New Zidoo Z9X

δεν εχω καταλαβει πως μπορεις να δεις dv απο player,βγαινουν δισκακια η εχει αρχεια dv? μεχρι στιγμης απο τα τοσα αρχεια που εχω βρει σε διαφορα σαιτ ειναι ολα hdr και εχω δει μονο στο netflix dv
βγαινουν οι ταινιες σε dv???

Απάντηση: Re: New Zidoo Z9X

δεν εχω καταλαβει πως μπορεις να δεις dv απο player,βγαινουν δισκακια η εχει αρχεια dv? μεχρι στιγμης απο τα τοσα αρχεια που εχω βρει σε διαφορα σαιτ ειναι ολα hdr και εχω δει μονο στο netflix dv
βγαινουν οι ταινιες σε dv???

και 8Κ τηλεοράσεις έχουν βγει, έχεις δει υλικό 8κ ?????? -bye-

Φυσικά και βγαίνουν πολλά 4Κ δισκάκια με DV.

Απλά, άλλο το DV του streaming (Netflix κλπ) και άλλο των 4Κ δίσκων.

Τα έχουμε συζητήσει αναλυτικά αυτά στο νήμα του Dune.

"Z9X support Netflix 4K HDR DD5.1(TV version), YouTube TV version 4K, Even in the near future, It is possible to support Netflix 4K Dolby vision.
But unlike the competitors, we don't advertise that. And no one can guarantee how long it will last.
You know why."

:operator:

Re: Απάντηση: New Zidoo Z9X

"Z9X support Netflix 4K HDR DD5.1(TV version), YouTube TV version 4K, Even in the near future, It is possible to support Netflix 4K Dolby vision.
But unlike the competitors, we don't advertise that. And no one can guarantee how long it will last.
You know why."

:operator:

Απο το φορουμ τους λογικα ετσι?

Αν ολα πανε καλα, θα το εχω στα χερια μου σε 15 περιπου ημέρες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: New Zidoo Z9X

@mirror...
Χρήστο, πιο ‛εγκυρο’ δεν γίνεται.
Λογικά τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν τα πρώτα κομμάτια να έρχονται.
Ξέρεις τίποτα για τιμή;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: New Zidoo Z9X

@mirror...
Χρήστο, πιο ‛εγκυρο’ δεν γίνεται.
Λογικά τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν τα πρώτα κομμάτια να έρχονται.
Ξέρεις τίποτα για τιμή;

Οχι ακομα...

Καληερα σε ολους..Υπαρχει καπου να δουμε Zidoo Z9X vs Dune αντιστοιχο?Ενδιαφερον θα ειχε.......

Απάντηση: Re: New Zidoo Z9X

Καληερα σε ολους..Υπαρχει καπου να δουμε Zidoo Z9X vs Dune αντιστοιχο?Ενδιαφερον θα ειχε.......

Σε -πολυ- λιγες μερες....

Re: Απάντηση: New Zidoo Z9X

Μισο λίγο, γιατι απο την πολλή πρωτιά ειμαι ετοιμος να παραγγείλω το πρώτο μου Tesla... :p

Τσέκαρε πρώτα αν το σηκώνει ο φορτιστής του Zidoo 😋