New HTPC Mini ITX

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: New HTPC Mini ITX

Το δικο μου ειναι σαν της φωτο. Δεν υπαρχει εξτρα καλωδιο, ειναι κολλημενο επανω!
Αυτο λεω και εγω.
Οτι δεν υπαρχει. Φαινεται οτι ο πωλητης χρησιμοποιουσε μητρικη με ενσωματωμενο επεξεργαστη, και μαλλον το αφαιρεσε.
Ετσι υποθετω , γιατι δεν ξερω και πολλα πραγματα.

Και βεβαια το πολυ βασικο , ειναι οτι εχει 20πινο καλωδιο , ενω η μητρικη θελει 24πινο

Και μια ακομη ερωτησις. Ο πωλητης μου ειπε οτι το brick το εξωτερικο ειναι 120W. Υπαρχει τροπος εαν το παω σε ηλεκτρονικο να μου βρει για ποσα Βαττ ειναι?

Re: Απάντηση: New HTPC Mini ITX

Δεν γραφει επανω κανενα στοιχειο ? Δεν εχει ταμπελακι?
Τιποτε απολυτως
Ουτε ενα αυτοκολητο.
Εαν πας στο google και γραψεις HFX Micro S1 , Θα δεις οτι στο τελος της σελιδας, γραφει δυο τροφοδοτικα EF15 και EF12.
Το δικο μου δειχνει οτι ειναι το EF15.
Και εχει και φωτοφραφια, οτι εχει 20πινο, ενω οπως ειπα η μητρικη που αγορασα εχει 24πινο......

Βαγγέλη στις περισσότερες περιπτώσεις όπως και σου αναφέρει ο Lykman, το 20pin τροφοδοτικά παίζουν κανονικά σε 24pin μητρικές. Εγώ έχω ένα PCάκι που δουλεύει έτσι ακριβώς. Αλλά επίσης υπάρχουν και αρκετές φορες, ανάλογα με την υλοποίηση τροφοδοτικού-μητρικής που απαιτούνται τα 24pin για σταθερή λειτουργία. Ουσιαστικά τα 4 extra pin δίνουν περισσότερο ρεύμα στην μητρική ιδιαίτερα για να καλύψουν τις ανάγκες της κάρτας γραφικών ενισχύοντας με ρεύμα την PCI-e θύρα. Αν δεν έχεις εξωτερική κάρτα γραφικών θεωρώ πως μπορείς να το δοκιμάσεις, αν όμως έχεις και καταναλώνει και ρευματάκι τότε είναι προτιμότερο να πας σε 24pin τροφοδοτικό. Στην ουσία τα εξτρά 4pin του αντάπτορα δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω απ' το "κενό" του 20pin τροφοδοτικού.

Αυγερινε καλημερα και ευχαριστω για τις πληροφοριες
Για το αλλο που γραφω , οτι απο το pico λειπει το καλωδιο που δινει ρευμα στον επεξεργαστη τι κανω?
Υπαρχει στο εμποριο τετοιο καλωδιο?

Απάντηση: Re: New HTPC Mini ITX

Αυγερινε καλημερα και ευχαριστω για τις πληροφοριες
Για το αλλο που γραφω , οτι απο το pico λειπει το καλωδιο που δινει ρευμα στον επεξεργαστη τι κανω?
Υπαρχει στο εμποριο τετοιο καλωδιο?

Πρέπει να πάρεις ένα Molex σε ATX12V μετατροπέα για να είσαι ΟΚ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: New HTPC Mini ITX

Αυγερινε που το πωλουν αυτο?
Σε καταστηματα ηλεκτρονικων?

Σε γνωστά κομπιιουτεράδικα δύσκολο θα βρείς, σε κάνα πιο ψαγμένο ίσως. Απο ίντερνετ (κυρίως Αγγλία για γρήγορα) θα βρείς στα σίγουρα.

Απάντηση: Re: New HTPC Mini ITX

Αυγερινε κανε μου τη χαρη , και μπες στο site του HAC , Cable-Adaptors \ Cable Power \ Cable Power ATX Extension 24-Pin 6Ευρω , αυτο ειναι?

Βαγγέλη όχι, αυτό είναι προέκταση σε 4pin που εσύ δεν έχεις. Αλήθεια δεν ρωτάς στο HAC μήπως στο παραγγείλουν;

Re: Απάντηση: New HTPC Mini ITX

http://www.e-photoshop.gr/adapter--4pin-atx--8pin-eps.html

Είχα βρει και στο HAC κάποτε αλλά τώρα δεν το βρίσκω.
Πηρα τηλεφωνο σημερα , αλλα δεν εχει κανενα καλωδιο απο αυτα που θελω.
Μου φαινεται οτι θα τα βρω μεσω ComputerBeast , που πηρα και αυτους τηλεφωνο ...............