Το πρόβλημα με το θεμα αυτό ειναι ποιά ειναι η σωστή ερώτηση
α) Υπάρχει καπου στο Σύμπαν ευφυής ζωή ; Η απάντηση ειναι πιθανότατα ΝΑΙ
β) Εχουν επισκεφτεί (επισκέπτονται) τη Γή ευφυεις μορφες ζωής ταξιδευοντας στο Συμπαν ; Η απάντηση ειναι (κατά τη γνώμη μου) ΟΧΙ
Η απόσταση από το α) στο β) είναι χαώδης
Αυτά, φεύγω τώρα γιατί εχω ραντεβού με τον cancer man![]()
Και οι δύο ερωτήσεις πάντως σωστές μου κάνουν! Υπάρχουν κι άλλες σωστές και σχετικές άλλωστε.Το πρόβλημα με το θεμα αυτό ειναι ποιά ειναι η σωστή ερώτηση
β) Εχουν επισκεφτεί (επισκέπτονται) τη Γή ευφυεις μορφες ζωής ταξιδευοντας στο Συμπαν ; Η απάντηση ειναι (κατά τη γνώμη μου) ΟΧΙ
Το πρόβλημα με το θεμα αυτό ειναι ποιά ειναι η σωστή ερώτηση
Αυτά, φεύγω τώρα γιατί εχω ραντεβού με τον cancer man![]()
Στο α συμφωνώ και εγώ.
Στο β όμως διαφωνώ..και να η απόδειξη
Εδώ που τα λέμε σε αυτό έχεις κάποιο δίκιο!ρε κάντε μιά βόλτα στο κέντρο της Αθήνας να δείτε υfo με το τσουβάλι , μην κοιτάτε στον ουρανό γύρω σας κοιτάτε :jester::jester: προπάντων προϊστάμενοι κάθε μορφής !!
Γράψτε λάθος σχετικά με το κανάλι! Από ΕΤ3 ήταν αν θυμάμαι καλά και τώρα δηλαδή!Επίσης και στο "ΣΚΑΪ" είχε χτες ένα παλιότερο ντοκιμαντέρ από "History Chanel" σχετικά με το θέμα. Καλό αλλά δυστυχώς κάπως παλιό.
ρε κάντε μιά βόλτα στο κέντρο της Αθήνας να δείτε υfo με το τσουβάλι , μην κοιτάτε στον ουρανό γύρω σας κοιτάτε :jester::jester: προπάντων προϊστάμενοι κάθε μορφής !!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.