New firmware 1.1.3 iphone

Version 1.1.3 (4A93)
Modem Firmware 04.03.13_G

όλα οκ ουφφφ
το εικονίδιο του itunes από κάτω δεξιά που ήταν πήγε κάτω αριστερά όπως στα hack

νίκ εμένα είναι το Γαλλικό και μάλιστα με ειδοποίησαν ότι έστειλαν από την περασμένη Παρασκευή και τον κωδικό ξε κλειδώματος στην διεύθυνση που τους είχα πει και τώρα περιμένω να μου έρθει εδώ για να το κάνω simfree διότι τώρα είμαι roaming

τώρα με την κάρτα της cote έβγαλε το call forwarding που δεν έβγαζε με την κάρτα της orange και ακόμη δεν δουλεύει το voicemail

Exω ενα iphone ξεκλειδωτο με 1.0.2 και θα ηθελα να το αναβαθμισω. Ειναι αυτο δυνατο χωρις να μπλοκαρει και σε ποια βερσιον και με ποιο τροπο πρεπει να γινει? Θα εκτιμουσα πολυ τη βοηθεια σας μιας και ειμαι νεος στο φορουμ αυτο. Ευχαριστω

Το Σ/Κ έπαιξα λίγο και πέρασα την 1.1.3 . Ολα μια χαρά , με την δεύτερη πέτυχε, αλλά ξαναγύρισα στην 1.1.1 επειδή:

1) Για άγνωστο λόγο δεν λειτουργούσαν οι ήχοι κλήσης!! Ενώ στα sms λειτουργούσαν οι ήχοι , στις κλήσεις λειτουργούσε μόνο η δόνηση !!

2) Δεν λειτουργούν τα ελληνικά, ούτε τα pay ούτε τα Free.

οι ηχοι διορθωνοντε με fix απο τον installer
επισης βαζοντας τον mobile enacher v.2 και το ελληνικο πληκτρολογιο απο τον mediawed Greek keyboard (axle Marks) δουλευει επισης
εγω ειμαι σε ενα 1.1.3

Απάντηση: Re: New firmware 1.1.3 iphone

Exω ενα iphone ξεκλειδωτο με 1.0.2 και θα ηθελα να το αναβαθμισω. Ειναι αυτο δυνατο χωρις να μπλοκαρει και σε ποια βερσιον και με ποιο τροπο πρεπει να γινει? Θα εκτιμουσα πολυ τη βοηθεια σας μιας και ειμαι νεος στο φορουμ αυτο. Ευχαριστω

Καλός ήρθες
Εάν έχεις κάνει εσύ την πρώτη φορά το ξεκλείδωμα θα είναι πολύ εύκολο να κάνεις και τα υπόλοιπα.
Λοιπόν ως προς το ερώτημα σου ποιά είναι η καλύτερη version εάν θέλεις Ελληνικό περιβάλλον είναι η 1.1.1 δηλαδή η αμέσως επόμενη που σου προσφέρει και το itunes και μαζι το Ελληνικό πακέτο με το Ελληνικό περιβάλλον και το Ελληνικό πληκτρολόγιο.
Η επόμενη 1.1.2 βγήκε για να υποστηρίξει βασικά τις γλώσσες στις αγορές που κυκλοφόρισε εκτός Η.Π.Α. δηλαδή πρόσθεσε το ιντερνάσιοναλ στα σέτινκς έτσι ώστε να προσθέσει Γαλλικά,Γερμανικά,Ιταλικά,μαζί με τα πληκτρολόγια τους,Ελληνικά πουθενά.
Άρα δεν λέει διότι και τα ψιλολόγια που προσθέτει και στην 1.1.3 π.χ. για την διαμόρφωση της επιφάνειας εργασίας υπάρχουν σε ελεύθερες εφαρμογές στον app installer από την 1.0.2.
Εγώ προτείνω την 1.1.1 μαζί με τις ελεύθερες εφαρμογές.
Από οδηγούς υπάρχουν πολύ ακόμη και στα Ελληνικά για μένα με mac μου αρέσει αυτός που έχει και Ελληνικά για την εγκατάσταση της 1.1.1 http://greek.hackthatphone.com/index.html
ότι άλλο θες ξανά ρώτα:music-smiley-005:

Ευχαριστψ για την απαντηση αλλα δεν εχω κανει εγω το πρωτο ξεκλειδωμα.Μου το εστειλαν ξεκλειδωτο απο Αμερικη. Γινεται η αναβαθμιση σε 1.1.1 ; Ayto που πατατηρησα στη συσκευη μου ειναι πως στο μενου του installer δεν εχει την επιλογη edit στο Sources για να προσθεσω...Αυτο ειναι χαρακτηριστικο της 1.0.2 η συμβαινει κατι αλλο?

Αρχίζοντας πρέπει να ξέρεις με ποια μέθοδο το έχουν ξεκλειδώσει λογικά με anysim μετά κοιτάς από τα settings>general>About κάτω κάτω το firmware πρέπει να έχει 04.01.13_G
Πρέπει να μας πεις τι μέσο θα χρησιμοποιήσεις για Mac η για pc γιατί έχουν γραφτεί οδηγοί και για τους δύο.
Εγώ μπορώ να σε βοηθήσω για mac για pc έχει άλλους ειδικούς το Φόρουμ.
Τα λέμε.

Eυχαριστω. Το modem firmware που εχει ειναι 03.14.08_G/
Εχω PC και παρολο που διαβασα τις οδηγιες που μου εστειλες στα ελληνικα υπαρχουν καποια σημεια οπως to subsystem που δεν εχουν εγκατασταθει στο κινητο μου και δεν ξερω πως να προχωρησω. Θα εκτιμουσα καποια βοηθεια.