NEW SAMSUNG LED BACKLIGHT F96 SERIES

Πάντως διαβάζοντας προσεκτικότερα το review δεν νομίζω πως είναι απογοητευτικό για την συγκεκριμένη τεχνολογία. Κάθε αρχή και δύσκολη.

Το σίγουρο είναι πως ακόμα και με το απόλυτο μαύρο δεν δικαιολογεί την τιμή της, οπότε δύσκολα θα πειστεί κάποιος να την πάρει.

Ειναι και πολλα τα λεφτα Γιωργο. Κι οταν ειναι να αποφασισει καποιος να δωσει τοσα λεφτα, καταλαβαινουμε τι αποτελεσματα θα περιμενει!!!

Σίγουρα παίζει ρόλο και ο ανταγωνισμός.

Η Pioneer έχει ανεβάσει κατά πολύ τον πήχη και οι πιο πολλοί περνάνε από κάτω.

Να δούμε πως θα τα πάνε και οι X3500 και 9732 στις 46-47''.

Ακόμα ένα review της 52F96 από το Cnet.co.uk

Παρόμοια συμπεράσματα με το προηγούμενο .... "Ναι μεν, αλλά ..."

Conclusion

"For high definition material we found the 52F96 to be a solid performer. Motion was smooth and the picture quality was excellent. Upscaled DVDs looked great, too, which is encouraging for people with large movie collections. Freeview picture quality was distinctly lacking. We accept that standard definition doesn't scale well to 52-inch screens, but we've seen decent performance from Samsung's own 50-inch plasma."

Και ένα review για το αμερικάνικο μοντέλο στις 40'' (στην Αμερική κυκλοφορεί σε 40,46,52,70, ενώ στην ευρώπη μόνο σε 52 και 70).

Samsung LN-T4081F LED Driven LCD Flat Panel

"While the color, black level and overall image was excellent, the LN-T4081’s performance fell short in a number of areas, including its handling of 480i signals"

"Another shortcoming is the set’s tendency to occasionally cause fast moving objects to “ghost,” producing a second faint image next to the main one"

Κι εδώ μιλάει για πολύ κακό χειρισμό σε interlaced SD υλικό (όπως το τηλεοπτικό σήμα), αλλά και για φαινόμενο "ghosting" που εμφανίζεται σε κινούμενες εικόνες. Το τελευταίο είναι περίεργο γιατί σύμφωνα με τις μετρήσεις του review είναι η καλύτερη LCD που έχει μετρήσει όσον αφορά το motion resolution που πλησιάζει τα νούμερα των καλών plasma.

Ελπιζω να την αποκτησω συντομα και να γραψω κι εγω ενα καλο review :operator:
Απο κοντα που την ειδα στην ΑΘηνα (Πλαισιο - The Mall) το ΜΑΥΡΟ της ειναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!!!!
Ο μοναδικος μου προβληματισμος ειναι οτι δεν μπορεσα να την δω να παιζει τηλεοπτικο σημα. Εαν με ικανοποιει εστω και απλα, τοτε αυτη θα ειναι η επομενη μου τηλεοραση (εκτος κι αν σε 2-3 μηνες βγαλει κι αλλη LED η Samsung ή άλλη εταιρια).

Re: Απάντηση: NEW SAMSUNG LED BACKLIGHT F96 SERIES

Ελπιζω να την αποκτησω συντομα και να γραψω κι εγω ενα καλο review :operator:
Απο κοντα που την ειδα στην ΑΘηνα (Πλαισιο - The Mall) το ΜΑΥΡΟ της ειναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!!!!
Ο μοναδικος μου προβληματισμος ειναι οτι δεν μπορεσα να την δω να παιζει τηλεοπτικο σημα. Εαν με ικανοποιει εστω και απλα, τοτε αυτη θα ειναι η επομενη μου τηλεοραση (εκτος κι αν σε 2-3 μηνες βγαλει κι αλλη LED η Samsung ή άλλη εταιρια).

Άντε με το καλό να ακούσουμε εντυπώσεις από πρώτο χέρι. Εγώ ακόμα αμφιταλαντεύομαι :D

Trusted Reviews: Samsung LE52F96BD

Verdict

So the LE52F96BD's images aren't totally perfect. But they're remarkably close to it for what is, after all, a debut product based on a new technology. In fact, this has to be one of the finest technology debuts ever in this reviewer's humble opinion, raising the very real prospect that one day LED backlighting just might become the default system of choice for the LCD industry as a whole. So long as they can get the price down a bit, that is…

την βρηκα στοκ στα 1400 ευρω αξιζει? ειμαι μεταξυ αυτης και της Sharp 52xl20E στα 1300 stok κι αυτη

Που το ξέθαψες αυτό το thread; Η f96 θεωρείται αρχαιολογία τώρα πια. Πήγαινε για samsung 786 ή 956(και τα 2 μοντέλα έχουν led backlit).

Απάντηση: Re: NEW SAMSUNG LED BACKLIGHT F96 SERIES

την βρηκα στοκ στα 1400 ευρω αξιζει? ειμαι μεταξυ αυτης και της Sharp 52xl20E στα 1300 stok κι αυτη

Αν αξίζει λέει?
Και με το παραπάνω…
Η 52F96 είναι μια ζωγραφιά.
Η πρώτη LEDπου βγήκε με τιμή κοντά στα 4.000euroόταν κυκλοφόρησε περίπου πριν από ένα χρόνο.
Στα 1.400euroπου την βρήκες 52 ίντσες και LEDτεχνολογία δεν πρέπει καν να το σκεφτείς κατά την άποψη μου.
Πες μου σε παρακαλώ από πού την βρήκες αυτή την τιμή?

Re: Απάντηση: Re: NEW SAMSUNG LED BACKLIGHT F96 SERIES

Η κυρια διαφορα ειναι το local dimming , δηλαδη στην F96 τα LED δεν σβηνουν οπως στις 786 και 956.

Γιάννη η F96 έχει local dimming.

Αν είναι καινούριο κομμάτι και όχι demo που έχει παίξει χιλιάδες ώρες νομίζω πως είναι καλή η τιμή για 52άρα.

To κοιταξα και εχεις δικιο Γιωργο. Μαλλον την μπερδεψα με καποιο παλιοτερο μοντελο.