Λογικά μετα το επομενο fw update.
Εχουν γιορτες στην Κινα, οποτε λογικα τελη του μηνα η αρχες του επομενου.
Εχουν γιορτες στην Κινα, οποτε λογικα τελη του μηνα η αρχες του επομενου.
Ας φτιάξουν τα bugs πρώτα.
Εγώ δεν ξέρω απ' αυτά, Τάσο. Ρώτησα τον Χρήστο που έχει το μηχανάκι και υποτίθεται γνωρίζει και μου είπε ν' αναβαθμίσω στην τελευταία έκδοση...Παιδια ακόμα δεν έχετε μάθει την zidoo; Ένα φτιάχνουν δύο χαλάνε.
Όποιο firmware δουλεύει καλά ΔΕΝ το πειράζουμε.
Ψιτ, πρακτικά με ρώτησες πως να το περάσεις.Εγώ δεν ξέρω απ' αυτά, Τάσο. Ρώτησα τον Χρήστο που έχει το μηχανάκι και υποτίθεται γνωρίζει και μου είπε ν' αναβαθμίσω στην τελευταία έκδοση...
Μόλις χθες πήρα το media player στα χέρια μου...
Για του λόγου το αληθές...Ψιτ, πρακτικά με ρώτησες πως να το περάσεις.
Αν κρίνεται απαραίτητη η αναβάθμιση firmware για την χρήση που θέλω, θα το κατεβάσω, θα το περάσω σε στικάκι και θα γίνει. Απ' το mcbluna.net υποθέτω. Απλά θα μου πεις ποια έκδοση (την τελευταία υποθέτω) και ποιο αρχείο (το αριστερά ή το δεξιά)...
Μετά σε ρώτησα για το αν θέλει ή όχι αποσυμπίεση το zip...Να τα λέμε όπως έχουν τα πράματα...Θα κατεβάσεις το τελευταίο. Υπάρχουν δύο εκδόσεις, μια με Google apps/play store και μια χωρίς.
Ευχαριστώ, Χρήστο. Αν είναι μόνο το θέμα των υποτίτλων δεν χάλασε κι ο κόσμος. Βολεύομαι και με την εργοστασιακή ρύθμιση. Αρκεί να μην υπάρχει άλλο λειτουργικό πρόβλημα...Καλορίζικο και να το χαρείς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.