- 20 December 2008
- 5,210
Σημερα ανακοινωθηκε νεα φωτογραφικη μηχανη απο την ΝΙΚΟΝ η D5100 και στα χαρτια μαλιστα δειχνει και πολυ καλη....
Περισσοτερα εδω.......
Περισσοτερα εδω.......
Eεε ... αυτό δεν το περίμενα ... Nikon με σουλούπι Canon !!!
Προσωπικά έβρισκα το grip της Nikon D5000 πολύ καλύτερο από αυτό της 500D. To grip και το σκόπευτρο είναι λόγος για μένα για να αλλάξω την 500D.
Τώρα η D5100 νομίζω πως και πάλι θα έχει καλύτερο πιάσιμο απο τις 500-550-600D, επειδή έχω την αίσθηση πως η Nikon δίνει περισσότερο βάση σε αυτό το θέμα.
Καλά κρασά. Το σουλούπι της το είδες; Ή και μόνο που είναι νίκον νιώθουν δέος τα δάχτυλα του χρήστη και μαζεύονται;![]()
Καλά κρασά. Το σουλούπι της το είδες; Ή και μόνο που είναι νίκον νιώθουν δέος τα δάχτυλα του χρήστη και μαζεύονται;![]()
Στις φώτος φαίνεται να είναι πιο μεγάλη η λαβή από την αντίστοιχη της 600D
![]()
anyway από τις 500D, 550D, D5000, D80, D90, D700 και 5D MKII που έχω πίασει στα χέρια μου οι Nikon μου άφηναν καλύτερη αίσθηση και έχω σχετικά μεγάλα χέρια. That's it.
Η canon έχει σαφώς μεγαλύτερο πιάσιμο.:a0210:
Με το μάτι πιάσιμο δεν γίνεται. Άμα δεν βάλεις "Επί του Τύπου των ήλων" άκρη δεν βγάζεις :BDGBGDB55:
Μην το βλέπετε "χοντρούτσικο", το πρόβλημα είναι με τον μικρό ή και τον παράμεσο για μερικούς, μπορεί να μην χωράνε.
:a0210:Βέβαια όποιος θέλει "πιασίματα" καλά θα κάνει να αποφύγει την εισαγωγική κατηγορία γενικώς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.