Ναι, μουρθε και μένα mail χθες...
Αλλά το θεωρώ λίγο ‛ακριβο’ ακόμα όταν σε παραπλήσια τιμή μπορεις να βρεις το shield και αρκετά πιο φθηνό το x9s.
Επίσης η μέχρι στιγμής υλοποίηση του RTD1296DD στα x20/x20pro δεν έχει δείξει κάτι το εξαιρετικά καλύτερο σε σχέση να το ευρέως rtd1295 (εκτος ισως μιας επιπλέον usb3 και λίγο καλύτερου WiFi στα χαρτιά) όποτε και το επιπλέον κόστος μόνο και μόνο για το λίγο καλύτερο remote δεν μπορώ να το δικαιολογήσω...
Βέβαια καινούργια υλοποίηση είναι θα θέλει τουλάχιστον κανένα 6μηνο ώστε να ρολλαρει αλλά προσωπικά με αυτά που ξέρουμε μέχρι στιγμής δεν περιμένω να παρουσιάσει τπτ το ιδιαίτερο.
Ίδιες τις βλέπω.. Πόσο και από που τις έβλεπες;Εγω ειδα τιμες x10 x9 και εχουν παρει την ανηφορα.
Το νέο zidoo z9s φοράει το ίδιο chip με τα παλιότερα χ20/χ20pro?
Επιγραμματικα ποιες είναι οι ελλείψεις του παλιότερου χ9s που έρχεται να διορθώσει το νέο z9s?
Πάντως η τιμή του χ9s παραμένει ίδια και δεν έχει πάρει την ανηφόρα
Το zdmc σε υλικό 1080p είναι πλέον πολύ καλό και ο player του zidoo σε σχέση με αυτόν του Kodi (για κάποιον που ΔΕΝ έχει ανάγκη τα διαφορά addons) είναι πληρέστερος.
Σε ‛συνομιλία’ μου στο fb η zidoo αναφέρει για τα καινούργια players
"Leonidas Kougioumtzis After few update about the firmware. Z9S&Z10 definitely will better than X9s/X10
since hardware is better than x9s"
Όποτε και υπομονή να δούμε..(τρίχες δηλαδή..το z9s είναι ‛ξαναζεσταμένο φαγητο’ σε σχέση με τα x9s/x10 και οποίες αλλαγές υπάρξουν απλά θα προέλθουν από ηθελημένο κουτσουρεμα των x9s/x10 στο λογισμικό).
Υπομονή λοιπόν
εμφανιστηκε στο Alixpress
Προφανώς θα το δίνει η zidoo με έξτρα χρέωση...το μαμισιο δεν μου αρέσει... προτιμώ το κλασσικό απλό με λίγα πλήκτρα..θέμα γούστου βέβαια είναι...έχω ακόμα τεστς να σας αναφέρω.. σύντομα![]()
γνωρίζουμε τι κάνει το δεύτερο χειριστήριο;
αν έχεις και κάτι νεότερο απο τα τεστ μας ενημερώνεις.
ευχαριστώ
Προφανώς θα το δίνει η zidoo με έξτρα χρέωση...το μαμισιο δεν μου αρέσει... προτιμώ το κλασσικό απλό με λίγα πλήκτρα..θέμα γούστου βέβαια είναι...έχω ακόμα τεστς να σας αναφέρω.. σύντομα
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.