NIKON D 7000 η CANON D 60 ;;;

Απο Αμβουργο λεω να την παρω ισως με καποια προσφορα γιατι μετα τις διακοπες ισως βγαζουν προσφορες !

Απο τις απαντησεις σας παντως καταλαβα οποια και να παρω απο αυτες που λεω χαμενος δεν βγαινω !

Πρόκειται για πολύ καλές λύσεις και στις τρεις περιπτώσεις. Αν σε ενδιαφέρει το video και μαλιστα σε πιο επαγγελματική χρήση (προσθήκη εξωτερικού μικροφώνου, ρύθμιση στάθμης ήχου, πλήρως χειροκίνητες ρυθμίσεις) η canon θα ήταν η επιλογή που θα σου πρότεινα.

Για καθαρά φωτογραφική χρήση νομίζω πως η D7000 έχει λίγο καλύτερο εύρος από τις άλλες δύο με βάση όσα έχω διαβάσει σε reviews και fora. Πάντως στο θέμα των φακών συμφωνώ κι εγώ ότι για ερασιτεχνική χρήση 3 φακοί είναι αρκετοί. Αλλά το θέμα της σπαστής οθόνης είναι πραγματικά μεγάλο ατού υπέρ της canon. Ειδικά για λήψεις πιο ανορθόδοξες σε στενους χωρους ή σε λήψεις κόντρα πλονζέ...

H δικη μου φλιπ φλοπ οθονη παντως της olympus 5060 δηλαδη μηχανης 8 χρονων και μαλιστα πολυ σκληρα και πυκνα χρησιμοποιουμενης δεν εχει παθει απολυτως τιποτα .
Ουτε καν εχει βλεφαρισει.

Επειδή είναι Olympus! :firstprize:

Μπα δεν παθαινουν τιποτα.....μονο σε κατι τσομπανους τυχαινουν ολα τα τραγελαφικα με εξοπλισμο Canon :D

Να πω επισης ότι η σπαστή οθόνη προστατεύεται καλύτερα από τις άλλες γιατί όταν κλείνει η μηχανή δεν μένει εκτεθιμένη αλλά κλείνει προς τα μεσα. Αρα δεν κινδυνεύει από γρατζουνιές κατά τη μεταφορά όπως οι υπόλοιπες...