Newnigma 3.1.6 για DM800 μάλλον ότι καλύτερο υπάρχει (Από ξένα image):)

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Όντος αρκετό καιρό απέχω από τα δορυφορικά, λόγο διάφορων άλλων πραγμάτων που μου τριβελίζουν τα αυτιά,όπως ο ήχος τελευταία ανακάλυψη για εμένα αλλά παρ όλα αυτά δεν ξεχνάω το corner... θα δοκιμάσω να είμαι πιο κοντά όπως παλιά...

Τέλος πάντων από καιρό ήθελα να κάνω flash τον 800άρη μου γιατί τον είχα αφήσει με ένα παλιό oozoon, και πάνω σε αυτό διάφορα άλλα image όπως το αγαπημένο μου newnigma και ένα darkhole που ζήτημα ήταν να έχω κάνει boot 2-3 φορές με τον δέκτη,και έτσι έβγαλα το stick του 1gb που είχα πάνω,και έγραψα σκέτο το newnigma.Το αποτέλεσμα τρομερό...
Καταρχήν τρομερό zap,ένα μοτέρ της stab το οποίο κουτσοδούλεβε με οτιδοίποτε άλλο να τρέχει σαν τρελό,και γενικά ένας γρήγορος 800άρης.Έτσι λοιπόν όποιος δεν ψάχνεται και θέλει κάτι γρήγορο ας το δοκιμάσει...
Αξιοποιεί τον 800άρη στο μέγιστο..

http://newnigma2.to/wbb2/thread.php?threadid=10803

Σε ευχαριστούμε αδερφέ!...μερικά όμως screenshots απο τα menu του δέκτη ή και μερικά πράγματα παραπάνω όπως: epg έχει?, auto cam , ccam info,vpn....κ.τ.λ θα βοηθούσαν αρκετούς να διαμορφώσουν μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη.

Φιλικά πάντα:music-smiley-005:

το δοκίμασα όταν βγήκε στην flash , τώρα δεν το έχω
είναι αρκετά γρήγορο
screenshots έχει στο thread
epg έχει xmltv by default για nova
cam από το newmenu
dvbt έχει το δικό μου nova-t (δεν ξέρω για άλλα )

είμαι fan του lt6 στο οποίο και γύρισα

basika oses fores empleksa me to image ayto eixa problima me toys doriforoys dixos na anero ayta poy anaferete parapano gia to newnigma leo fisika kai apo oti katalaba eine mono gia ti flash eyxaristo

Παιδια το εβαλα και εγω, καλο δεν λεω αλλα μπροστα στο ramimaher v-5 μαλλον φτωχο ειναι. Εινα σταθερο πάντως. Ξερει κανεις πως μπορω να αλλαξω θεση στα picons και να τα βαλω στον σκληρο? Μιλαμε για dm 800 κλωνο
Ευχαριστω

Παιδια το εβαλα και εγω, καλο δεν λεω αλλα μπροστα στο ramimaher v-5 μαλλον φτωχο ειναι. Εινα σταθερο πάντως. Ξερει κανεις πως μπορω να αλλαξω θεση στα picons και να τα βαλω στον σκληρο? Μιλαμε για dm 800 κλωνο
Ευχαριστω

Ramimacher v-5...τι είναι πάλι τουτο δα?...πες μας πέντε πράγματα για αυτό το image "daffy"

Απάντηση: Re: Newnigma 3.1.6 για DM800 μάλλον ότι καλύτερο υπάρχει (Από ξένα image):)

Ramimacher v-5...τι είναι πάλι τουτο δα?...πες μας πέντε πράγματα για αυτό το image "daffy"

http://www.sat-universe.com/showpost.php?p=749982&postcount=8

ramiMAHER-v-5-dm800-2011-2-19-76D

Enigma2: 2011-2-19

Enigma2-Plugins:+ gemini3 wizard 2011-2-19

Enigma2-Skins: new ramiMAHER..b8.hd 2011-2-19

emu:ccam 2.2.1

cccam:info

Plugins:VTIPanel ramiMAHER

kernel: 2.6.18

Driver: 2011-2-15 ramiMAHER

boot :sim2 76D ramiMAHER

This is the first image bearing new Driver: 2011-2-15

Server cam Works

new bootlogo

Το βρηκα για τα picons αλλά δεν απεικονιζονται. Οποιος βάλει το ramimaher v5 να μην κάνει update γιατί θα χάσει το web interface που σε εμένα τουλαχιστον είναι χρησιμο για το iPhone. Απο plug ins θα χαζεψετε αλλά προσοχή γιατί η μνήμη θα φτάσει γρήγορα στα όρια της. Η μπάρα πληροφόρησης είναι πληρεστατη, τα picons παίζουν όπως και τα μπουκετα που θα βρητε. Είναι λίγο βαρύ αλλα αντεχεται. Το blu panel είναι απεχτο όπως και τα quick buttons που σου λυνουνε τα χέρια. Έχει κάποιους drivers για USB στικακι και πολλά κολπακια απο VU . Με βλέπω να το ξαναβαζω

Παντως έγω το τελευταίο εξάμηνο τουλάχιστον δεν έχω δει κανένα ιματζ για τον 8000 που να μην είναι σταθερότατο

Λοιπον το εν λογω image (newenigma) για κλωνο ειναι μια χαρα. Το εχω αρκετο καιρο χωρις κανενα προβλημα. Δοκιμασα και το nemesis 2.2 αλλα δεν μου ετρεχε το mgcamd. Αν ξερει κανεις τιποτα για αυτο ας μας πει

Λοιπον το εν λογω image (newenigma) για κλωνο ειναι μια χαρα. Το εχω αρκετο καιρο χωρις κανενα προβλημα. Δοκιμασα και το nemesis 2.2 αλλα δεν μου ετρεχε το mgcamd. Αν ξερει κανεις τιποτα για αυτο ας μας πει

το newnigma μου εχει σπασει τα νευρα!

εχω diseqc 4/1.
βαζω κατι λαθος?

http://img26.imageshack.us/i/screenshotpv.jpg/

δεν βρισκει κανενα καναλι ενω με dream elite ηταν μια χαρα!
αυτη η τελευταια επιλογη τι ειναι? δεν υπηρχε

Παιδιά έχω το image ένα μήνα περίπου,και παραμένει σφαιράτο...
Τρομερό zap...

Φίλοι μου μια βοήθεια αν σας είναι εύκολο. Όντως το 3.1.6 είναι πάρα πάρα πολύ καλό αλλά αυτή την, κατά τα άλλα, πλήρη μπάρα των πληροφοριών πώς την κατεβάζουμε πιο κάτω στην οθόνη; Μου αφήνει περίπου 2 εκατοστά κενό από την κάτω άκρη της οθόνης μου και δεν μπορώ να βρω που είναι οι ρυθμίσεις για να την μετακινήσω. Ευχαριστώ.