NEW PHILIPS LCD TV

Τις παρουσιάζει το Hitech , σελ77-79, 1190 -749 και κινούνται στα μέσα όρια ποιότητας και τιμής.
Ειδικά η 5322 είναι Αριστη αγορά.

Να κι άλλες
http://www.bch.gr/
Αν πάτε στην κατηγορία τηλεοράσεων και επιλέξετε για κατασκευαστή την Philips και θα δείτε και άλλα!Και μάλιστα σε φοβερές τιμές!

-bye- γεια σου ρε geo geo ..μαμουνι των τιμων και των online αγορων .
Το ιντερνετ και ο Geo :violent-smiley-030: τις τιμες :music-smiley-005::music-smiley-005:

Καλησπέρα,σημερα μετα απο επισκεψη σε γνωστο γερμανικο πολυκαταστημα της Αθηνας επεσε το ματι μου στην καινουργια Philips 37pfl7562D η οποια και ηταν μακραν η καλυτερη σε demo υλικο (HD) αλλα και σε επιγειο αναλογικο αρκετα καλη και σε χρωμα και σε αναλυση σε σχεση με τις αλλες παρομοιας κατηγοριας.Εχετε ακουσει γι αυτο το μοντελο τιποτα σχετικο?Αν υπηρχε η δυνατοτητα θα περιμενα τα επομενα μοντελα των 100hz με pixel perfect που θα βγουν απο Ιουλιο αλλα δυστυχως η παλια matchline crt μας αφησε χρονους εδω και μια εβδομαδα οποτε δεν μπορω να περιμενω...το κοστος 1489e και ο λογος που δεν την παρηγγειλα ειναι μηπως την εβρισκα μεσω νετ χαμηλοτερα...δυστυχως πουθενα...οταν την παραλαβω θα ανεβασω φωτο να δειτε

Οπως εχω ξαναπει:

Philips 5ΧΧΧ = Απατη
Philips 7XXX = Μετρια
Philips 9XXX = Κορυφαια

+1 ... Δυστυχώς δεν μπόρεσα να αποτρέψω φίλο από την αγορά μιας 5ΧΧΧ (νομιζω 5341) .... τώρα είναι αργά

Αλλά η 9731 είναι εξαιρετική :grinning-smiley-043

Last edited:
Να μπω κι εγω σφηνα εδω για να μην ανοιγω νεο θεμα.

Βρηκα δυο philips, απο τα φθηνα μοντελα, το 32PF3302 και το 32PF5331 τα οποια τα βρηκα στην ιδια τιμη, 650ε.

Μιας και το budget δεν πρεπει να ξεπερναει τα 750ε, καθοτι ειναι η τριτη tv του σπιτιου, ποια απο τις δυο μου προτεινετε?

Βεβαια ενδεχομενως να υπαρχουν και αλλες προτασεις , οποτε ευχαριστως να τις ακουσω.

Εκ των προτερων ευχαριστω

Χάρη μέχρι τα 750 είσαι στα οικονομικά μοντέλα των εταιριών(μην περιμένεις πολλά).όμως ο electroptica έχει την Samsung LE-32S86 με 745Ε.Η η σίγουρη πρόταση Sony KDL-32S2530 με 785Ε επίσης από electroptica!

Για τη Sony δε το πολυβλεπω απο καθαρη προκαταληψη οποτε μενω παντα μακρια απο προιοντα Sony. Δηλαδη δεν συμφωνω με την πολιτικη της (απο εποχης VHS Vs BETA) , και επισης απο εμπειρια πολυ κακου Sevice, αρα Χρηστο να προτιμησω την Samsung απο τις δυο Philips που εχω δει?

Last edited:
Σίγουρα η Samsung είναι πολύ καλύτερη από τις Philips!!

Oσο και να βριζουν καποιοι την Sony η αληθεια ειναι οτι βγαζει προιοντα με λιγοτερες βλαβες και προβληματα σε σχεση με τις περισσοτερες εταιρειες συμπεριλαμβανομενης και της Samsung και της Philips. Αυτο σας το λεει καποιος που η επομενη τηλεοραση του ειναι πολυ πιθανο να ειναι Samsung.

Οποιος δεν με πιστευει ας ριξει μια ματια στο AVforums και ας ψαξει για thread με προβληματα, bugs κτλ.

Για τη Sony δε το πολυβλεπω απο καθαρη προκαταληψη οποτε μενω παντα μακρια απο προιοντα Sony. Δηλαδη δεν συμφωνω με την πολιτικη της (απο εποχης VHS Vs BETA) , και επισης απο εμπειρια πολυ κακου Sevice, αρα Χρηστο να προτιμησω την Samsung απο τις δυο Philips που εχω δει?

Συμφωνω απολυτα με τα παραπανω, και εξαλλου νομιζω οτι ειναι πολυ σημαντικο το θεμα του service καθως η βλαβη μπορει να συμβει σε οποιαδηποτε τηλεοραση, αλλα αν δεν υπαρχει σοβαρο service..... :guitarist:

Το service δεν ειναι το μονο κριτηριο γιατι σε τελευταια αναλυση ολα τα service πανω κατω στο ιδιο επιπεδο βρισκονται, με κανα δυο εξαιρεσεις.

Αλλα δεν μπορει να προσπαθω π.χ να παρω ¨αντιγραφο ασφαλειας¨ απο ενα DVD και να παιδευομαι με τις ωρες προκειμενου να προσπερασω το Αrcoss και δεν ξερω και' γω ποιο αλλο κλειδωμα θα σκαρφιστει η Sony και μετα να αγοραζω την τηλεοραση η το DVD player της. Ειναι θεμα αρχης!

Καποτε, πριν απο 10 περιπου χρονια οταν ¨ξεκλειδωναμε¨ τα DVD players , τα μονα που ειχαν εξαιρετικη δυσκολια να ξεκλειδωσουν ηταν τα Sony.

Για να επανελθω παντως στο θεμα, και να ευχαριστησω οχι μονο το Χρηστο, μαλλον προς την Samsung κλεινω (αν και η electroptica δεν την εχει 745 αλλα 768) και την παζαρευω γυρω στο 700.

Το απογευμα θα ξερω.