Nikon d3200 vs X (Premium Compact)

Re: Nkon d3200 vs X (Premium Compact)

Αν θυμάμαι καλά όταν πρωτοβγήκε η 3200 στα πρώτα review δεν έπαιρνε ενθουσιώδεις κριτικές όπως η d3100 αντίστοιχα και μάλιστα τονίζανε ότι δεν αξίζει η αναβάθμιση για κάποιον που έχει την 3100.

Αν θυμάμαι καλά όταν πρωτοβγήκε η 3200 στα πρώτα review δεν έπαιρνε ενθουσιώδεις κριτικές όπως η d3100 αντίστοιχα και μάλιστα τονίζανε ότι δεν αξίζει η αναβάθμιση για κάποιον που έχει την 3100.

Συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Η 3100 ήταν μικρή αναβάθμιση κατ´ουσίαν σε σχέση με την 3000. Η 3200 όμως δεν αναβάθμισε μόνο τον αισθητήρα, αλλά και τον επεξεργαστή και το σύστημα af. Το πρόβλημα με την 3200 είναι οτι όντας πλέον πολύ απαιτητική λόγω αισθητήρα και επεξεργαστή, θέλει καλούς φακούς για να αποδώσει κι όχι τους κιτ.

Οι μονες καλυτερες DX σε θεμα ποιοτητας εικονας focus και κατασκευης απο την 3200 ειναι η 5200 και η 7100. Και στα χρηματα που πωλειται ειναι μονοδρομος. Απο κει και περα αν χρειαζεται καλυτερο σωμα κατασκευαστικα η συστημα focus η αλλα extras τοτε αξιζει καποιος να δωσει τα παραπανω χρηματα να παρει καλυτερο σωμα.

Απάντηση: Re: Nkon d3200 vs X (Premium Compact)

για 70-85 ευρω διαφορα αναλογα το κιτ στην ελληνικη αγορα παιρνεις πολλα παραπανω πραγματα (δυνατοτητες σε νυχτερινη φωτογραφιση, αναλυση, πολυ καλυτερη ποιοτητα εικονας, καλυτερη οθονη, καλυτερο βιντεο, μεγαλυτερο ISO, συνδεσιμοτητα) και μια μηχανη με μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο η οποια κοιταει στα ισα πολυ ακριβοτερες υλοποιησεις απ ολους τους κατασκευαστες.

δηλαδή τη "κατευθύνσεις" δίνεις??

Re: Απάντηση: Re: Nkon d3200 vs X (Premium Compact)

δηλαδή τη "κατευθύνσεις" δίνεις??

επισκεψη στο κεντρο στα γνωστα φωτογραφαδικα, παζαρι για το πακετο d3200 με τον 18-105 VR με τσαντα και καρτα μνημης ή και τον 35 1.8 και μετα εξορμησεις για την απολαυση του νεου εργαλειου.

Σημερα παρέλαβα την d3200, η θα έφευγε οπως ηταν για κατι αλλο ή θα έμενε.

Τελικά της πέρασα και το λουράκι :P η μηχανουλα φαίνεται πάρα πολυ καλή!

Σε 3 χρόνια θα κοιτάξω μήπως η Mirrorless κάνουν γι αυτό που θέλω. Case closed

Αν δεν κανω λαθος κατι επαθε η 3000 και του εδωσαν την 3200 σαν αντικατασταση.

Οχι δεν επαθε κάτι κάθε αλλο!!!! την εβαλα αγγελια και αυριο φευγει για τον καινούριο κάτοχο. Αν δε με ετρωγε το video τοσο ΔΕΝ θα την αλλαζα μέχρι να διαλυθει!!!

Μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις είναι πολύ καλές για την d3200 εκτος απο την μπαταρία που ειναι αστεία η αντοχή της σε σχέση με την d3000. Αν και είμαι στον πρώτο κύκλο φόρτισης ακόμα και ψαχουλευω περισσότερο απ οτι τραβάω, με κρέμασε ήδη.
Οχι τιποτα άλλο αλλα ειναι κάτι πολυ βασικο για μένα. Ηδη έρχονται αλλες 2 decoded και ελπίζω να μη χρειαστεί να έχω κι άλλες μαζί μου για 4-5 μέρες απόλυτης αυτονομίας στο ύπαιθρο με σκληρή χρήση.

Re: Απάντηση: Nikon d3200 vs X (Premium Compact)

Μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις είναι πολύ καλές για την d3200 εκτος απο την μπαταρία που ειναι αστεία η αντοχή της σε σχέση με την d3000. Αν και είμαι στον πρώτο κύκλο φόρτισης ακόμα και ψαχουλευω περισσότερο απ οτι τραβάω, με κρέμασε ήδη.
Οχι τιποτα άλλο αλλα ειναι κάτι πολυ βασικο για μένα. Ηδη έρχονται αλλες 2 decoded και ελπίζω να μη χρειαστεί να έχω κι άλλες μαζί μου για 4-5 μέρες απόλυτης αυτονομίας στο ύπαιθρο με σκληρή χρήση.

θα είσαι και μακριά από το αυτοκίνητο; αν όχι δες https://www.cellularfactory.com/camera/NIKON/4/50253/601749/ αν ναι, τότε υπάρχει και η λύση με solar φορτιστές.

Αυτοκίνητο?? ουτε κατα διάνοια μιλάμε για 4-5 μέρες αποκομμένοι απο πολιτισμό. Solar εχω σκεφτεί και στο παρελθόν αλλά νομίζω με συμφέρει περισσότερο να πάρω 2 επιπλέον στοιχεία μαζί μου (σύνολο 5)