newnigma2-image-dm800-v2.3

Και σ' εμένα αναβαθμίστηκε με τη μία, αλλά μετά άρχισαν οι πολύχρωμες οθόνες όταν προσπάθησα να δω τα σκιν με τον online intaller....

Βρηκα γιατι δεν μου εκανε την αναβαθμηση του ειχα το αρχικο ιματζ newnigma2-image-dm800-v2.3 και οχι αυτο που κυκλοφορισε στις 24/12 περασα αυτο στον δεκτη και ολα οκ

Καποιο πρόβλημα με τις 7Ε μου παρουσιάζει ,εκεί δεν βρίσκει σήμα (?) η κάνει κάτι σκαμπανεβάσματα το σήμα με αποτέλεσμα να γράφει tuner failed και να νεκρώνουν μετά και οι άλλοι δορυφόροι .Με τον 500αρη δεν είχα προβλημα σηματος εκει .
Τώρα γράφει κάτι ότι δεν υπάρχουν δεδομένα στον transponder ...
Nόμιζα είχαν ξεπεραστει αυτά τα θέματα .
Μήπως φταίει το setup που έχω στο 1.1 ?Μπορεί να πει καποιος πώς του δουλευει σε 1.1 ?Με ποιες ρυθμίσεις ,μηπως εκει κάπου υπαρχει θέμα και χρειάζεται να αλλάξω κάτι .(Τα έχω βάλει με τη λογική και σειρά που τα είχα στον 500αρη ,ανα ομάδες (input1,2,3,4)των 4αρων δορυφόρων έκαστη και με Α/Α,Α/Β,Β/Α,Β/Β

Εdit .Αν θυμάμαι καλά έχω στις 7Ε λευκο mti .

Ευχαριστώ
Νίκος.

Last edited:
Νίκο, χρησιμοποιώ διακόπτη Diseqc 1.1
Μετά την αναβάθμιση και σε μένα εξαφανίστηκε το σήμα από όλους τους δορυφόρους, πλην του Hotbird. Με restart επανήλθαν όλα.
Εκτοτε δεν συνέβη κάτι άλλο και θεώρησα το γεγονός συμπτωματικό.

Με ολικο restart οχι με restart GUI που λεει μου επανερχετε και το internet οταν κολλαει καμια φορα!!!

Eχω Gemini , αν βαλω Newnigma θα μπορω να βαλω ξανα τα αγαπημενα καναλια παλι (εχωντας κανει BACKUP ΜΕ ΤΟ dreamboxedit)?
Εχει την ιδια δομη στα folders?
Το ccam kai τα αντιστοιχα keys kai ccam.cfg μπαινουν στα ιδια folders ?

Tελος , υπαρχει κανενας οδηγος χρησης του newnigma ?

Last edited:
Ολα είναι ίδια εκτός από τις ονομασίες κάποιων (ελάχιστων) δορυφόρων, π.χ. Thor.
Τα εναλλακτικά μενου είναι κάπως διαφορετικά, αλλά αυτό συνηθίζεται.

Μολις εκανα την αλλαγη σε newnigma...

Ευκολο στο στησιμο του και δεν με δυσκολεψε καθολου.
Στα πρωτα τεστ ηταν πολυ γρηγορο και αμεσο στις αλλαγες καναλιων και στη πλοηγηση.
Οταν ομως εκανα αναβαθμιση μεσα απο τα μενου του, τοτε εγινε αργο (περιπου σαν το gemini), κι ετσι τωρα μαλλον θα το ξαναφλασαρω απο την αρχη!!!
Σε λιγο και αλλες λεπτομερειες...

με experimental στην flash έχει την καλύτερη εικόνα για μένα αλλα είναι αργό ναι είναι αργό έχω βαρεθεί να το δοκιμάσω μήπως είναι ιδέα μου αλλα δεν είναι...
και ρε παιδιά εμενα μου φαίνεται πολύ αργό σε cccam
το "ναβιλο" μακράν πρώτη επιλογή και μετά "νεωνιγμα" όλα τα αλλα δεν με έχουν κερδίσει

παιδιά ξεκολλάτε από το gemini δεν τα καταφέρνει σε τίποτα άλλο εκτος του ότι είναι βράχος στον δεκτη

Με μοτερ MOTEK το δούλεψε κανείς?
Πρόσεξε κανείς ότι λείπει από menu, το positioner setup ώστε να μπορέσουν να σεταριστούν οι θέσεις για το πιάτο?????
Υπάρχει κάπου αλλού και δεν το βλέπαμε 3 άτομα?
(οπότε ξαναγυρίσαμε στο NABILO)
Ευχαριστώ.

Με ΜΟΤΕΚ δουλεύει μια χαρά όπως και τα άλλα Image....όντος το μενου positioner setup δεν υπάρχει προ εγκατεστημένο αλλά υπάρχει διαθέσιμο για κατέβασμα....οπότε το κατεβάζεις και κάνεις τη δουλειά σου

Απάντηση: Re: newnigma2-image-dm800-v2.3

Με ΜΟΤΕΚ δουλεύει μια χαρά όπως και τα άλλα Image....όντος το μενου positioner setup δεν υπάρχει προ εγκατεστημένο αλλά υπάρχει διαθέσιμο για κατέβασμα....οπότε το κατεβάζεις και κάνεις τη δουλειά σου

Δηλαδη μηπως ξερει κανεις παραπανω πληροφοριες!!!

:violent-smiley-030:thanks giannis1010
Το ίδιο συμβαίνει τότε και στο gemini..... Ούτε εκεί υπήρχε....
Αχχχ να περάσει ο καιρός και να φτάσουμε στο επίπεδο του enigma 1....