New Z9s & Z10..

Νομίζω ότι η περίληψη και το rating είναι από το imdb αν το επιλέξεις. Δεν ξέρω τι άλλο θα θέλαμε. προφανώς κάτι δεν καταλαβαίνω καλά.IMG_8863.jpg

Οχι. Αυτό είναι το Display Rating που όντως μπορεί να τραβάει από IMDB

Εμείς λέμε για το Scrap Source που αυτό παίζει ρόλο αν θα βρει σωστά την ταινία, το εξώφυλλο κλπ

Πας στις ρυθμίσεις στην κατηγορία Preference.

Ήρθε σήμερα το Z9s και το στήνω σιγά σιγά...

Έκανα αναβάθμιση firwmare σε 2.3.10. Το home theater είναι έκδοση 2.9.28. Έχει βγει κάποιο νεότερο apk ;; Διάβασα πιο πίσω ότι ετοιμάζεται η 3.0 έκδοση.

Ένα θεματάκι που έχω είναι το SMB. Προσπαθούσα να συνδεθώ σε 2 clients. Ένα PC με windows 10 και ένα raspberry που είναι εκτός των άλλων torrent client. Σε κανένα δε συνδεόταν, εμφανίζοντας invalid username or password, ενώ σίγουρα είναι σωστά.
Μόλις ενεργοποίησα το legacy SMB v1 στα win10, αλλά και στο raspb συνδέθηκε κανονικά.

Τι γίνεται, δεν υπάρχει υποστήριξη σε SMB v2 ;; στα specs γράφει "Support NFS,SMB V2,SMB V1 multiple sharing protocols".

Έχει καταργηθεί ουσιαστικά το SMB v1 λόγω exploits, δε θα θελα να το έχω μόνιμα ενεργοποιημένο.
θα το ρωτήσω και στο φορουμ τους.

Πάντως το Home theater 2.0 ωραιο, αν και μερικές ταινίες δεν βρήκε τα μεταδατα τους, τα διόρθωσα με το χέρι.

Κάτι άλλο, δεν φορτώνει εξ ορισμού το .srt αρχείο σε ταινία, πρέπει να το επιλέξω εγώ. Αλλάζει από κάπου αυτό; λίγο στα γρήγορα που εψαξα δεν βρήκα κάτι.

Στα settings στην πρώτη κολόνα έχει κάτω κάτω subtitles. Βάλε ελληνικά.

Επίσης την ώρα που παίζει πατα τις 3 παύλες και πήγαινε στους υπότιτλους και διάλεξε external srt.

Θα το κρατάει μετά αν και σε μερικες ταινίες φορτώνει το αγγλικό αντί το external.

Κι εγώ δεν το έχω καταλάβει 100% πως δουλεύει. Δεν είναι ξεκάθαρο.

Παρατηρώ ότι όταν βλέπω τα poster από το HT2 , δεν είναι ίδια όταν τα βλέπω από το controller ( από web browser δηλαδή ή από το APK controller). Πχ τα recently added movies στο ΗΤ2 ειναι σωστά, ενώ μέσω controller είναι ότι να 'ναι.
Τι κουφό είναι πάλι αυτό. Γενικά ο Home theater θέλει δουλειά, σίγουρα στο scrapping. να δούμε πως θα ναι ο ΗΤ3.

Κατά τ' άλλα η απόδοση και ο player είναι άψογα, τέλειος συγχρονισμός εικόνας-ήχου, πολλές επιλογές για υπότιτλους κλπ.

Στο application πάνω δεξιά βάζεις φίλτρα και τα φτιάχνεις. Δεν σημαίνει ότι σειρά έχουν οι ταινίες στο μηχάνημα η ίδια σειρά θα είναι και στο application.

Άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Εγώ θα ήθελα στο application να υπάρχει "Playing Now" να βλέπω τι παίζει τώρα και να έχω χειρισμό εννοείται (stop κλπ)

Κατσε γιατι με μπέρδεψες :)

το poster wall στο APK controller δεν είναι ίδιο με το HT2; με τι λογική είναι διαφορετικά; η database δεν ειναι κοινή;

Δηλαδή αν θέλω να κάνω rematch τις ταινίες που δε τις βρήκε σωστά, πρέπει να τις κάνω από τη συσκευή κατευθείαν; :)

Μπήκε χθες η beta και σε εμένα. Αρκετά διαφορετική. Μου θυμίζει λίγο Netflix. Μου αρέσει όμως, ειδικά τα currently watching, με μπάρα από κάτω πόσο έχεις δει. Θα το δω λίγο καλύτερα, αλλά αυτό που ακόμα μου λείπει, είναι το delete movie και artwork στο μενού. Γιατί να πρέπει να πηγαίνω μέσω file browser για να το κάνω? Είδα την ταινία, θέλω να την σβήσω, απλά πράγματα.

Δε πρόλαβα δυστυχώς να γραφτώ :)
Αν μπορείς ανέβασε κανένα screenshot

Πάντως μ αρέσει το ΗΤ 2.0, συνεχεία ανακαλύπτω διάφορες μικρο λεπτομέρειες, ανυπομονώ να δω τον 3.0.

Βέβαια όσο καλό scrapping κάνει στις ταινίες (από τις ~3000 , γυρω στις 60 έπρεπε να διορθώσω κι αυτές με περίεργα ονοματα, νούμερα στην αρχή) άλλο τόσο χάλια είναι στις σειρές. Δοκιμασα μετονομασία σε μια σειρά δοκιμαστικά και πάλι δε μπόρεσε να τις περάσει σωστά.
Δε μ απασχολει και πολύ βεβαια, καθως για τις σειρές έχω το πλεξ και βολευει γιατι τις βλέπω σε διάφορες συσκευές οπου και κρατάει το tracking progress.

Κι άλλο bug στο web browser.

Όταν βλέπεις τις ταινίες εμφανίζεται διαφορετικη βαθμολογία από όταν πατήσεις κλικ και την δεις μόνη της.
Στην ουσία στρογγυλοποιει την βαθμολογία προς τα κάτω. Αν μια ταινία έχει 5.5 τότε την δείχνει 5.0. αν έχει 7.7 την δείχνει 7.0

Ευτυχώς δεν ισχύει στο poster στο μηχάνημα.

τον παράτησα τον controller αφού δεν συγχρονίζει σωστά με το poster στο μηχάνημα... Πολύ κακώς πάντως.

πχ στο browser σχεδόν όλες τις ταινίες τις βγάζει και στο not matched ενώ τις εμφανίζει κανονικά με τα metadata τους.
Το δε recently added είναι εντελώς αλλού για αλλού :P