Nikon d40 319 ευρω

Δυστυχώς δεν έχω αυτή δυνατότητα....
Εχει επίσης Canon IXUS 860 IS 8mp στα 129 και SONY Cybershot s780 8,1mp στα 99 ευρώ

Αυτό είναι το φυλλάδιο...
Εγώ πάντως "ψήνομαι" πολύ για τη μηχανή....
Παντού διάβασα καλές κριτικές, γνωρίζοντας βέβαια και κάποια μειονεκτήματα που μπορεί να έχει για κάποιον που ασχολείται πιο "επαγγελματικά" με τη φωτογραφία. Γι' αυτό που τη θέλω εγώ, που έχω μια compact ψηφιακή την Canon s60, νομίζω πως είναι οτι πρέπει....

επανερχομαι σιγα σιγα μετα απο απουσια μερικων μηνων λογω δουλειας (αν και εμπαινα για να ριχνω καποιες ματιες στα γρηγορα) και ελπιζω συντομα να παρουσιασω και μερικα previews για καινουργια πραγματα που πηρα. Δυστυχως καιρο για φωτογραφια δεν ειχα αλλα...οψομεθα.

Λοιπον την d40 την ειχα για ενα περιπου χρονο και μπορω να την προτεινω ανεπιφυλακτα. Για αρχαριο δε, ειναι πραγματικα ιδανικη. Στη τιμη που διαβαζω που γραφετε ειναι κελεπουρι.
Ελπιζω ο 55-200 που αναφερεστε να ειναι ο VR και οχι ο απλος γιατι σε μεγαλα μηκη η σταθεροποιηση ειναι απαραιτητη. Δειγματα φωτογραφιων υπαρχουν πολλα στο ιντερνετ. Εγω την χρησιμοποιησα κ σ ενα ταξιδι στην Αφρικη (για 2 εβδομαδες, πανω απο 4000 ληψεις) κ μ εβγαλε ασπροπροσωπο.
Αν θες να δεις φωτο τις εχω στο http://nilo.zenfolio.com/ . οι 4 φακελοι της Αφρικης ειναι ολοι με την d40+18-55+55-200 VR.

Και μην ξεχναμε οτι η φωτογραφια θελει διαβασμα και εξασκηση. Αυτα τα ολιγα.

από άλλο forum...

"Έφτασα στο Saturn στις 8:45 το πρωί. Μπήκα μέσα στις 10:05. Η στοίβα με τις Nikon D40 στα 279 ευρώ ήταν ευτυχώς κοντά στην είσοδο. Είχαν μείνει γύρω στα 20 κομμάτια. Πήρα ένα πακέτο και κατευθύνθηκα προς το ταμείο. Βγήκα από το κατάστημα στις 10:30."

Απάντηση: Re: Nikon d40 319 ευρω

Εγώ πάντως όχι....
Είπαν οτι τελείωσε από τις δέκα το πρωϊ!!!

τα ιδια μου ειπαν ..μεχρι και το δειγμα ειχαν παρει ,εκει που εγινε χαμος ηταν με τις 40" samsung δυο δυο τις επαιρναν και τις τραβαγαν σαν σκυλια μεχρι το ταμειο :BXVZCBXZ6:

Κανενα κομματι canon 860is να έχει μεινει; Γνωριζει κανεις απο αυτους που επισκεφθηκαν σημερα το καταστημα;

Re: Απάντηση: Nikon d40 319 ευρω

Κανενα κομματι canon 860is να έχει μεινει; Γνωριζει κανεις απο αυτους που επισκεφθηκαν σημερα το καταστημα;

Eίχαν μείνει πολλές χθες το απόγευμα....