Αν και όλοι μας ασχολούμαστε με τα νέα μοντέλα (d800/5d mkiii/omd) ωστόσο συνεχίζουμε να φωτογραφίζουμε με τα παλιά, έτσι δεν είναι;
εγώ αυτό κάνω, παρότι δεν έχω πλέον δυνατότητα κι ευκαιρία για ταξίδια στα βουνά (περιμένω να αρχίσουν να λιώνουν τα χιόνια, άρα μιλούμε για αρχές Ιουνίου) ωστόσο συνεχίζω να φωτογραφίζω τον μικρό που παίζει ποδόσφαιρο.
Η μηχανή μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί εξαιρετικά ικανή στο θέμα αυτό. Κάθε ΣΚ γυρίζω με 500-600 καρέ τραβηγμένα σε ριπές. Σε φωτογράφηση σπορ η διαφορά της σε απόδοση από άλλες μικρότερες ΝΙΚΟΝ είναι μεγάλη. Έχω και μια 5100, την οποία προσπάθησα να χρησιμοποιήσω κάποιες φορές, καθώς το FF μου πέφτει κοντό στα 5Χ5 και στα 7Χ7 αλλά όχι στα 9Χ9 και στα 11Χ11 γήπεδα. Εκεί ανακάλυψα ότι η διαφορά σε σκόπευτρο, AF, drive είναι πολύ μεγάλη και ουσιαστικά αχρηστεύει το όποιο πλεονέκτημα προσέγγισης από το crop factor.
καθώς το FF μου πέφτει κοντό στα 5Χ5 και στα 7Χ7 αλλά όχι στα 9Χ9 και στα 11Χ11 γήπεδα. Εκεί ανακάλυψα ότι η διαφορά σε σκόπευτρο, AF, drive είναι πολύ μεγάλη και ουσιαστικά αχρηστεύει το όποιο πλεονέκτημα προσέγγισης από το crop factor.
Γιώργο τί θέλεις να τραβάς και ζητάς το πολύ καλό af και το αντίστοιχο drive?
Για τους φιλους (μην την παρει κανενας ξενος δηλαδη) ριξτε και μια ματια εδω.................... :ears:
Παμε για την 5DΜΚΙΙΙ πονηρε, ετσι....?? :Banane0:![]()
ΠΟιός είπαμε ότι επιθυμεί μτχ. d700? Στα 1250 ευρώ σε διπλανό φόρουμ.
http://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=46875.0
Μην την πάρει κανείς, άντε μπας και έχω καμιά ευκαιρία.. :twoguns:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.