Ναι το δοκιμασα σημερα και δεν επαιξε 2 φορες την εισαγωγη...μαλλον εφαγε κολλημα την αλλη φορα
βεβαια και εδω τα πραγματα δεν ειναι τελεια, μερικες φορες τρωει φρικες και σερνεται το μενου, πατας πληκτρο και περιμενεις ποση ωρα να ανταποκριθει το Menu για να ορισεις υποτιτλους...
Ναι παιζει! δοκιμασα και κατεβασα (μεσω του subtitles menu) εξωτερικους ελληνικους υποτιτλους που παιζουν μια χαρα και μπορουν να παραμετροποηθουν στο υψος/παχος γραμματος, χρωμα κλπ...
και οι 2 μπορουν να ανεβοκατεβουν ειτε οι external ειτε οι ενσωματωμενοι PGS
Ακομα...Youtube 4K: Παιζει αλλα με ελαφρα σπασιματα η κινηση ανα διαστηματα, στον ηχο δεν το παρατηρεις αλλα δεν ειναι 100% smooth.
Δεν εχει εμφανιστεί σε κανένα κινεζομάγαζο ακόμα.
Ευχαριστώ πολύ!εδω εισαι..βεβαια αμα σε πιασει το τελωνειο...σε εσκισε
Καλημέρα δεν είχα το χ9ς αλλά νομίζω από ότι είδα πάει καλαΚαλημέρα σας. Από HDR σε SDR conversion πως τα πάει; Είναι καλύτερο από το Χ9S;
Έβαλα παραγγελία χτές απο futeko.Άντε να δούμε τι λέει απο κοντά!!!
Αν μπορείς όταν το εγκαταστήσεις, πες μου σε 4Κ πως τα πάει σε HDR ---> SDR και αν είναι καλύτερο από το Χ9S.
Ευχαριστώ...
Υπάρχει τρόπος μέσω του home theater να μπορώ να κατεβάζω απευθείας υπότιτλους από subtitles.gr?
Αυτά δυστυχώς δεν τα κατέχω.Αν μπορείς όταν το εγκαταστήσεις, πες μου σε 4Κ πως τα πάει σε HDR ---> SDR και αν είναι καλύτερο από το Χ9S.
Ευχαριστώ...
Εχω το X9S. Αξιζει να το πουλησω και να αναβαθμισω στο νεο ή οχι; Τι λετε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.