New ηχεία και subwoofer! Please...help!

To sub θα πιανει πολυ υψηλοτερα db στις χαμηλες συχνοτητες, απ'οτι αυτα τα ηχεια.
Θυμισου επισης οτι το καναλι LFE δινει 15db περισσοτερο σε ταινιες. Μαλλον το γουφερακι το χρειαζεσαι....

Δεν το γλυτωνω δηλαδη...Γνωρίζει κανείς τα ηχεία που αναφερα? Τα crystal audio THX-T3 και επισης που μπορώ να τα βρώ στην θεσσαλονίκη? Thanks...

Βλεπω δεν βοηθατε...:twoguns: εβαλα στο ματι και τα wharfedale diamond 9.6 τα οποια ειναι φτηνοτερα απο τα crystal...τα εχει κανένας? Θα με καλύψουν? Επίσης ειδα και τα cav mdI αν και λιγο too much και πολύ ογκώδες...μήπως ομως παρα το ωραιο φινιρισμα και το μεγαλο τους μέγεθος δεν ειναι και τοσο αξιόπιστα? Να πω κολλάω αρκετά οτι είναι κινέζικα. Please δώστε μια βοήθεια τα εχω χάσει.

Κανένας ρε παδιά? Εχω καταλήξει τελικά σε 2:

I: wharfedale 9.6 590 ΕΥΡΩ
II: Crystal Audio THX T3 700 ΕΥΡΩ

Αξίζουν τα crystal τα +110 ευρω? Μου φαίνεται πως δε θα αποφασίσω ποτε!!!

Και τα δύο είναι ηχεία που μπορείς να τα ακούσεις κάπου.
Πήγαινε σε ένα μαγαζί και άκουσέ τα και αποφάσισε εσύ κατά πόσον αξίζει να δώσεις τα παραπάνω λεφτά των Crystal.

Τα crystal δεν τα βρήκα σε καποιο καταστημα στην θεσσαλονικη για να τα ακουσω αλλα μονο να τα παραγγελω...τα wharfedale 9.6 τα άκουσα και απλα μου αρεσαν μιας και δεν έχω μετρο σύγκρισης. Κάποιος που να έχει ακουσει και τα δύο ηχεία? Η τα crystal?

Κάποιος που να έχει ακουσει και τα δύο ηχεία? Η τα crystal?

Και να τα έχει ακούσει τι να κάνει μάνα μου; Να σου στείλει τα αυτιά του; :ears:
Αν δεν τα ακούσεις εσύ δεν μπορείς να αποφασίσεις. Δηλαδή αν κάποιος πεί "αυτό είναι καλύτερο από το άλλο" και το αγοράσεις εσύ και τελικά δεν σου αρέσει δεν θα απογοητευτείς;

Ετσι ειναι αλλα δεν μπορω να κανω και αλλιως,δεν μπορω προς το παρον να κατεβω αθηνα για να τα ακουσω, ελπιζω να ωρω στημενα σε κανα καταστημα στην θεσσαλονικη...:(

KODA GW-212. Το έχεις τσεκάρει??? Κλεινει 9 μήνες στο σπίτι μου(φοιτητής, 30τμ) και κοντέβει να με διώξει όλο το οικ.τετράγωνο!!!

Το sub πραγαματικα σφάζει!!! Ειναι το μονο το οποίο ειναι στα 200 ευρώ και φοράει 12ιντσο woofer!!! Κατά τα άλλα 150watt rms και απόδοση για την οποία έχει χαρακτηριστει κορυφαία αγορά, ηχείο αναφοράς κτλ. απο το Hitech.

Προτείνω B&W 685 με τον ενισχυτή που σκέφτεσαι. Σοβαρά ηχεία από έναν κορυφαίο κατασκευαστή. Έχουν και πολύ καλά μπάσα από μόνα τους. Μη σε ξεγελάει το μέγεθος.. (έχουν τη χάρη)

http://www.bowers-wilkins.com/display.aspx?infid=2301
http://www.eisa-awards.eu/2007/node/743

Παραδόξως, μόλις 490 ευρώ τρέχουσα τιμή στην αγορά.

Εναλλακτικά Chario 200

http://www.chario.it

Subwoofer... velodyne για τα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις όμως, ίσως σε κάποιον λιγότερο ακριβό κατασκευαστή όπως αυτοί που αναφέρθηκαν σε προηγούμενα μηνύματα.

Ηχεια υπαρχουν πολλα στην κατηγορια που θες να κινηθεις. Οτι και να σου προτεινει ο καθε ενας αν δεν τα ακουσεις και να δεις τι σου αρεσει δεν κανεις τιποτα.
Τωρα αν θες γνωμες για ηχεια δες και τα dali. Αν παλι θες μια γνωμη για το τι θα απεφευγα θα σου ελεγα τα crystal. Γουστα αυτα βεβαια.
Μια ακομα γνωμη προσωπικη ειναι να διαθεσεις ολο το ποσο για καπως ποιο καλο ηχειο και μελοντικα να παρεις και το sub.

Δεν ξερω ποιος απο εσας ειναι απο θεσσαλονικη παντως εγω εχω απογοητευθει!!! Μονο τα wharfedale μπορεσα να ακουσω και κατι χειροποιητα. Ειναι πολυ πισω τα καταστηματα τις θεσσαλονικης σε θεμα ήχου...λιγοι γνωριζουν,ουτε να σε ενημερωσουν ξερουν ουτε τιποτα. Δεν μπορω να βρω ηχείο για να ακούσω...μονο οτι ειχε στο Media Markt οπου ακουσα κατι magnat 1000. Πλεον το σκέφτομαι να κατεβω στην Αθηνα για καμια εβδομαδα για να κανω ερευνα σε καταστηματα που θα μου προτεινετε εσεις!!!

Λενε πολλα για τους sony ενισχυτες περι ποιοτητας και αποδοσης κτλ. Ο συγκεκριμενος που εχω DB870 τον περνει και αυτον η μπάλα? Εχει τα απαραιτητα ρεύματα για να οδηγησει τα περισσοτερα ηχεία?

Οσο αφορα τα koda εχω εντυπωσιαστει με τις κριτικες και της χαμηλες τιμες, μηπως ομως ολα αυτα ειναι παραμυθια? εχει ακουσει καπιος τα koda Και καποιο αλλο ηχειο ακριβοτερο για να μπορει να συγκρινει? Καχυποπτος....
Οσο γαι τα chario δεν τα εχω δει απο κοντα και φυσικα δεν τα εχω ακουσει!

Το Β&W δεν ξερω απο αποδοση (αλλα οσο να'ναι B&W ειναι) αλλα δεν με εντυπωσιασε.....εχω κολησει σε δαπεδου! Αμα αρχισω και βλέπω και τα μικρα δεν προκειται να αποφασισω ποτε. Οσο για τα B&W 804 matrix τι γνωμη εχετε? Πολλα μεταχειρισμενα εχω δει....

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας!!!