Το Πασχα που θα βγουν οι Αχαiοι για ψωνια και μαζι με τ αρνακι του διαβατηριου θα φορτωσουν κι απο μια LCD ..........αλλοιως στο πανευρωπαικο να δουνε την Γαλανολευκη με σιγουρη δικαιολογια αφου την βλεπει και η κυρα και γουσταρει - ασχετα αν θα λεει συνεχεια : Αυτος ο Ζαγορακης γιατι σταματησε?Ναι, αλλά δεν ρίχνουν λίγο τις τιμές.:smash:
Πως θα φύγουν;
Οι καινούργιες θα έχουν και στρομπόλι για τα πανηγύρια;
Πως μου φαίνεται οτι αυτή βγαίνει μέχρι 47 ίντσες;γμτο:bigcry:
ή κάνω λάθος;
μηπως γνωριζετε ποτε θα κυκλοφορησουν οι 37pfl9603 ,37pfl9703 ?για την πρωτη βρηκα μονο ενα καταστημα στο skroutz στα 1800.κανενα αλλο?
μηπως γνωριζετε ποτε θα κυκλοφορησουν οι 37pfl9603 ,37pfl9703 ?για την πρωτη βρηκα μονο ενα καταστημα στο skroutz στα 1800.κανενα αλλο?
rivers πολυ αρνητικος εισαι με τις philips γιατι?ολο ειρωνεια.φιλε γιωργο οχι 42 αλλα 37 ιντσες θελω εχουν ερθει?
φιλε γιωργο οχι 42 αλλα 37 ιντσες θελω εχουν ερθει?
Εγω φταιω η η τιμολογιακη πολιτικη της Philips?
Στην εποχη μας 1,800 ευρω για μια τηλεοραση 37" οπως και 2,400 ευρω για μια 42" (9703) ειναι εκτος τοπου και χρονου οταν μαλιστα εκτος του ambilight δεν προσφερουν τιποτα παραπανω (και πολλες φορες και λιγοτερα) απο τον ανταγωνισμο.
Μπορει ισως να μην αρεσει σε καποιους που λεω την αληθεια (και στην περιπτωση αυτη και σε αλλες) αλλα εγω δεν ειμαι ανθρωπος που κρυβεται πισω απο το δακτυλο του και ουτε γραφω στο φορουμ για να κανω δημοσιες σχεσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.