Από μία γρήγορη ματιά στο skroutz βρήκα τα δύο σώματα σε πολύ κοντινές τιμές... Οπότε θα ήθελα την συμβουλή σας σαν καλύτεροι γνώστες. Με ενδιαφέρει να πάρω ένα ψηφιακό φθηνό σώμα για να συνεχίσω το χόμπι μου με ψηφιακή μηχανή Nikon. Οπότε πια από τις δύο θα μου έδινε τα καλύτερα αποτελέσματα;
Η 3100 έχει ελαφρώς υψηλότερη ανάλυση αλλά αυτό δεν μου λέει κάτι αφού σημασία έχει το πόσο καλός είναι ο αισθητήρας αλλά και το πόσο καλύτερα συμπεριφέρεται σε θέματα όπως ο θόρυβος και άλλα. Από ότι καταλαβαίνω η D90 πρέπει να είναι παλαιότερη και ίσως γι αυτό να την βρίσκω σε χαμηλή τιμή. Αλλά μάλλον η 3100 είναι νεότερο μοντέλο... Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Με ποιο από τα δύο σώματα θα πάρω τα καλύτερα αποτελέσματα;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Η 3100 έχει ελαφρώς υψηλότερη ανάλυση αλλά αυτό δεν μου λέει κάτι αφού σημασία έχει το πόσο καλός είναι ο αισθητήρας αλλά και το πόσο καλύτερα συμπεριφέρεται σε θέματα όπως ο θόρυβος και άλλα. Από ότι καταλαβαίνω η D90 πρέπει να είναι παλαιότερη και ίσως γι αυτό να την βρίσκω σε χαμηλή τιμή. Αλλά μάλλον η 3100 είναι νεότερο μοντέλο... Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Με ποιο από τα δύο σώματα θα πάρω τα καλύτερα αποτελέσματα;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.