NewNigma² Version2.4

αρα ειναι θεμα newnigma..μου κανει εντυπωση παντως που οταν ειναι merged το παιζει κανονικα..

παιδιά καλώς σας βρήκα.
Μόλις πήρα τον DM800 και τον βγάζω απο το κουτάκι του..
Κατεβάζω το Dream Flash απο το site της Dream, Σειριακό καλώδιο και φλάς κατευθείαν το image που υπάρχει στο πρώτο πόστ?

Πέιτε αμα λέω κάτι λάθος να γλυτώσουμε την ζημιά!

Απάντηση: Re: NewNigma² Version2.4

παιδιά καλώς σας βρήκα.
Μόλις πήρα τον DM800 και τον βγάζω απο το κουτάκι του..
Κατεβάζω το Dream Flash απο το site της Dream, Σειριακό καλώδιο και φλάς κατευθείαν το image που υπάρχει στο πρώτο πόστ?

Πέιτε αμα λέω κάτι λάθος να γλυτώσουμε την ζημιά!

Ναι, το Newnigma είναι πολύ καλό image. Προβληματάκια υπάρχουν και θα υπάρχουν σε όλα τα images αλλά το συγκεκριμένο είναι εξαιρετικό και δεν θα το μετανοιώσεις.
Σαν νέος χρήστης δεν χρειάζεται να αρχίσεις με multiboot. Με αυτό μπορείς να ασχοληθείς αργότερα.

Εάν έχεις router στο σπίτι σου μπορείς να αποφύγεις τη διαδικασία με το DreamUp που είναι αρκετά αργή.

ναί, έχω router, τι ακριβώς πρέπει να κάνω? υπάρχουν κάπου οδηγίες?

ναί, έχω router, τι ακριβώς πρέπει να κάνω? υπάρχουν κάπου οδηγίες?

1)ο δεκτης εκτως ρευματος και εχουμε κρατημενο το shutdown απο την προσοψη του
2)βαζουμε τον δεκτη στο ρευμα και μας εμφανιζει ενα ***STOP**** στην οθονη του και τοτε αφινουμε το shutdown
3)απο πανω απο το Stop εχει την ip του(ενοειτε οτι τον εχουμε σε δικτιο με DHCP)
4)εκεινη την ip που γραφει ο δεκτης την βαζουμε στον webBrowser μας και μας ανοιγει το web interface του δεκτη με την επιλογη firmware upgrade κατω
5)επιλεγουμε αυτο και μας βγαζει select .nfi file εκει παταμε την αναζιτηση και επιλεγουμε το λογισμικο μας που εχουμε κατεβασει στο πισι μας και παταμε FLASH

σε ευχαριστώ leo06, δούλεψε άψογα!

Αυτό που δεν βρίσκω είναι πως βάζεις τα CCcam, Newcamd κτλ?
Το Gemini ή το PLi τα είχα στο control panel σαν add-ons, αλλά εδώ στα add-ons δεν τα έχει τα EMUs.. πώς τα βάζουμε?

Απάντηση: Re: NewNigma² Version2.4

σε ευχαριστώ leo06, δούλεψε άψογα!

Αυτό που δεν βρίσκω είναι πως βάζεις τα CCcam, Newcamd κτλ?
Το Gemini ή το PLi τα είχα στο control panel σαν add-ons, αλλά εδώ στα add-ons δεν τα έχει τα EMUs.. πώς τα βάζουμε?

Το CCcam είναι προεγκατεστημένο. Τα υπόλοιπα όπως σου είπε ο Leo...

οχι δεν είναι κάτι που χρειάζομαι, απλώς μου φάνηκε παράξενο, τα παλιά Images πάντα το είχαν.. ευχαριστώ παίδες!