NEXT

ψηφιστε την ταινια

• Total voters
    0
Πολυ ευχαριστη περιπετειουλα. Την ειχα δει το καλοκαιρι σε θερινο σινεμα και ηταν μια χαρουλα για την περισταση.
ΥΓ Το μαλλι του Κειτζ ειναι ολα τα λεφτα!
ΥΓ2 Η Τζεσικα ειναι lovable..

Το ειδα σε HD... εχω την εντυπωση οτι ηταν 2.35:1...
Καλη ταινιούλα, θυμιζε πολυ το Dejavu.. (ενω οντως ειχες την αισθηση οτι καπου τα'χεις ξαναδει ολα αυτα!!! :flipout::flipout::flipout:) αλλα βλεπεται πολυ ευχαριστα.. Και η Jessica.. ειναι επικη!

αγορασες το μπλου ρει?

http://www.play.com/DVD/Blu-ray/4-/3423493/-/Product.html?searchstring=next&searchsource=0

Ενδιαφέρουσα περιπέτεια με όχι πρωτότυπο σενάριο. Οτι και να λέτε για το συνονόματο , εγώ τον γουστάρω πολύ.

Η Τζέσικα lovable ? :flipout: ΘΕΑ είναι ρε παδιά

:worshippy: Το πιο όμορφο νέο πρόσωπο του hollywood.
ΣΥΜΦΩΝΏ
jessica.jpg

Την ειδα με καλη διαθεση αλλα τελικα "μουφα" η ταινια. Τωρα οσον αφορα το περιεργο τελος: Αποφασισε παλληκαρι μου Νικολας, ποση ωρα μπορεις να δεις στο μελλον. Δυο λεπτα ή δυο μερες? Σεναριακο αλαλουμ. Ακομα και οι ταινιες επιστημονικης φαντασιας πρεπει να εχει μια σεναριακη συνεπεια ως προς τον βασικο αξονα της ταινιας. Λιγο ο Κεητζ και λιγο το κυριολεκτικα προβλεψιμο σεναριο, ψηφισα κακη. (πρωτη φορα ειδα σε ταινια, αστυνομικο να ξερει απο πριν, σε ποιο παραθυρο θα εμφανιστει ο κακαποιος)

Σενάριο τραβηγμένο... Ετσι και το "καταπιείς" αυτό με την ικανότητα του να βλέπει το μέλλον (οπότε και την δυνατότητα του να το αλλάζει παρεμβαίνοντας), σαν περιπέτεια είναι αρκετά ευχάριστη. Η Τζέσικα σίγουρα είναι από τις πιο όμορφες παρουσίες στην οθόνη μας...

Γενικότερα την είδα αρκετά άνετα...

Η ταινία ευχάριστη , βλέπεται άνετα στο σπίτι , προ κατακλίσεως . Η Τζέσικα συμπαθητική ως κοπελλίτσα της διπλανής πόρτας . Στο δρόμο κυκλοφορούν πολύ και πολλές καλύτερες .

Την ειδα με καλη διαθεση αλλα τελικα "μουφα" η ταινια. Τωρα οσον αφορα το περιεργο τελος: Αποφασισε παλληκαρι μου Νικολας, ποση ωρα μπορεις να δεις στο μελλον. Δυο λεπτα ή δυο μερες? Σεναριακο αλαλουμ. Ακομα και οι ταινιες επιστημονικης φαντασιας πρεπει να εχει μια σεναριακη συνεπεια ως προς τον βασικο αξονα της ταινιας. Λιγο ο Κεητζ και λιγο το κυριολεκτικα προβλεψιμο σεναριο, ψηφισα κακη. (πρωτη φορα ειδα σε ταινια, αστυνομικο να ξερει απο πριν, σε ποιο παραθυρο θα εμφανιστει ο κακαποιος)

1) Σεναριακά άψογη αν συγκεντρωθείς - δεν εχει σεναριακες τρύπες. Παντου σου λέει οτι οταν ο Νικόλας ειναι με την γκόμενα βλέπει ΠΟΛΥ μπροστά στο μέλλον. Νοικιάσατε - αγοράσατε ταινία ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, κύριοι, και θα ηθελα να την αντιμετωπίζουμε ως τέτοια. Δεν ειναι αστυνομική, οπως προαναφέρθηκε.

2) οχι και προβλέψιμη - 3 μεταστροφές εκανε το σενάριο. Δεν τις αναφερω γιατι θα ειναι spoiler.

3) Οντως η φορμα ειναι 2.35:1 και η εικόνα αδικαιολόγητα καλή για Σπεντζο. Εδω εντυπωσιάστικα κι εγω με την ολοκληρωτική απουσία κόκκου. Χειρότερα ομως απο το μέσο DVD (ψιλοθαμπίζει)- μην το παραλέμε.