NIKON D-40 προσφορα...

Πολύ καλή η Pentax. Βέβαια στην Olympus 520 μιλάμε για το διπλό κιτ. Με τον 40-150.
Πρέπει να είναι το φθηνότερο διπλό κιτ από όλες τις εταιρείες.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Αλλά δεν θα υπερβώ τα στενά όρια των προσφορών.
Οπότε μάλλον η D40 φαντάζει ανεκτή επιλογή για εισαγωγή στον χώρο των dSLR.

Re: Απάντηση: NIKON D-40 προσφορα...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Αλλά δεν θα υπερβώ τα στενά όρια των προσφορών.
Οπότε μάλλον η D40 φαντάζει ανεκτή επιλογή για εισαγωγή στον χώρο των dSLR.

δεν είναι απλώς ανεκτή. Είναι μια μηχανή που όλοι μας θα κρατούσαμε άνετα στο χέρι μας για φωτογράφηση, άλλο τώρα αν έχουμε τη δυνατότητα αγοράς καλύτερου σώματος ή φακών.

Πάντως ο ZUIKO 14-42 είναι καλύτερος φακός από τον NIKKOR 18-55 II 9αυτόν χωρίς τη σταθεροποίηση).

Απάντηση: Re: Απάντηση: NIKON D-40 προσφορα...

Πάντως ο ZUIKO 14-42 είναι καλύτερος φακός από τον NIKKOR 18-55 II 9αυτόν χωρίς τη σταθεροποίηση).

Μ'αυτό το δεδομένο καταλήγω σ'αυτην:
OLYMPUS E-520 KIT ME 14-42mm LENS στα 370€

Τι λέτε?

Last edited:
Και ο 40-150 ειναι πολυ καλος.
Αμα βρεις και τον παλιο ειναι πιο φωτηνος (φ3.5-4.5) ενω ο καινουριος ειναι πιο οξυς αποτι εχω διαβασει και πιο μικρος.
Εγω παντως πηρα τον παλιο και ειμαι πολυ οικανοπηιμενος (90 κατι ευρω απο παπαδακη)
Η ε-520 ειναι πολυ καλη, οπως και ο 14-42, και η τιμη αρκετα καλη μαλλον.
Εγω εχω την 410, και ειμαι πολυ οικανοπιημενος, το μονο που μου λειπει ειναι το ασυρματο ΤΤΛ, το εχει ομως η 420/520.
Για ψηλα ΙΣΟ παντως η νικον ειναι καλυτερη μαλλον:)
Αμα θες δειγματα μπες στο φλικρ απο κατω, νομιζω στα περισοτερα φωτο λεει και πιος φακος ειναι

Προσωπικά εγώ στο είπα και παραπάνω τι θα έκανα.

Αν με έπαιρνε μέχρι 300Ε θα έπαιρνα την D40. Αν όμως μπορούσα να δώσω τα 399 χωρίς δευτερη σκέψη θα έπαιρνα την Pentax K200D. Ο 18-55 του κιτ είναι απο τους καλυτερους φακούς κίτ, ανάλυση έχει αρκετή, weather and dust sealed, σταθεροποίηση στο σώμα, σύστημα καθαρισμού του αισθήτηρα.
Την θεωρώ πολύ καλύτερη μηχανή!

Υπάρχει ακόμη η D50; Είναι και μοντέλο 4 ετών....

Οκ, στα 250 ευρώ δεν πρέπει να υπάρχει άλλο μοντέλο. Βέβαια υπάρχουν τα μεταχειρισμένα...

Δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάζει την επιλογή κάποιου, αλλά η nikon d40 έχει μόνο 3 σημεία εστίασης, όσα βέβαια κ η olympus 420...

Δική μου άποψη είναι ότι είναι πολύ λίγα...αν σκεφτεί κανείς ότι η pentax k200d έχει 11...

Είμαι βέβαια κ πενταξάκιας εγώ, οπότε είμαι υποκειμενικός...

Re: Απάντηση: NIKON D-40 προσφορα...

Δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάζει την επιλογή κάποιου, αλλά η nikon d40 έχει μόνο 3 σημεία εστίασης, όσα βέβαια κ η olympus 420...

Δική μου άποψη είναι ότι είναι πολύ λίγα...αν σκεφτεί κανείς ότι η pentax k200d έχει 11...

Είμαι βέβαια κ πενταξάκιας εγώ, οπότε είμαι υποκειμενικός...

Όντως το σύστημα εστίασης είναι το πιο αδύνατο σημείο τους. Για τη D40 και η αδυναμία AF στους μη AFS φακούς. Βέβαια της d40 είναι πιο ρυθμίσιμο σε σχέση με της Ε420.