Δουλεύει π.χ το σκιν του Mcelliot GLAMOUR X-Infinity v4.0?Εγώ το έχω στον VU+ DUO σε usb με χρήση Meoboot, με Blackhole 1.4.2 στη flash. Τί θες να μάθεις για το image?
Δουλεύει π.χ το σκιν του Mcelliot GLAMOUR X-Infinity v4.0?Εγώ το έχω στον VU+ DUO σε usb με χρήση Meoboot, με Blackhole 1.4.2 στη flash. Τί θες να μάθεις για το image?
Εγώ το έχω στον VU+ DUO σε usb με χρήση Meoboot, με Blackhole 1.4.2 στη flash. Τί θες να μάθεις για το image?
Καλησπέρα φίλοι...σήμερα σκέφτομαι να αναβαθμίσω τον δέκτη μου με το συγκεκριμένο image...έπειτα θέλω να περάσω το σκιν GLAMOUR X-Infinity by MCelliot_g v4.0! The Elite Edition...
όπως έχει πει ο φίλος "nocarder" στο ποστ #22 δουλεύει κανονικά.
Η απορία μου είναι πια version να περάσω :
i. Για Dream Elite 1.3.3 full version
ii. Για Dream Elite 1.3.3. internal components (delite version)
iii. Για Newnigma2 v.3.x.x UNSTABLE BRANCH
iv. Για CVS/Oozoon/OpenPli
Ευχαριστώ!
...Λαέ των δο ρυφορικών...some assist over here please?:grandpa:
Αυτό δοκίμασα εγώ και δούλεψε!
http://rapidshare.com/files/447736087/enigma2-skin-GXI5-for-CVS-NewDE.rar
Φίλε μου έχω ένα Dreambox 8000 απο την ημέρα που έβαλα το oozoon ο δέκτης μου είναι πάντα ενημερωμένος, κατεβάζω ότι plugin υπάρχει και δεν σκέφτομαι να το αλλάξω.
Έχω δοκιμάσει τα πάντα, παλιότερα ήμουν αρκετά ευχαριστημένος με το dreamelite αλλά από την ημέρα που σταμάτησε η υποστήριξη του σταμάτησα και εγώ να ασχολούμαι μαζί του.
Το oozoon έχει ένα μικρό πρόβλημα με την διαχείριση του swap αλλά λύνεται πολύ εύκολα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.