Nickelodeon με σήμα καμπάνα στην Αττικη...

Από το κέντρο εκπομπής Αίγινας παίζουν κανονικά και στον δίαυλο 54 και στον 63.
Απλώς πιθανόν όσοι έχετε επαφή και με Υμηττό τρώει ""τάπα""το 54 από την αναλογική εκπομπή που υπάρχει εκεί,όσο δε για το 63 είναι πολύ χαμηλότερη η ισχύς του σε σχέση με το 54(10dB λιγότερα).
Όταν φτιάξει η οικογένεια κλικλικου(η πως αλλιώς την λένε)την εκπομπή της τότε θα τα δούν και οι υπόλοιποι...

Κουφο που μου συμβαινει με το nickelodeon και το μπουκετο του.. εχω 2 κεραιες στο σπιτι γυρισμενες Αιγινα

Στην κεντρικη της πολυκατοικιας εχω μια Philips 32 LCD και παιζει jet χωρις κανενα προβλημα

Στην samsung (46αρα LED) στην οποια και εχω βαλει ξεχωριστη κεραια ενω παιζει μια χαρα ολα τα υπολοιπα ψηφιακα το συγκεκριμενο καναλι καθως και τα συναφη που εκπεμπονται στο μπουκετο του παιζουν με σπασιματα και ξακρισματα...

τι μπορει να φταιει...

Καθε βοηθεια δεκτη

Last edited:
Παιδιά εσείς που μένετε Αθήνα και έχετε τα κανάλια, σας έχουμε ζητήσει εικόνες...Ανεβάστε καμία να δούμε την ποιότητα της εικόνας...Αν γίνεται από όλα τα κανάλια να ανεβάσετε

Το Nickelodeon σε αναλογικη ληψη, εχει ενεργοποιημενο το 16:9 flag αλλα ολο το προγραμμα του καναλιου (οσο εχω πετυχει τουλαχιστον) ειναι σε καθαρο 4:3.

Αποτελεσμα? Θελεις, δεν θελεις, "ξεχειλωμενη" εικονα - τουλαχιστον μεχρι να κανεις τον κοπο και να αλλαξεις χειροκινητα το καδρο.

Ελληνικη αντιληψη περι τεχνολογικων δυνατοτητων!

Εγώ πάντως το έχω πετύχει πολλές φορές να παίζει εκπομπές 16:9.
Και κινούμενα σχέδια και χιουμοριστικές σειρές αλλά και διάφορες άλλες εκπομπές όπως πχ Ελληνική εκπομπή για το βιβλίο.

Πρόσφατα που κοίταξα το κανάλι απο την αναλογική του λήψη μου φάνηκε πως βελτιώθηκε πάρα πολύ η ποιότητα της εικόνας του. Έχετε παρατηρήσει το ίδιο;