Nikon 70-200VR I f2.8

cdinos

New member
1 August 2009
16
Ζάκυνθος
Πρόκειται να παραγγείλω τον 70-200 f2.8 vr Ι οχι τον καινούργιο,αλλα δεν ξέρω αν κάθεται καλά στην D90.Παρακαλώ αν γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει. Αν ειναι κανένας κάτοχος του αναφερόμενου συνδυασμού θα ήθελα τα σχόλια του.

Ευχαριστώ

Last edited by a moderator:
Αγαπητέ φίλε Βλασίδη, διερωτάμε αν ίσοροπεί διότι η D90 ειναι κάπως ελαφριά σε σύγκριση με τον φακό.Αν βγάζει καλές φωτογραφίες ειμαι σίγουρος για αυτό.

Ευχαριστώ

Πρωτίστως είναι θέμα εξοικείωσης και τεχνικής. Δηλαδή πόσο καλά θα μάθεις να χειρίζεσαι το φακό σου.

Ένα εξωτερικό Booster πάντως βοηθά πολύ ειδικά στα κάθετα κάδρα.

Φίλε Βλασίδη ευχαριστώ για την απάντηση, μπορεις σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις τι ειναι το εξωτερικό Booster και πως χρησιμοποιηται?

περί αυτού πρόκειται http://www.europe-nikon.com/product/el_GR/products/broad/1130/overview.html

συγνώμη για τη λέξη που χρησιμοποίησα, δεν γίνεται κατανοητό από πολλούς.

Εν ολίγοις είναι μια λαβή κάθετη, που αυξάνει τη μάζα της μηχανής, σου δίνει κλείστρο στη φυσιολογική θέση ακόμη κι όταν η μηχανή είναι σε θέση Portrait (δηλ. κάθετη) κι όχι landscape κι αυξάνει κατά πολύ την αυτονομία της (που δεν ενδιαφέρει απαραίτητα.

Battery grip λεγεται, το εχω στην D90 και πραγματικά κάνει πολύ καλή δουλεια στο να βελτιώνει την σταθεροποιηση της μηχανής, ενώ σου δινει αλλο αερα και πολύ καλύτερο κράτημα στη λήψη πορτραιτων . Αν επισης έχεις μεγάλα δάκτυλα θα νομίζεις οτι αλλαξες μηχανή...

Από την αλλη μερια ο όγκος της μηχανης αυξάνεται σε σεβαστό βαθμό..