NEW ΠΛΑΣΜΑ

Χαμηλο το contrast (μεση και πιο κατω) για να αποφυγεις burn-in το οποιο μετα απο 100 ωρες λειτουργιας θα ειναι πολυ πιο δυσκολο να συμβει και θα φοβασαι λιγοτερο.

Χαμηλο το contrast (μεση και πιο κατω) για να αποφυγεις burn-in το οποιο μετα απο 100 ωρες λειτουργιας θα ειναι πολυ πιο δυσκολο να συμβει και θα φοβασαι λιγοτερο.

Τώρα μου το λες; :damnyou:
Ευχαριστώ πολύ… :grinning-smiley-043
Θα το κάνω στην επόμενη Plasma :award: που θα πάρω… :Banane0:
Εάν και νομίζω να πάρω LCD :firstprize: … :ernaehrung004:
Όπως είναι της μόδας τώρα στο σπίτι αντί 2 σκυλούς ή 2 γάτους, να έχεις 1 σκύλο και 1 γάτο… :flipout:

Να κ κατι που δεν το ηξερα.Φιλε MATRIX ισχυει κατι και για τις LCD?

Οχι, οι lcd δεν εχουν τον κινδυνο του burn-in. Ειναι αποκλειστικο προνομιο των "πλασματων"

;)

φιλε georgede τα περισσοτερα απο αυτα που ξερουμε τα θεωρουμε γνωστα. Αν ηξερα οτι δεν το γνωριζες να εισαι σιγουρος οτι θα στο ειχα πει. -bye-

Οπως τα λεει ο φιλος matrix ειναι τα πραγματα. Επισης να αποφευγεις τις στατικες εικονες για παρα πολυ ωρα (πχ Playstation, menu DVD,...) για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. ;)

Οπως λες Τασο -bye- το φαινομενο εχει μειωθει παρα πολυ, αλλα δυστυχως, για να λεμε και την πικρη αληθεια, δεν εχει εξαλειφθει εντελως. Στη Μεγαλη Βρετανια, πολλοι κατοχοι των κορυφαιων μοντελων (Panasonic, Pioneer) παραπονιουνται για φαινομενο burn-in, κυριως απο το καναλι EuroSport. Μαλιστα ειχα διαβασει σε ξενο περιοδικο του χωρου οτι ετοιμαζαν επιστολη να στειλουν στο καναλι για να μειωσει την ενταση του logo του καναλιου ή αν ειναι δυνατον, να το μετακινει κατα τακτα χρονια διαστηματα ή και να το σβηνει τελειως, κατα τη διαρκεια των διαφημισεων τουλαχιστον.
Τελικα οπου δεν σε καλυπτει η εγγυηση...παιζονται πολλα!!!!

Re: Απάντηση: NEW ΠΛΑΣΜΑ

Νόμιζα ότι έχει εξαλειφθεί το φαινόμενο αυτό στης τελευταίας γενιάς μοντέλα.
Υφίσταται ακόμα;

Στο manual της Pioneer PDP-427XD που την έχω γράφει ότι ακόμα μπορεί να συμβεί, αλλά μπορεί να το διορθώσεις…

Φίλε georgede μπορεις να μας πεις μερικα πραγματα για την τηλεοραση που πηρες (καλοροιζικη!!!);
Εχει διπλο tuner kai pip-pap ?
Την εχεις δει με playstation - xbox360 και dvd me hdmi ή component?
Πως σου φαινεται εσενα σε τηλεοπτικο σημα? (σε σχεση με μια καλη crt).
Εχει εντονες αντανακλασεις ?
Δεν σου κρυβω πως την "ζαχαρωνω" κι εγω...

Σίγουρα έχει και διπλό tuner και pip-pap…
Με playstation όχι, γιατί δεν μου αρέσει το playstation…
Την ένωσα με το dvd Sony NS-76 με έξοδο HDMI και η εικόνα που βλέπω είναι τέλεια…
Τηλεοπτικό σήμα πάρα πολύ καλά ακόμα και με αναλογικά κανάλια…
Στα ψηφιακά δορυφορικά σίγουρα καλύτερα, αλλά όχι στα Ελληνικά λόγο χαμηλής ανάλυσης.. Πάντως καλύτερο το βλέπω από την παλιά Sony crt που είχα..
Αντανακλάσεις έχει κατά την διάρκεια την ημέρας, αλλά όχι έντονες… Πρέπει να συγκεντρωθείς για να το προσέξεις… Δεν με πειράζει όμως, γιατί όπως σου είπα δεν είναι ορατό τόσο εύκολα όσο μερικοί νομίζουν.…
Γενικά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος…

Re: Απάντηση: NEW ΠΛΑΣΜΑ

ειχα την εντυπωση οτι αυτο ισχυει για τα ανενεργα pixel,αλλα για να το λεει...

Manual Pioneer PDP-427XD

Troubleshoouting-----------------
Problem:After-image lag
Solution: This can be rectified by playing a rather bright moving image for several minutes. However, displaying a still image for excessively long periods of time may cause permanent desplay deterioration.

Δίνει και 720p και 1080i…
Προτιμώ το 720p (πιστεύω ότι το progressive είναι πάντα καλύτερο από το interlace)
Εάν σου πω ότι έβλεπα χθες ένα DVD (που είχε προσφορά η Goal-news φέτος το καλοκαίρι) με ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1954 και η εικόνα εάν και μαυρόασπρη ήταν πεντακάθαρη θα το πιστέψεις; (δεν υπήρχε έγχρωμο τότε)
Εδώ έτυχε να βλέπω ματς από Nova και η εικόνα δεν είναι τόσο καθαρή!

Last edited: