Yperion
AVClub Fanatic
πολυ πανηγυριζεις εσυ και ειναι τουλαχιστον υποπτο:chinscratch:
τοσο καλη ειναι η Τζεσικα?
Δεν ξερω ,γουστα ειναι αυτα. Γιατι δεν την βλεπεις και εσυ να μας πεις εντυπωσεις?
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
πολυ πανηγυριζεις εσυ και ειναι τουλαχιστον υποπτο:chinscratch:
τοσο καλη ειναι η Τζεσικα?
...γιατι το μαλλι μου εκανε μεγαλυτερη εντυπωση!![]()
Το ειδα σε HD... εχω την εντυπωση οτι ηταν 2.35:1...
Καλη ταινιούλα, θυμιζε πολυ το Dejavu.. (ενω οντως ειχες την αισθηση οτι καπου τα'χεις ξαναδει ολα αυτα!!!) αλλα βλεπεται πολυ ευχαριστα.. Και η Jessica.. ειναι επικη!
ΥΓ Το μαλλι του Κειτζ ειναι ολα τα λεφτα!
ΣΥΜΦΩΝΏ:worshippy: Το πιο όμορφο νέο πρόσωπο του hollywood.
Την ειδα με καλη διαθεση αλλα τελικα "μουφα" η ταινια. Τωρα οσον αφορα το περιεργο τελος: Αποφασισε παλληκαρι μου Νικολας, ποση ωρα μπορεις να δεις στο μελλον. Δυο λεπτα ή δυο μερες? Σεναριακο αλαλουμ. Ακομα και οι ταινιες επιστημονικης φαντασιας πρεπει να εχει μια σεναριακη συνεπεια ως προς τον βασικο αξονα της ταινιας. Λιγο ο Κεητζ και λιγο το κυριολεκτικα προβλεψιμο σεναριο, ψηφισα κακη. (πρωτη φορα ειδα σε ταινια, αστυνομικο να ξερει απο πριν, σε ποιο παραθυρο θα εμφανιστει ο κακαποιος)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.