Newly released UFO files...........

847914dec26cc45ac2957da0054683de.png

Το πρόβλημα με το θεμα αυτό ειναι ποιά ειναι η σωστή ερώτηση

α) Υπάρχει καπου στο Σύμπαν ευφυής ζωή ; Η απάντηση ειναι πιθανότατα ΝΑΙ

β) Εχουν επισκεφτεί (επισκέπτονται) τη Γή ευφυεις μορφες ζωής ταξιδευοντας στο Συμπαν ; Η απάντηση ειναι (κατά τη γνώμη μου) ΟΧΙ

Η απόσταση από το α) στο β) είναι χαώδης

Αυτά, φεύγω τώρα γιατί εχω ραντεβού με τον cancer man :flipout:

Απάντηση: Re: Newly released UFO files...........

β) Εχουν επισκεφτεί (επισκέπτονται) τη Γή ευφυεις μορφες ζωής ταξιδευοντας στο Συμπαν ; Η απάντηση ειναι (κατά τη γνώμη μου) ΟΧΙ

Στο α συμφωνώ και εγώ.
Στο β όμως διαφωνώ..και να η απόδειξη

Attachments

• 183178oTVS.jpg
    183178oTVS.jpg
    18.8 KB · Views: 34

Και οι δύο ερωτήσεις πάντως σωστές μου κάνουν! Υπάρχουν κι άλλες σωστές και σχετικές άλλωστε.
Το πρόβλημα είναι στο ποιά είναι η σωστότερη απάντηση για κάθε τέτοια ερώτηση.

Όσο αφορά την απάντηση που δίνεις για το Β, δε θα μπορέσω να συμφωνήσω κι εγώ, μιας και είναι απόλυτη! Πράγμα που δεν αποδεικνύεται από κανέναν ενώ για το αντίθετο υπάρχουν πολλές πια αναφορές που αρκετές τους είναι αποδεκτές και από πολύ "ψηλά"!

Συμμερίζομαι απόλυτα τα γραφόμενα καθώς ταξίδια σε τόσο μεγάλες αποστάσεις δεν είναι δυνατά τουλάχιστον με τα μέσα που ξέρουμε, τις διαστάσεις που αντιλαμβανόμαστε και τις πηγές ενέργειας που έχουμε.

Πιστεύω οτι έχουν θεαθεί UFO's δεν πιστεύω όμως οτι αυτά επρόκειτο για εξωγήινα.

Κανονικά θα πρέπει να αφήνουμε το μυαλό μας αρκετά πιο "αχαλιναγώγητο" όταν ξεκινάμε να σκεφτόμαστε πάνω σε αυτό το ζήτημα (και όχι μόνο αυτό βέβαια).
Μη στεκόμαστε μόνο στα γνωστά μας δεδομένα σχετικά με δυνατότητες, με τη φύση, το σύμπαν αλλά ακόμα και τα συμφέροντα, τις φιλοσοφίες, την αντίληψη κ.λ.π από την πλευρά των γήινων αλλά και των όποιων πιθανών άλλων.

Τεράστιο ζήτημα, χιλιοειπωμένο, ποικιλοτρόπως. Εγώ κάνω απλά μια υπερβολικά σύντομη αναφορά σε σημεία προσοχής.

όντως... πολλοί φυσικοί έχουν μπερδέψει την επιστημονική φαντασία με την επιστήμη... πραγματικά γελάω πολύ με μερικούς...

ειναι γνωστη η ρηση:η επιστημη εμπνεει την επιστημονικη φαντασια ή η επιστημονικη φαντασια εμπνεει την επιστημη?:chinscratch::idea::HTEHETH63:

Re: Απάντηση: Re: Newly released UFO files...........

Στο α συμφωνώ και εγώ.
Στο β όμως διαφωνώ..και να η απόδειξη

σα δεν ντρέπεσαι λέω εγώ που βάζεις άσεμνες φώτο !
πρόσεξες πως μοιάζει το "κεφάλι" του εξωγήινου ?? :flipout::flipout::flipout:

Μεγάλο μέρος της επιστημονικής φαντασίας του κοντινού χθες, είναι στην καθημερινότητα μας σήμερα ή το πολύ - πολύ, τα σχετικά κοντινά επιστημονικά μας σχέδια. Μη το αγνοούμε αυτό! Αυτή η σχέση δε νομίζω να σταματήσει ποτέ.
Όμως άλλο η επιστήμη, άλλο η επιστημονική φαντασία και άλλο η ύπαρξη κάποιων λιγότερο ή περισσότερο μακρινών και διαφορετικών μορφών ζωής μέσα στο πραγματικά αχανές χωροχρονικό μας σύμπαν.

Το αν υπάρχει κάτι σχετικό, σε τί μορφή είναι, πόσο εξελιγμένο είναι, γιατί μπορεί να έρχεται και με ποιον ακριβώς τρόπο στον δικό μας ή και σε άλλους πλανήτες κ.λ.π. είναι άσχετο με την όποια δική μας επιστήμη ή επιστημονική φαντασία. Εμείς, με αυτά τα μέσα, απλώς προσπαθούμε να ανακαλύψουμε ή να φανταστούμε αντίστοιχα, το "αν" και "πώς" συμβαίνει. Αν όμως συμβαίνει, δεν θα συμβαίνει επειδή εμείς κατορθώσαμε να το ανακαλύψουμε ή ακόμα περισσότερο να το ερμηνεύσουμε σωστά και να το κατανοήσουμε ικανοποιητικά.

Ας έχουμε λίγο πιο ανοιχτούς ορίζοντες σε ορισμένα θέματα που εκ των πραγμάτων, δεν ανήκουν στη σφαίρα της πεζής μας καθημερινότητας.

χθες ο αντενα ειχε αφιερωμα στο δελτιο ειδησεων για το θεμα,τωρα τελευταια εχει αρχισει και στην Ελλαδα να μην αντιμετωπιζεται το θεμα ως ταμπου,δεν νομιζω οτι ειναι κακο να προβαλλονται τετοιου ειδους θεματα με την σχετικη βεβαια παντα νηφαλιοτητα.

ρε κάντε μιά βόλτα στο κέντρο της Αθήνας να δείτε υfo με το τσουβάλι , μην κοιτάτε στον ουρανό γύρω σας κοιτάτε :jester::jester: προπάντων προϊστάμενοι κάθε μορφής !!

ρε κάντε μιά βόλτα στο κέντρο της Αθήνας να δείτε υfo με το τσουβάλι , μην κοιτάτε στον ουρανό γύρω σας κοιτάτε :jester::jester: προπάντων προϊστάμενοι κάθε μορφής !!
Εδώ που τα λέμε σε αυτό έχεις κάποιο δίκιο!
Απλώς αυτά τα U.F.O. είναι γήινης προέλευσης δηλαδή σα να λέμε "ντόπια" και έτσι έχουμε την ευχέρεια να τα παρατηρήσουμε ενδελεχώς!:flipout:

Επίσης και στο "ΣΚΑΪ" είχε χτες ένα παλιότερο ντοκιμαντέρ από "History Chanel" σχετικά με το θέμα. Καλό αλλά δυστυχώς κάπως παλιό.
Γράψτε λάθος σχετικά με το κανάλι! Από ΕΤ3 ήταν αν θυμάμαι καλά και τώρα δηλαδή!

που ειπαμε πως ειναι το μαγαζι σου?...