New Zidoo 8k Media Players

Καλησπέρα
Ξέρει κάποιος αν συμφέρει από futeko ή από το site της zidoo?
Λόγω τελωνείου μήπως έρθει στην ίδια τιμή και θέλει και χρόνο ο εκτελωνισμός...
Να το πάρω από zidoo.de καλύτερα?

Καλησπέρα
Εγώ το Ζ9Χ από Γερμανία το είχα πάρει 215 Euro, απο Amazon.de, μου είχε έρθει σε 10 μέρες, ούτε τελωνεία ούτε έξοδα αποστολής, με PayPal, αρχές του 2021 το πείρα...

• Like
Reactions: LefterisV
Καλησπέρα

Και εγώ θέλω άμεσα 1 κομμάτι.
Παράδοση δεν λέει το site της zidoo. Είδατε πουθενά να λέει εκτιμώμενη παράδοση ? Οχι χρονος αποστολης 2 -8 εργασιμες !
Απο Γερμανια το στελνουν η απο Κινα ?

Ανάλογα από που θα το παραγγείλεις. Εγώ το πήρα από futureland Γαλλία γιατί είναι το φθηνότερο αλλά λέει μέσα Αυγούστου...καληνύχτα και υπομονή... Από futeko μάλλον έχει τελωνείο οπότε δεν το προτίμησα.
Δες εδώ

Ανάλογα από που θα το παραγγείλεις. Εγώ το πήρα από futureland Γαλλία γιατί είναι το φθηνότερο αλλά λέει μέσα Αυγούστου...καληνύχτα και υπομονή... Από futeko μάλλον έχει τελωνείο οπότε δεν το προτίμησα.
Δες εδώ

Καλήμερα το παρήγγειλα από την zidoo.de μπας και έρθει κάποτε ..... βλέπεις έχω συνηθίσει τα zidoo τόσα χρόνια και δεν θέλω αλλαγές.

Όχι δεν έχω και ναι είναι νωρίς απλά το βγάζουν τώρα με 8k για το μέλλον.

Κάποιος που έχει πάρει το player να μας πει εντυπώσεις? Sdr, Hdr, DV εικόνα σε σύγκριση με το απλό Ζ9Χ? Dolby Vision TV Led CMv4.0 support για καλύτερη εικόνα? Και γενικότερα σαν player?