send
AVClub Fanatic
Οι Dx και 1Dx σειρές των δύο μεγάλων κυριών είναι φτιαγμένες κυριολεκτικά για εμπόλεμες ζώνες.... Τα προηγούμενα μοντέλα είχαν παρουσιαστεί κοντά-κοντά, πριν 4 χρόνια... άρα καιρός είναι και για την 1Dx mk2
D750 στην καλύτερη...
Το ότι θα κυκλοφορήσει στην αγορά η D5, δεν σημαίνει ότι η D750 δεν είναι παραπάνω από αρκετή για να καλύψει οποιονδήποτε ελληνικό γάμο και όχι μόνο (μην κοιτάμε στο εξωτερικό που υπάρχουν ναοί που όλα γίνονται υπό το φως των κεριών, σωστά; ). Μην πω ότι είναι σαφώς προτιμότερη (λόγω +50% πίξελς) από το τρέχον μοντέλο D4. Η D5 είναι απλώς ό,τι καλύτερο, και σίγουρα overkill για τις παραπάνω περιστάσεις
Δεν εννοούσα ότι δεν επαρκούνε.
Και με την D700 κάνεις υπερτέλεια την δουλειά γάμου.
Απλά όταν βγάζεις 1000 ανα γάμο και κάνεις τουλάχιστον 5-6 γάμους τον μήνα κάθε μήνα, ε τότε δεν είναι παράλογο να "απαιτεί" ο πελάτης να έχεις νέο και ακριβό εξοπλισμό και ας μην είναι απαραίτητος.
Όπως ακριβώς το είχε πεί ο Cincotta σε μια συνέντευξη σε κάποιο photography site, όταν οι πελάτες μου ξεκίνησαν να ρωτάνε γιατί είμαι τόσο ακριβός... πήρα μια Phase One, όταν με ρώταγαν αυτή την ερώτηση, τους έλεγα πόσο κοστίζει η κάμερα και οι φακοί, και αμέσως "ξέχναγαν" την ιδέα του ότι είμαι "ακριβός".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.