New Zidoo Z9X

Εδώ https://www.dhl.de/en/privatkunden/dhl-sendungsverfolgung.html παρακολουθείς με το τωρινό τρακινκγ, όταν φτάσει Ελλάδα θα εμφανιστεί και ο αριθμός της DHL express (μόνο αριθμούς) κάτω από αυτόν που έχεις
Ευχαριστώ... Αυτό έχω και παρακολουθώ από την αρχή... Εύχομαι να μην μπλοκάρει με το νέο Lockdown στην Αττική...

Έφτασε τελικά Ελλάδα με νέο κωδικό και αποστολή σε partner της DHL... Λογικά από Δευτέρα θα έρθει στα χέρια μου

Sorry που γίνομαι τόσο κουραστικός αλλά έκανε να έρθει από Γερμανία 6 μέρες και τώρα από το Αθήνα θέλει 12... μου λέει Εκτιμώμενη ημ/νία παράδοσης: Τρίτη, Φεβρουάριος 23, 2021 Έως το τέλος της ημέρας.

Sorry που γίνομαι τόσο κουραστικός αλλά έκανε να έρθει από Γερμανία 6 μέρες και τώρα από το Αθήνα θέλει 12... μου λέει Εκτιμώμενη ημ/νία παράδοσης: Τρίτη, Φεβρουάριος 23, 2021 Έως το τέλος της ημέρας.

Όχι, συνήθως τη φουσκώνουν για να είναι καλυμμένοι, νωρίτερα θα παραλάβεις. Εξαρτάται βέβαια και με την συνεργαζόμενη μεταφορική. Στην Πάτρα που έχει DHL παραλαμβάνω σχεδόν πάντα την επόμενη της άφιξης στην Αθήνα εκτός και αν είναι Παρασκευή οπότε πάει Δευτέρα η παράδοση.

Όχι, συνήθως τη φουσκώνουν για να είναι καλυμμένοι, νωρίτερα θα παραλάβεις. Εξαρτάται βέβαια και με την συνεργαζόμενη μεταφορική. Στην Πάτρα που έχει DHL παραλαμβάνω σχεδόν πάντα την επόμενη της άφιξης στην Αθήνα εκτός και αν είναι Παρασκευή οπότε πάει Δευτέρα η παράδοση.
Τους έστειλα και email γιατί θα αργήσει αλλά και εγώ πιστεύω ότι θα έρθει νωρίτερα.

Ήρθε τελικά σήμερα με την ACS... Μια εβδομάδα ακριβώς από την Γερμανία... Ξεκινάω setting κλπ...

Το box πάρα πολύ καλό, πολύ καλή εικόνα... Ότι του έβαλα το έπαιξε, ακόμα και mkv που έχω σε δισκάκια από εξωτερικό dvd drive rom.
Εσείς τα settings πως τα έχετε?
1.Η τηλεόραση μου είναι 4k 10 Bit αλλά στα settings το έχω βγάλει Yuv 444 12bit για 23/24 Hz και σε non 4k και το δέχεται, στα 60 Hz μου βγάζει 420 12bit, να το αφήσω εκεί η να το βάλω 10 Bit που είναι και η tv?
2.Λογικά το Yuv 444 12 bit είναι καλύτερο από το Rgb 444 12bit για ταινίες?
3.Στο Hdmi range 16-285? αφού έτσι και αλλιώς οι ταινίες σ αυτό το εύρος είναι γυρισμενες.
4.Το Deep color compatibillity off η on?
5.Το HDR το έχω auto αφού η τηλεόραση υποστηρίζει όλα τα format
6.Το dolby vision compatible mode on η off?
7.Το MaxCLL... On η off?
Επίσης στα Dolby Vision στο HDR auto τα βγάζει μόνο 8bit...

Ερώτηση: Κάνω lock στα setting την επιλογή 3840x2160p 60Hz αλλά κάθε φορα που ξεκινάει να παίζει οτιδίποτε ξεκιναει με 3840x2160p 23Hz.
Ξέρει κανείς γιατί δεν κλειδώνει η επιλογή στα 60Hz?

Ερώτηση: Κάνω lock στα setting την επιλογή 3840x2160p 60Hz αλλά κάθε φορα που ξεκινάει να παίζει οτιδίποτε ξεκιναει με 3840x2160p 23Hz.
Ξέρει κανείς γιατί δεν κλειδώνει η επιλογή στα 60Hz?

Εχεις ενεργοποιημενη λογικα την επιλογη για frame rate switching

Εχεις ενεργοποιημενη λογικα την επιλογη για frame rate switching

Σε περίπτωση που δεν το έχει καταλαβει ο φίλος: Και πολύ καλά θα έχει κανει / αν το έχει κάνει

Για ποιον λόγο θέλεις "καρφωμενο" 60αρι?
Το σωστό είναι να αναπαράγεις στο framerate του υλικού σου.

Δεν υποτίθεται ότι ανεβάζοντας στα 60 κάνει ένα είδος upscale με αποτέλεσμα να έχει καλύτερη εικόνα ή κάνω λάθος (δεν είμαι ειδικός).

Δεν υποτίθεται ότι ανεβάζοντας στα 60 κάνει ένα είδος upscale με αποτέλεσμα να έχει καλύτερη εικόνα ή κάνω λάθος (δεν είμαι ειδικός).

Οχι!

Μια χαρα την κανει την δουλεια του.

Τα fps δεν απηρεαζουν την αναλυση.
Και σιγουρα δεν εχουν απαραίτητα θετικο αποτέλεσμα οταν πας να "προσθέσεις" ψευτικα frames για να πας απο τα 23.976 του αρχείου σου στα 60 που ζητάς.

Το frame rate switching ΜΗΝ το απενεργοποιήσεις.

Οχι!

Μια χαρα την κανει την δουλεια του.

Τα fps δεν απηρεαζουν την αναλυση.
Και σιγουρα δεν εχουν απαραίτητα θετικο αποτέλεσμα οταν πας να "προσθέσεις" ψευτικα frames για να πας απο τα 23.976 του αρχείου σου στα 60 που ζητάς.

Το frame rate switching ΜΗΝ το απενεργοποιήσεις.

Οκ, Ευχαριστώ!