Newnigma ή Gemini 5.1;

17 June 2006
25,397
Αθήνα
Εχω Newnigma, όλα καλά, αλλά μου την σπάει που δεν μπορώ να βγάλω offline με το τηλεκοντρόλ το μηχανάκι , επιλέγοντας σαν emulator το CI. Μην μου πείτε να βγάζω το καλώδιο δικτύου....

Δεν μ' ενδιαφέρουν ούτε multiboot ούτε περίεργα κόλπα. Να ξαναγυρίσω εκεί απ' όπου ξεκίνησα το 2008; Gemini το τελευταίο 5.1 ;

επειδή δεν το έχω μπορείς να ανεβάσεις από το φάκελο /usr/cam η /usr/script η /usr/camscript ένα από τα script που έχει μέσα για τα emu ?

είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις ένα δικό σου ci που θα φαίνεται στης επιλογές emu

Εχω Newnigma, όλα καλά, αλλά μου την σπάει που δεν μπορώ να βγάλω offline με το τηλεκοντρόλ το μηχανάκι , επιλέγοντας σαν emulator το CI. Μην μου πείτε να βγάζω το καλώδιο δικτύου....

Δεν μ' ενδιαφέρουν ούτε multiboot ούτε περίεργα κόλπα. Να ξαναγυρίσω εκεί απ' όπου ξεκίνησα το 2008; Gemini το τελευταίο 5.1 ;

κο.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ γιατί δεν κάνετε υπομονή μέχρι τις γιορτές που θα βγει το καινούργιο image της Dreamelite...που θα κάνει τα πάντα?

http://www.dream-elite.net/forum/showthread.php?6978-Coming-soon-new-dream-elite.../page5

γιατί δεν κάνετε υπομονή μέχρι τις γιορτές που θα βγει το καινούργιο image της Dreamelite..

Και μετά περίμενε κι άλλο μισό χρόνο μέχρις ότου γίνει stable...