Nikon d40 319 ευρω

καλορίζικη :) χαμός μιλάμε στο μαγαζί.. είχε και μια Ixus 99ε και δεν την πήρα δυστυχώς, δεν αντέχω τις ουρές!

Eυχαριστω πολύ.... σιωπώ για την ώρα λόγω εξεταστικής αλλα σε 2 βδομαδες θα σας βομβαρδίσω με ερωτησεις ;)

Αχχ αυτή η εξεταστική... Έχεις όμως μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση απο μένα. Εγώ εξεταστική ξε-εξεταστική δεν μπορώ να σταματίσω...
Καλη επιτυχια πάντως! Αντε δυο βδομάδες μας μείνανε...

Αχχ αυτή η εξεταστική... Έχεις όμως μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση απο μένα. Εγώ εξεταστική ξε-εξεταστική δεν μπορώ να σταματίσω...
Καλη επιτυχια πάντως! Αντε δυο βδομάδες μας μείνανε...

Αχχ.. Τι να πουμε και εμεις οι παππούδες.. Εγώ οταν είχα εξετάσεις γράφαμε σε πάπυρο :flipout::flipout:

Καλορίζικη η μηχανή και καλές λήψεις :grinning-smiley-043

Σας ευχαριστω ολους παιδες.... Η αληθεια ειναι πως είμαι ΤΕΛΕΙΩΣ άσχετος με τη φωτογραφία... αλλά πάντα ήθελα να μάθω καποια πράγματα...

Ως τώρα πάντως οι πρώτες δοκιμές που έκανα, φυσικά σε τελείως default ρυθμίσεις στο αυτόματο... είναι η μέρα με τη νύχτα με οποιαδήποτε μηχανή είχα ως τώρα. Καλύτερα χρώματα, καλύτερο βάθος... Η τελευταία μου μηχανή για την ιστορία ήταν η Coolpix L1.

Γενικώς αυτό που μ'ενδιέφερε είναι είτε φωτογραφίες σε τοπία... είτε οτιδήποτε άλλο σκηνοθετημένο...γι'αυτό και επέλεξα να παω σε dslr... Σκέφτηκα και τη λύση της D60..αλλά κόστιζε ακριβώς τα διπλάσια χρήματα, οπότε την απέκλεισα αμέσως, αφού είπαμε, είμαι τελείως αρχάριος, το πιθανότερο είναι να όταν φτάσει η στιγμή να δοκιμάσω αλλους φακούς να χρειαστώ και καινούρια μηχανή :)

Σε περιπτώσεις πάρτυ, παραλίας με παρέα κλπ... που η φορητότητα κι η ευχρηστία είναι το ζητούμενο μου κάνει η παλιά μου... ;)

(Όσο για την εξεταστική δεν είμαι δα και τόσο υπομονετικός.... απλά κρατάω τα προσχήματα!)

Last edited:
Μην φοβάσαι, και εγώ τελέιως άσχετος γράφτηκα εδώ (μάλιστα τότε σκεφτόμουν να πάρω βιντεοκάμερα, αλλά τα λεφτά που υπολόγιζα δεν ήρθαν ποτέ...) και τώρα είμαι απλώς άσχετος... Όλα τα παιδία εδώ είναι πολύ προθυμα να δώσουν συμβουλές και βοήθεια οπότε θα είσαι εντάξει.

Εγώ θα σου προτείνω και ένα άλλο site ξένο με αμέτρητες συμβουλές και τεχνικές πάντα με παραδείγματα και φωτογραφίες που εμένα με έχει βοηθήσει πολύ. Ξεκίνα απο τα βασικά (έχει λινκς για τα tutorials στα δεξια) και δεν θα το μετανιώσεις.

http://digital-photography-school.com/blog/

To νέο Saturn στο Γέρακο που ανοίγει την Πέμπτη, την έχει με 279 και δύο φακούς 18-55 και 55-200.
Καλή προσφορά μου φαίνεται...

To νέο Saturn στο Γέρακο που ανοίγει την Πέμπτη, την έχει με 279 και δύο φακούς 18-55 και 55-200.
Καλή προσφορά μου φαίνεται...

Μόνο και μόνο να σκεφτείς ότι τον 200άρη τον πουλάνε 170-180 ανάλογα το μαγαζί, αξίζει!

Αν τον χρειάζεσαι, προχώρα!:a0210: