New Z9s & Z10..

Μερικες ακομα πληροφοριες...
KODI: Mε την τελευταια εκδοση...δεν περναει καν HD ηχο... με την 17.6 περασε αλλα με κενα/skips...δεν περασα καν στην διαδικασια να ασχοληθω με video playback. Επισης η αναλυση ειναι κλειδωμενη στα 1920χ1080χ60Fps.
Netflix: Μετα απο αρκετες προσπαθειες, μπηκε το Νετφλιξ με το apk που ειναι στο σαιτ τους... HD Video μαλλον δεν υποστηριζεται, δοκιμασα και σειρα που υποτιθεται εχει 5.1 και εβγαλε μονο PCM 2.0.
PlayStore: Εβαλα το Aptoid TV market και περασα αρκετες εφαρμογες. Οπως το Youtube.
Youtube: Παιζει νομιζω καλα ειδα και 4Κ χωρις ιδιαιτερα σπασιματα κινησης...
DRM Info: Βγαζει μονο τo ClearKey CDM Και οχι τα υπολοιπα Google Modular DRM...

Ακομα κατι που ειδα... το ZDMC εχει την δυνατοτητα να παιζει τα αρχεια ειτε με εξωτερικο player (τον μαμισιο) είτε με την δικη του εσωτερικη μηχανη...
Το θεμα ειναι οτι ο μαμισιος player δεν παιζει αρχεια στο τοπικο δικτυο... οποτε εχωντας αρκετα αρχεια σε αλλο τοπικο PC θα πρεπει να βαλω το ZDMC το οποιο ειναι εκανε και κατι σπασιματα... Δε ξερω αν ειναι bug..

Ναι, μουρθε και μένα mail χθες...
Αλλά το θεωρώ λίγο ‛ακριβο’ ακόμα όταν σε παραπλήσια τιμή μπορεις να βρεις το shield και αρκετά πιο φθηνό το x9s.
Επίσης η μέχρι στιγμής υλοποίηση του RTD1296DD στα x20/x20pro δεν έχει δείξει κάτι το εξαιρετικά καλύτερο σε σχέση να το ευρέως rtd1295 (εκτος ισως μιας επιπλέον usb3 και λίγο καλύτερου WiFi στα χαρτιά) όποτε και το επιπλέον κόστος μόνο και μόνο για το λίγο καλύτερο remote δεν μπορώ να το δικαιολογήσω...
Βέβαια καινούργια υλοποίηση είναι θα θέλει τουλάχιστον κανένα 6μηνο ώστε να ρολλαρει αλλά προσωπικά με αυτά που ξέρουμε μέχρι στιγμής δεν περιμένω να παρουσιάσει τπτ το ιδιαίτερο.

Re: Απάντηση: New Z9s & Z10..

Ναι, μουρθε και μένα mail χθες...
Αλλά το θεωρώ λίγο ‛ακριβο’ ακόμα όταν σε παραπλήσια τιμή μπορεις να βρεις το shield και αρκετά πιο φθηνό το x9s.
Επίσης η μέχρι στιγμής υλοποίηση του RTD1296DD στα x20/x20pro δεν έχει δείξει κάτι το εξαιρετικά καλύτερο σε σχέση να το ευρέως rtd1295 (εκτος ισως μιας επιπλέον usb3 και λίγο καλύτερου WiFi στα χαρτιά) όποτε και το επιπλέον κόστος μόνο και μόνο για το λίγο καλύτερο remote δεν μπορώ να το δικαιολογήσω...
Βέβαια καινούργια υλοποίηση είναι θα θέλει τουλάχιστον κανένα 6μηνο ώστε να ρολλαρει αλλά προσωπικά με αυτά που ξέρουμε μέχρι στιγμής δεν περιμένω να παρουσιάσει τπτ το ιδιαίτερο.

Το νέο zidoo z9s φοράει το ίδιο chip με τα παλιότερα χ20/χ20pro?

Επιγραμματικα ποιες είναι οι ελλείψεις του παλιότερου χ9s που έρχεται να διορθώσει το νέο z9s?

Πάντως η τιμή του χ9s παραμένει ίδια και δεν έχει πάρει την ανηφόρα

Το νέο zidoo z9s φοράει το ίδιο chip με τα παλιότερα χ20/χ20pro?

Επιγραμματικα ποιες είναι οι ελλείψεις του παλιότερου χ9s που έρχεται να διορθώσει το νέο z9s?

Πάντως η τιμή του χ9s παραμένει ίδια και δεν έχει πάρει την ανηφόρα

Α. Ναι
Β. Έλα ντε...
Γ. Οι τιμές είναι και λόγο σχετικές γιατί παίζουν ρόλο και οι συναλλαγματικές ισοτιμίες. Πάνω-κάτω όμως γενικά τις βλέπω ‛σταθερες’

Προσωπικά πιστεύω πως τα Z9s & Z10 είναι η πιστή εφαρμογή της γνωστής παροιμίας "άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς".

Καμία ουσιαστική και τρομερή διαφορά τα 1295/1296, το Android 7.1 δεν ξέρω σε τι παραπάνω μπορεί να χρησιμεύσει από το 6 που έχουν τα x9s/x10, ο καλύτερος player αυτή τη στιγμή (Kodi) δεν παίζει ομαλά και σωστά σε Realtek..νομίζω το Shield είναι μονόδρομος για όποιον θέλει media player κάτω του 200αριου. Ακόμα και το (δυσεύρετο όπως εξελίσσεται) Dune είναι και ακριβό και έχει διάφορα θέματα απ' ότι διαβάζω (μερικά κληρονομιά του 1295).

πως θεωρείτε ο Kodi καλύτερος player απο την στιγμή που δεν παιζει ομαλά, σταθερά και σωστά,
δεν υποστηρίζει σωστά αναπαραγωγη full bluray rip (BD_FOLDER, ISO με external .srt) , seamless branching bluray, full bluray μενού και ενίοτε εχει θέματα με ασυμπίεστο ήχο DTS HD MA, TRUE HD, PCM/LPCM κτλ;

το θέμα ειναι το z9s παιζει με το τωρινό firmware ακριβώς ίδια με το x9s οποτε και να δώσουμε τα ~50 παραπάνω που ζητάει και ίσως στο μέλλον προσθέσουν και τιποτα άλλο που θα γίνει καλύτερο. αν όμως με το τωρινό firmware (του z9s), παζει χειρότερα απο το x9s, τοτε να πάμε καρφί στην αγορά x9s και το θέμα 4K media player να λάβει αίσιο τέλος.

το Dune 4k απορίπτεται κυρίως λογο του οτι μέχρι στιμγής δεν υποστηρίζει FULL BLURAY UHD μενού με external .srt, ενω εχει ανέβει και η τιμή του.

Το zdmc σε υλικό 1080p είναι πλέον πολύ καλό και ο player του zidoo σε σχέση με αυτόν του Kodi (για κάποιον που ΔΕΝ έχει ανάγκη τα διαφορά addons) είναι πληρέστερος.
Σε ‛συνομιλία’ μου στο fb η zidoo αναφέρει για τα καινούργια players
"Leonidas Kougioumtzis After few update about the firmware. Z9S&Z10 definitely will better than X9s/X10
since hardware is better than x9s"
Όποτε και υπομονή να δούμε..(τρίχες δηλαδή..το z9s είναι ‛ξαναζεσταμένο φαγητο’ σε σχέση με τα x9s/x10 και οποίες αλλαγές υπάρξουν απλά θα προέλθουν από ηθελημένο κουτσουρεμα των x9s/x10 στο λογισμικό).
Υπομονή λοιπόν

Re: Απάντηση: New Z9s & Z10..

Το zdmc σε υλικό 1080p είναι πλέον πολύ καλό και ο player του zidoo σε σχέση με αυτόν του Kodi (για κάποιον που ΔΕΝ έχει ανάγκη τα διαφορά addons) είναι πληρέστερος.
Σε ‛συνομιλία’ μου στο fb η zidoo αναφέρει για τα καινούργια players
"Leonidas Kougioumtzis After few update about the firmware. Z9S&Z10 definitely will better than X9s/X10
since hardware is better than x9s"
Όποτε και υπομονή να δούμε..(τρίχες δηλαδή..το z9s είναι ‛ξαναζεσταμένο φαγητο’ σε σχέση με τα x9s/x10 και οποίες αλλαγές υπάρξουν απλά θα προέλθουν από ηθελημένο κουτσουρεμα των x9s/x10 στο λογισμικό).
Υπομονή λοιπόν

δυστυχώς εχει εξαντληθεί..
λες να αρχίσουν να βγάζουν firmware οπου θα αφαιρούν δυνατότητες (πχ bluray menu) απο το παλιό x9s για να αναδείξουν το νέο z9s;
δεν νομίζω να φτάσουν εκεί.

εμφανιστηκε στο Alixpress

Screen_Shot_2018-10-09_at_14.57.42.png

γνωρίζουμε τι κάνει το δεύτερο χειριστήριο;

αν έχεις και κάτι νεότερο απο τα τεστ μας ενημερώνεις.

ευχαριστώ

Screen_Shot_2018-10-09_at_14.57.42.png

γνωρίζουμε τι κάνει το δεύτερο χειριστήριο;

αν έχεις και κάτι νεότερο απο τα τεστ μας ενημερώνεις.

ευχαριστώ
Προφανώς θα το δίνει η zidoo με έξτρα χρέωση...το μαμισιο δεν μου αρέσει... προτιμώ το κλασσικό απλό με λίγα πλήκτρα..θέμα γούστου βέβαια είναι...έχω ακόμα τεστς να σας αναφέρω.. σύντομα

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προφανώς θα το δίνει η zidoo με έξτρα χρέωση...το μαμισιο δεν μου αρέσει... προτιμώ το κλασσικό απλό με λίγα πλήκτρα..θέμα γούστου βέβαια είναι...έχω ακόμα τεστς να σας αναφέρω.. σύντομα

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αν το μαμίσιο ειναι στα αριστερά, ειναι προφανές, οτι το πιο μινιμαλιστικό στα δεξιά ειναι προτιμότερο.
εξάλλου το numeral keyboard που εχει το αριστερό δεν πολύ χρειάζεται σε καθημερινή χρήση.