Yes. We know that many of our customers need more resolution and this is under consideration. In the very near future you can expect us to show something in terms of mirrorless and also a higher resolution sensor.

και η εταιρεια σε... ξεστοκαρισμα (???????)

Capture.JPG

Δεν πολυκαταλαβαινω αλλα αν καταλαβαινω, δωρο 1 χρονο συνδρομη στο φωτοσοπ και ταμπλετα αξιας 350 ευρω περιπου... και ολα αυτα για μια 6ρα????

Η 7ρα δεν συγκινησε με τα πρωτα δειγματα, ουτε με τα οσα ακουγονται για την αποδοση στα υψηλα iso, οποτε ο προεδρας προεβην σε ανακοινωσεις, το λιγοτερο ενδιαφερουσες....

και η εταιρεια σε... ξεστοκαρισμα (???????)

View attachment 107144

Δεν πολυκαταλαβαινω αλλα αν καταλαβαινω, δωρο 1 χρονο συνδρομη στο φωτοσοπ και ταμπλετα αξιας 350 ευρω περιπου... και ολα αυτα για μια 6ρα????

Φτανει η ωρα του FF για σενα Ηλια... Αν δεν το χρειαζεσαι εσυ, τοτε ποιος ? :firstprize:

Re: Απάντηση: New Canon EOS 7D MKII.

Ναι καλά!
Γλυκοκοιτάει το FF βρε!

Και τον 135L f/2 επίσης....:Banane0:

Μα καλα.... αυτα τα δυο δεν πανε πακετο..... ???? :love:

Τασο, για τηλεφακο θα εχω την... V1... :2thumb22sup:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ο Ηλιας ειναι του τηλεφακου. Καλυτερα κροπ για αυτον. Μια 70D θελει.

70 πως...? Αυτη ειναι μια που της κουνιεται η οθονη απο πισω...?? Μπλιαααχ... :flipout:

Παντως η 7ρα σε κατι δειγματα που δημοσιευθηκαν, δεν τα πηγε και ως αναμενοταν στο φοκους...

Capture4_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Capture3_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Capture2_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Capture1_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Capture_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

κρινοντας ομως απο τη θεση των AF points, μαλλον για μαιμου δειγματα μου φαινονται

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ουτε στα 6400 δειχνει δυνατη...

Capture6_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Ο Ηλιας ειναι του τηλεφακου. Καλυτερα κροπ για αυτον. Μια 70D θελει.

Της οποιας 70D δηλωνω φανατικος θαυμαστης της μονο και μονο για το συστημα εστιασης της τουλαχιστον σε ληψη video.

Επαθα απλα σοκ.

Δεν εχω δει ακομα το συστημα εστιασης της 7D II αλλα εκεινο 5D III που δοκιμασα προσφατε δεν με τρελανε.

Αν ηθελα τωρα μια μηχανη για να αλλαξω την 5DII μου θα επιθυμουσα ή μια FF με το συστημα εστιασης της 70D και ψηλη αναλυση (35+) ή μια FF με το συστημα εστιασης της 70D με αισθητηρα τυπου foveon.

Μπα, εμένα η 6D θα με κάλυπτε μια χαρά. Αλλά και η 5D2 με καλύπτει, δεν την έχω ξεζουμίξει ακόμη. Τι θα ήθελα για να την αλλάξω; Να είμαστε γεροί και να πάνε καλύτερα τα οικονομικά μας βέβαια (αναγκαίες προϋποθέσεις), με ένα μοντέλο με σημαντική βελτίωση στο θόρυβο στα σηκωμένα σκιερά (σημαντική = 2 στοπ και βάλε από αυτό που έχω) άντε και λίγο μεγαλύτερη ανάλυση για όταν κροπάρω (ας πούμε, από τα 21 στα 30mp). Εστίαση δεν θέλω με πολλά σημεία, αλλά ένα και ακριβές και ευαίσθητο ναι θα το ήθελα.

Τασο, 6D + dualISO 100-400 ή 100-800 πρέπει να σε καλύπτει ;) Ακόμα και η 5DII + dualISO 100-800 ίσως ..

Δεν χρειάζεται να ανοίγει κανείς το ευρος του dualISO πολύ (για να μην χάνει ευκρίνεια στα highlights) η πιο πολύ δουλειά γίνεται μέχρι το 100-400 ή 800

Είναι λίγο μπελάς βέβαια αλλά τζαμπέ

Εστίαση δεν θέλω με πολλά σημεία, αλλά ένα και ακριβές και ευαίσθητο ναι θα το ήθελα.

Το ακριβες το θελουμε ολοι, το ευαισθητο για που το θελεις? Για αστροφωτογραφιση?

Ναι, αλλα για τοπια που τραβας συνηθως, λιγο δεξια, λιγο αριστερα θα το κεντραρεις... εγω θελω μια 6dii με την εστιαση της παλιας 7ρας σε λιιιγο πιο ανοιχτη διαταξη...

Τα 30mp που λετε, καλα ειναι μεν για κροπ, αλλα αν ολοι παραπονιουνται για το μεγεθος των αρχειων, δεν ξερω ποσο πρακτικα θα ειναι στο τελος τελος...

Παντως σε καταστημα εδω περα, ειχε 8 παλιες 7ρες προς πωληση... τιμες αλμυρες... 650 - 750 ευρω... πολλοι θα αγορασουν μαλλον τη νεα, να δουμε ποσο ικανοποιημενοι θα μεινουν... αν και οι 7ρηδες, οποτε γυριζε η κουβεντα σε DxO και υψηλα iso, απευφευγαν ευγενικα την κουβεντα, αλλα δεν διατυπωναν και παραπονα, τουλαχιστον δημοσιως... συνειδητοποιημενους θα τους ελεγα...