Βασίλης 07
AVClub Enthusiast
- 18 June 2006
- 898
Πόσο σου πήγε τελική τιμή?Και εγώ απο https://www.zidoo.de/ το πηρα και θα το παραλαβω αυτες τις μερες. Μαλιστα ειναι με δωρεάν μεταφορικα - DHL!!!
Τελικά το παρέλαβα σήμερα! Δεν έχει Google Play για να κανω install τα App που θέλω?
Εγκατέστησα το νέο λογισμικό και είναι αψογο όπως λένε .
Ειδικά με το DV απλά τα σπάει . Πάει τν OLED σε άλλο επιπεδο
Αναφερεσαι στο τελευταιο update?
Εχει τοσο μεγαλη διαφορα με το προηγούμενο?
Επειδη εχει ενα σωρο ρυθμισεις για DV/LLDV, καλο θα είναι να μας γράφετε ακριβώς τι εχετε δοκιμάσει.
Ναι, μάλλον τα ψιλόκαταφέρανε, αν και, ακόμα δεν είδατε τίποτα.
Μέχρι στιγμής δείχνει να έχει λύσει τα περισσότερα προβληματάκια σταθερότητας και πλέον θα ασχοληθούν -επιτέλους- πιο ενεργά με την ανάπτυξη του κώδικα της μηχανής VS10 όπου θα δούμε ακόμα καλύτερα πράγματα.
Υπόψιν ότι ξεκινά η κινεζική πρώτοχρόνια και για 15μερες τα πάντα θαναι κλειστά.
Υπομονη, τα καλύτερα είναι μπροστά μας.
Ευχαριστώ, σκοπεύω να το πάρω. Πόσες μέρες έκανε να έρθει? Εγώ θα έχω θέμα με DHL που είμαι επαρχία?... Λιβαδειά.Οσο λεει, 215,00
Θελω να δω τι DV προφιλ θα εχει το νεο, αντίστοιχο της Dune![]()
Ευχαριστώ... το παρήγγειλα και εγώ με PayPal, θα πάρω την DHL αύριο για να σιγουρευτώ...Για Αθηνα εκανε 1 εβδομαδα. Παρε την DHL να δεις αν στέλνει Λιβαδειά, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.