New TV

ThugKing

Established Member
10 August 2011
151
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα σε όλο το forum.
Ήρθε ο καιρός για αγορά τηλεόρασης για το σαλόνι μου.Κάτοχος plasma(Panny 50G30) η οποία κρέμεται στην κρεβατοκάμαρα και πρώην κάτοχος της Sony 55HX850 την οποία πούλησα(μάλλον αδίκως).
Απόσταση θέασης 2,70-2,75..
Έχοντας στην κατοχή μου και τις δυο τεχνολογίες τηλεοράσεων και με το σκεπτικό ότι το μέλλον της αγοράς μας σπρώχνει σε πιο all around λύσεις κοιτάω για LED-LCD.
Σίγουρα οι plasma έχουν καλύτερη ποιότητα εικόνας σε όλους τους τομείς αλλά δεν μπορούν να συμβαδίσουν με το μέλλον...Έχω καταλήξει πως η καλύτερη επιλογή για ποιότητα εικόνας και απόλαυση είναι ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος με έναν πολύ καλό προβολέα.
Να πάμε στο "ζουμί" της υπόθεσης...
Ξέρω πως με μια LED-LCD δεν θα έχω την ποιότητα των Plasma αλλά δεν με απασχολεί , καθώς για τον λόγο που ανέφερα πριν, το έχω αποδεχθεί.
Θέλω μέγεθος 55" και βλέπω με καλό μάτι την Samsung F6500 στα 1180 . Κάτι καλύτερο και μεγαλύτερο σε αυτά τα λεφτά από ότι έχω ψάξει στην αγορά δεν νομίζω να υπάρχει ε ?
Το να δώσω πιο πολλά λεφτά για πιο high-end μοντέλο δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο.Προτιμώ να κρατήσω τα λεφτά για τυχόν νέες τεχνολογίες(OLED) που θα κυκλοφορήσουν.
Ακούω τις απόψεις σας....

Εντάξει και η Samsung F6500 καλή λύση είναι. Κοίτα και την πανομοιότυπη σε εικόνα και φθηνότερη F6400, εφόσον προτιμάς κάποια με panel τύπου VA.

Re: Απάντηση: New TV

Εντάξει και η Samsung F6500 καλή λύση είναι. Κοίτα και την πανομοιότυπη σε εικόνα και φθηνότερη F6400, εφόσον προτιμάς κάποια με panel τύπου VA.

Οι διαφορές εκτός από σχεδιαστικές είναι ο δορυφορικός δέκτης και τα 400 CMR της F6500 απ' ότι βλέπω.Στα 100 Hz(πραγματικά) είναι και οι 2 ε ?
Επειδή σκοπεύω να βάλω ή OTE TV ή NOVA ο δέκτης της F6500 θα μου γλυτώσει την αγορά του ?

Δεν νομίζω πως μπορείς να αποφύγεις τον αποκωδικοποιητή. Είναι στα 100 Hz οι F6400 και F6500.

Επειδή σκοπεύω να βάλω ή OTE TV ή NOVA ο δέκτης της F6500 θα μου γλυτώσει την αγορά του ?

Όχι γιατί και οι δυο πλατφόρμες υποχρεώνουν τους συνδρομητές στο να χρησιμοποιούν εργοστασιακούς δέκτες (ΚΑΟΝ και Technicolor για ΟΤΕ και PACE για NOVA).

Όχι γιατί και οι δυο πλατφόρμες υποχρεώνουν τους συνδρομητές στο να χρησιμοποιούν εργοστασιακούς δέκτες (ΚΑΟΝ και Technicolor για ΟΤΕ και PACE για NOVA).

Κατάλαβα...Οπότε ο δορυφορικός δέκτης δεν είναι σημαντικό συν...
Αύριο θα πάω μια βόλτα από τα μαγαζιά να δω και από κοντά τι παίζει...