Nexus 7 FHD [2013]

Απάντηση: Nexus 7 2013 , η δεύτερη γενιά

Δεν υπάρχει αντιπροσωπεία της ASUS στην Ελλάδα,αλλά στην Τσεχία.
Πάντως όταν τους χρειάστηκα για το nexus 7,ήταν άψογοι στην εξυπηρέτησή,(βεβλαμενο digitizer).

Re: Nexus 7 2013 , η δεύτερη γενιά

Εχει ξεκινησει λενε στο εξωτερικο η αναβαθμιση στην 4.4 .Οπου ναναι θα την πάρουμε τις επομενες μερες λογικά...

Να σημειώσω ότι το replacement το παρήγγειλα χθες το μεσημέρι και ήταν σήμερα το πρωί σπίτι μου (παρ'ό,τι έγραφε 3-5 days στο expected shipping).

Το καινούριο φαίνεται να μην έχει κανένα πρόβλημα, αν και δε μπορώ να καταλάβω αν είναι new ή refurbished. Πάντως φαίνεται σε κατάσταση κουτιού, οπότε ό,τι και να'ναι δε με ενοχλεί.

Δεν εχω καταφερει να περασω την 4.4 τωρα το πρωι , ξερουμε ποτε θα γινει το update?

Ασε θα το περιμενω να γινει κανονικα με wifi δεν καιγομαι κιολας!
Καμια σοβαρη αλλαγη?

Απάντηση: Re: Nexus 7 2013 , η δεύτερη γενιά

Να σημειώσω ότι το replacement το παρήγγειλα χθες το μεσημέρι και ήταν σήμερα το πρωί σπίτι μου (παρ'ό,τι έγραφε 3-5 days στο expected shipping).

Το καινούριο φαίνεται να μην έχει κανένα πρόβλημα, αν και δε μπορώ να καταλάβω αν είναι new ή refurbished. Πάντως φαίνεται σε κατάσταση κουτιού, οπότε ό,τι και να'ναι δε με ενοχλεί.
Αυτά είναι, σε χρόνο τετε
Μaestro σου ήρθε σε κουτί σφραγισμένο η όπως Apple?

Re: Απάντηση: Re: Nexus 7 2013 , η δεύτερη γενιά

Αυτά είναι, σε χρόνο τετε
Μaestro σου ήρθε σε κουτί σφραγισμένο η όπως Apple?

Σε κουτάκι με κλειστή ταινία αυτοκόλητο (αν αυτό εννοείς σφραγισμένο), αλλά όχι σελοφάν έξω απ'το κουτί (αν και δε θυμάμαι αν το αρχικό είχε). Μέσα η συσκευή τυλιγμένη με τα διάφορα πλαστικά της σαν καινούρια. Δεν ξέρω αν είναι refurbished ή όχι, ούτε το πως μπορώ να το τσεκάρω, γενικά φαίνεται ολοκαίνουριο στην όψη.

PS: Ακόμα τίποτα από 4.4

Χθες τελικά κατάφερα να το δω από κοντά..
Δεν υπάρχει.. Πολύ μεγάλη διαφορά άλλο το προηγούμενο σε όλη την αίσθηση. Βάρος, πάχος, οθόνη!!!!!!!!, ταχύτητα...
Αντρέ να δούμε πότε θα το χτυπήσω...

Απάντηση: Re: Nexus 7 2013 , η δεύτερη γενιά

Χθες τελικά κατάφερα να το δω από κοντά..
Δεν υπάρχει.. Πολύ μεγάλη διαφορά άλλο το προηγούμενο σε όλη την αίσθηση. Βάρος, πάχος, οθόνη!!!!!!!!, ταχύτητα...
Αντρέ να δούμε πότε θα το χτυπήσω...

^ αυτο το "Αντρέ" μου θυμίζει κορέκτορα android... :-P που το βρήκαν και όλο το επιλέγει αντί για το "'άντε" ?

Ούτε σε μένα.. αγορασμένο από Αγγλία (game.co.uk)

Maestro συμπασχω. Ούτε σε μένα έχει έρθει ακόμα

Η πλάκα είναι ότι παράλληλα περιμένω και το 4.3 για το Galaxy S4 AT&T, που πάλι το έχει όλο το σύμπαν εκτός από μένα!!! :FSGSFGS4: