New Z9s & Z10..

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

    Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

    Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Αν ρωτάς εμένα , το zidoo θέλω να το έχω τελείως καθαρό, μόνο για τοπικό στριμαρισμα από NAS. Οπότε όχι δεν του έχω βάλει ούτε καν Google account.
Έτσι ακριβώς το έχω κι εγώ το Z9X.Και επειδή τα συνεχή firmware updates που βγάζουν (έβγαζαν) κάτι έφτοιαχναν και κάτι χάλαγαν (τα διάβαζα στο forum τους) , σταμάτησα να τα κάνω.Θέλω το μηχανάκι να κάνει μόνο αυτό ακριβώς.Streaming μέσω NAS και τίποτα άλλο.Όσο κάνει αυτό που θέλω δεν το σγγαρλάω πλέον.
 
Όταν το player είναι σε standby και κόβεται το ρεύμα και επανέρχεται, το ανοίγει και μένει ανοικτό.
Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει καμία ρύθμιση να παραμένει σε standby μετά από διακοπή ρεύματος;
 
Έβαλα το Z9S μετά από καιρό, με την τελευταία έκδοση firmware και Home Theater 4.0. Το κουφό είναι ότι όταν παίζει ταινία (νομίζω με το native player, δεν έχω αλλάξει κάτι), όταν πατήσω subtitle, έχει μόνο τους υπάρχοντες και select, αλλά δεν υπάρχει το option για download. Προσοχή, δεν λέω ότι δεν κατεβάζει, αλλά ότι δεν υπάρχει καν το option.
Έχει κανείς καμιά ιδέα?