NIKON D60 + 18-55 VR ετοιμοπαράδοτη

Ναι αυτό θα κάνω! Θα πάω ο ίδιος για τις διαπραγματεύσεις! Ευχαριστώ.

Επειδή κι εγώ είμαι ένας υποψήφιος για την αγορά της D60 θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω τι τιμές κυκλοφορούν στο κέντρο...

Επειδή κι εγώ είμαι ένας υποψήφιος για την αγορά της D60 θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω τι τιμές κυκλοφορούν στο κέντρο...

325 Eυρώ ειναι το φτηνότερο που εχω βρει για το σώμα μονο στην Αθήνα σε γνωστό μαγαζί στην Εμμ. Μπενάκη (πριν μια εβδομάδα μαζι με ενα φιλο που τελικά την αγόρασε)

400 Ευρώ μαζι με τον (πολύ καλό) κιτ φακο 18-55 VR.

Ενδεχομένως βεβαια να εχουν πεσει και αλλο..

325 Eυρώ ειναι το φτηνότερο που εχω βρει για το σώμα μονο στην Αθήνα σε γνωστό μαγαζί στην Εμμ. Μπενάκη (πριν μια εβδομάδα μαζι με ενα φιλο που τελικά την αγόρασε)

400 Ευρώ μαζι με τον (πολύ καλό) κιτ φακο 18-55 VR.

Ενδεχομένως βεβαια να εχουν πεσει και αλλο..

Συγνώμη, εγώ εννοούσα το κιτ με τον απλό φακό (18-55 non VR).

Τελικά ενέδωσα και πήρα την D60 με το φακό του kit. Η τιμή λίγο πάνω από τα 400 ευρώ. Ολο το βράδυ την είχα και φόρτιζε, τώρα είμαι στη δουλειά και ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι για να αρχίσω την περιεργάζομαι...
Επόμενη αγορά κάποια στιγμή ένας φακός zoom....

Τελικά ενέδωσα και πήρα την D60 με το φακό του kit. Η τιμή λίγο πάνω από τα 400 ευρώ. Ολο το βράδυ την είχα και φόρτιζε, τώρα είμαι στη δουλειά και ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι για να αρχίσω την περιεργάζομαι...
Επόμενη αγορά κάποια στιγμή ένας φακός zoom....

Με γειά σου φίλε μου!

Πολύ καλή επιλογή!:grandpa:

Για οσους ενδιαφέρονται, το Saturn στην Λ. Μαραθώνος εβγαλε προσφορά την D60 μαζί με τον 18-55 VR στην τιμή των 399 Ευρώ..

Εχει αρκετά κομματια

Επισης εχουν απομεινει καμμια 20αρια ακομα Canon 860is στα 129 Ευρώ..

Τη πήρα κι εγώ...στα 430ε.
Πρώτες εντυπώσεις και διαπιστώσεις:
-Απορώ πως ήμουν ικανοποιημένος με την DSC200 τόσο καίρο.
-Είναι η πρώτη μου DSLR και έχω κάποιες δυσκολίες με τη χειροκίνητη εστίαση. Οι φωτογραφίες που έβγαλα με auto-focus μου βγαίνουν πιο καθαρές...αλλα φαντάζομαι πως είναι θέμα εξάσκησης.
-Ειμαι πολύ ενθουσιασμένος με τις βραδυνές φωτογραφίες πού βγάζει
-Η κάμερα πολύ εύχρηστη κ εργονομική
-Περίμενα οτι θα είχε καλύτερες δυνατότητες macro

Θα ανεβάσω κ δείγματα κάποια στιγμή για κριτικές...

Η μηχανή είναι μια χαρά για καθημερινή χρήση με το φακό του κιτ, αλλά τώρα πρέπει να μπούμε στη διαδικασία αγοράς πιο ειδικών φακών....
Δύο σκέψεις είναι ο Nikon AFS 50mm/f1,4 και ο 55-200 VR.

Η μηχανή είναι μια χαρά για καθημερινή χρήση με το φακό του κιτ, αλλά τώρα πρέπει να μπούμε στη διαδικασία αγοράς πιο ειδικών φακών....
Δύο σκέψεις είναι ο Nikon AFS 50mm/f1,4 και ο 55-200 VR.

Αν ήταν φίλε μου να χρειαστείς τον τηλεφακό αμέσως, γιατί δεν την αγόρασες εξαρχής ως πακέτο; Για τον AFS εντάξει, φαίνεται εξαιρετικός φακός, αλλά να έχεις υπόψη σου ότι ούτε αυτός κάνει για μάκρο.

Για macro από ΝΙΚΟΝ δες τους AFD 60 2.8 MICRO, AFS 60 2.8 MICRO, AFD 105 2.8 MICRO, AFS 105 2.8 MICRO VR. Και όσους αναφέρονται ως MACRO από τους κατασκευαστές TAMRON, SIGMA, TOKINA.

Και οι παλιοί χειροκίνητοι 55/2.8 και 55/3.5 εξαιρετικοί είναι. Υπόψιν, οι D60/D40x παίρνουν και φακούς πριν το Ai. Δίχως μετατροπές. Ο 55/3.5 δίχως προέκταση φτάνει το 1:2, με προέκταση το 1:1, τον θεωρώ πολύ καλό φακό.

Nα σας ευχαριστήσω όλους για την πολύ καλή και ανιδιοτελή πληροφόρηση που μας παρέχετε και να σας πω και εγώ ότι έγινα ευτυχής κάτοχος μιας D60 + 18-55 VR, λίγο πριν τελειώσει το ρημάδι το 2008...

Καλή χρονιά και ότι επιθυμεί ο καθένας....

Nα σας ευχαριστήσω όλους για την πολύ καλή και ανιδιοτελή πληροφόρηση που μας παρέχετε και να σας πω και εγώ ότι έγινα ευτυχής κάτοχος μιας D60 + 18-55 VR, λίγο πριν τελειώσει το ρημάδι το 2008...

Καλή χρονιά και ότι επιθυμεί ο καθένας....

Με γειές Αιμίλιε!

Πολύ καλή επιλογή.-bye-