kyrliot
Supreme Member
Mε quad 9550,4 gb ram,ati 4850 και win7 32bit παιζει ανετα.Με 5870 στα Win7 δεν έχω καθόλου καλά FPS (<30). Μάλλον το παιχνίδι θέλει quad CPU. Ωραία γραφικά, αλλά gameplay ετσι κι ετσι...

Mε quad 9550,4 gb ram,ati 4850 και win7 32bit παιζει ανετα.Με 5870 στα Win7 δεν έχω καθόλου καλά FPS (<30). Μάλλον το παιχνίδι θέλει quad CPU. Ωραία γραφικά, αλλά gameplay ετσι κι ετσι...
Για το πρώτο, βάλε το auto brake (ή brake assist, δεν θυμάμαι πώς ακριβώς το λέει) στο off.[Τι εννοώ; Δεν ξέρω αν το νιώσατε και σεις αλλά τα αυτοκίνητα «έμοιαζαν» να κόβουν ταχύτητα πριν τις στροφές άσχετα από το γεγονός ότι είχα σανιδωμένο το γκάζι και το πεντάλ του φρένου ανέπαφο??? :blink::speechless-smiley-0
Επίσης ένα άλλο μείον για το παιχνίδι είναι το σύστημα ζημιών που μοιάζει να είναι απλός «διακοσμητικό» αφού δεν επηρεάζει την απόδοση του αυτοκινήτου.
Για το πρώτο, βάλε το auto brake (ή brake assist, δεν θυμάμαι πώς ακριβώς το λέει) στο off.
Το δεύτερο ρυθμίζεται από τα Options.
Το κατεβασες πουλακι μου ??![]()
... βάλε το auto brake (ή brake assist, δεν θυμάμαι πώς ακριβώς το λέει) στο off.
Ξέχασα να γράψω πως με το πληκτρολόγιο έγραψα καλύτερους χρόνους από ότι με την τιμονιέρα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.