NIKON D5000 στα 550 ευρώ ή....?

Τι ειναι το VR? εισαι ευχαριστημενος απο την μηχανη ? η ελλειψη autofocus σε προβληματισε? Το βιντεο ειναι μετριο οπως διαβασα?
Vibration Reduction...

Η έλλειψη Autofocus στο Body δεν με επηρεάζει μιας και ο 18-55mm που έχω έχει μοτέρ,αν και συχνά εστιάζω με το χέρι μόνο επειδή κάνει μια ώρα να εστιάσει,και αρκετές φορές εστιάζει και όπου να ναι.

Το βίντεο για μένα είναι κάτι χειρότερο από μέτριο,όχι λόγο ποιότητας η οποία είναι καταπληκτική,αλλά επειδή έχει τρελό Lag που κάνει την κάμερα Useless στο βίντεο τουλάχιστον για μένα... Να φανταστείς γυρνάς την κάμερα γρήγορα και η εικόνα πάει σαν να ανεμίζεις σημαία... Αλλά οκ,αν δεν τραβάς "γρήγορα" αντικείμενα,πχ κώνους ηχείων,αζουμάριστη μια χαρά είναι. :flipout:

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος απ'την κάμερα,αν και τον φακό τον έχω μισήσει,θέλω κάτι καλύτερο και ειδικά για Low Light Indoor όπως τον 50mm f/1.8 γιατί ο 18-55 το ότι δεν κάνει θα ναι λίγο αν το πω.

αν και αυτος ο φακος νομιζω ειναι σε φορμα fx, η νικον 5000 δεν δεχεται φακους dx? Mηπως λες για αλλον που δεν τον βρίσκω?

Ναι.Σε αυτόν ή κάτι παρόμοιο όπως κάποιον 35mm με AF-S που θα μου δώσει καλύτερα αποτελέσματα μέσα. :a0210:

αν και αυτος ο φακος νομιζω ειναι σε φορμα fx, η νικον 5000 δεν δεχεται φακους dx? Mηπως λες για αλλον που δεν τον βρίσκω?
Μπαίνει αλλά δεν έχεις Auto Focus όπως είπε ο Racer,επειδή δεν έχει In-Body AF.

Αυτος έχει έτσι δεν ειναι?
http://www.nikon.gr/el_GR/product/n...oom/18-55mm-f-3-5-5-6g-af-s-vr-dx-zoom-nikkor
Μου κανει εντυπωση πως ο φακος παιζει σε τιμες στο νετ απο 70 ως 195 ευρω! Για τον ιδιο μιλουν όλοι?!
Έχει αυτός... Ο ίδιος είναι... Μερικοί είναι με VR και πιο ακριβοί,αλλά υπάρχει περίπτωση να δεις και τον απλό με τιμή που θα σε τρελάνει. :flipout: