Νikon D7100

Re: ΝΙΚΟΝ D7100

Μόλις αγορασα και το original grip της D7100....απο Γερμανία στα 235 ευρώ.Μας έμειναν και 2 φακουδακια και ενα σακιδιο πλατης και και και και :D

Απορω αυτα τα γκριπ, τι τα περνετε... και εχουν ενα σωρο λεφτα... θελω να πω, χρησιμα ειναι... αλλα για ερασιτεχνικη χρηση, ο ογκος που προσθετουν και τα χρηματα που κοστιζουν, δικαιολογουνται...???

Απάντηση: Re: ΝΙΚΟΝ D7100

Απορω αυτα τα γκριπ, τι τα περνετε... και εχουν ενα σωρο λεφτα... θελω να πω, χρησιμα ειναι... αλλα για ερασιτεχνικη χρηση, ο ογκος που προσθετουν και τα χρηματα που κοστιζουν, δικαιολογουνται...???

Σιγά βρε το βάρος! :smash:
Ισα ίσα που ισορροπεί καλύτερα η κάμερα με μεγάλους και βαρείς φακούς.
Όταν λέμε βάρος εννοούμε αυτό με τις 10 ΑΑ, και όχι τα γκριπάκια των dslr (την συγκεκριμένη την έχω με αυτό το μοτέρ και δουλεύει άψογα)

F2MD2Front1a.JPG

Last edited:

Καλα, εσυ περαν του οτι εισαι παλιοσειρα και με αυτα εχεις μεγαλωσει, δεν εμπιπτεις και στην κατηγορια περι ερασιτεχνη...:firstprize:

Για μένα πάντως, το grip προσφέρει μεγάλη βελτίωση της λειτουργικότητας, τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με την ισορροπία του σώματος με τον 24-70 και τον 70-200, όσο και με τα κουμπιά στο portrait κράτημα της μηχανής.

εχω να κανω φωτογραφίσεις σε 8 γαμους το καλοκαιρι και το θεμα μπαταριας επρεπε καπως να το λυσω.Δεν πηρα 2η η και 3η μπαταρια γιατι πανω στη φουρια του μυστηριου και των εθιμων δεν θα με αφησει στη μεση και φυσικα δεν θα κανω αλλαγες.Θα βοηθησω φιλο επαγγελματια οποτε καπως επρεπε να καλυψω τις ενεργειακές απαιτήσεις.:2thumb22sup:

Αστα αυτα... enoxos... enoxos... :ernaehrung004:

...οχι γιατι πηρες το γκριπ, αλλα αν δεν δημοσιευσεις στο αναλογο νημα :idea: φωτο απο τα παραλειπομενα των γαμων (κοινως τις φιλες της νυφης :flipout:)... μεχρι τοτε, ελευθερος με αναστολη... :flipout:

Αστα αυτα... enoxos... enoxos... :ernaehrung004:

...οχι γιατι πηρες το γκριπ, αλλα αν δεν δημοσιευσεις στο αναλογο νημα :idea: φωτο απο τα παραλειπομενα των γαμων (κοινως τις φιλες της νυφης :flipout:)... μεχρι τοτε, ελευθερος με αναστολη... :flipout:

χαχαχαχααχ βεβαίως βεβαίως... ότι παραλειπομενο μαζέψω θα τα ανεβάσω πάραυτα! :D ....αν και όταν πατούσα το κουμπί BUY ένιωθα αυτή την γλυκιά ικανοποίηση.. εκείνη της νέα αγοράς...το ξέρετε το συναίσθημα φαντάζομαι :D

Εχει κανείς εικόνα για το ποια είναι η τρέχουσα τιμή του σώματος για αγορά μετρητοίς σην Αθήνα;

Νομιζω στα 950

Αφού δεν την πήρα την Πέμπτη (κι αυτό επειδή δεν τη βρήκα σε 3 μαγαζιά του κέντρου, ενώ ήμουν με τα λεφτά στο χέρι) που τη χρειαζόμουν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου που έγινε το τριήμερο 21-23/6 στην Καλαμπάκα, αναβάλλεται για το Σεπτέμβρη το ενδιαφέρον μου (ελπίζοντας όμως να έχουμε πιο χειροπιαστά πράγματα για την D400 μέχρι τότε :HTEHETH63:).

Το να μην την βρεις σε 3 μαγαζια στο κέντρο (δεν έχουμε και πολλά αρα φαντάζομαι οτι είναι λίγο πολύ αυτά που όλοι γνωρίζουμε) είναι κακό σημάδι για την πορεία της αγοράς ..

Και εγώ την έχω στο ραντάρ για το άμεσο μέλλον για αντικαταστάτη της D90 αλλά περιμένω ....

Last edited:

Το να μην την βρεις σε 3 μαγαζια στο κέντρο (δεν έχουμε και πολλά αρα φαντάζομαι οτι είναι λίγο πολύ αυτά που όλοι γνωρίζουμε) είναι κακό σημάδι για την πορεία της αγοράς ..

Και εγώ την έχω στο ραντάρ για το άμεσο μέλλον για αντικαταστάτη της D90 αλλά περιμένω ....
Οι 2 μου είπαν ότι την περίμεναν την επόμενη ημέρα (Παρασκευή) και ο τρίτος τη Δευτέρα, αλλά δεν έμαθα αν όντως την έφεραν τελικά.
Δεν με πειράζει, καλύτερα που δεν την είχαν :afro:

Οι 2 μου είπαν ότι την περίμεναν την επόμενη ημέρα (Παρασκευή) και ο τρίτος τη Δευτέρα, αλλά δεν έμαθα αν όντως την έφεραν τελικά.
Δεν με πειράζει, καλύτερα που δεν την είχαν :afro:

πρέπει να λένε αλήθεια, αυτές τις ημέρες όλες οι αντιπροσωπείες της ΝΙΚΟΝ στην περιοχή μας είχαν το ίδιο πρόβλημα παραλαβών. Πέρασαν αρκετοί Βουλγαροι και Σλαβομακεδόνες από μαγαζιά της Θεσσαλονίκης αυτή την εβδομάδα ψάχνοντας για τις μεγάλες μηχανές της ΝΙΚΟΝ.

Καλησπέρα παιδιά
Λίγο μια ερώτηση για την 7100, ξέρουμε ότι είναι αδιάβροχη.
Θέλω να την στήσω μέσα στη βροχή να τραβήξει ένα timelapse, Ο φακός που θα έχω πάνω είναι o 18-140.
Τον φακό πως θα τον προστατέψω υπάρχει κάποια θήκη?

καλύτερα να προσέξεις τι θα κάνεις με τις σταγόνες και την υγρασία στο φίλτρο του φακού. Οσο για την προστασία φακού & σώματος είναι απλά τα πράγματα

Mετά το firmware update της d7100, μπορεί σε όσους af-p lenses που δεν έχουν φυσικό κουμπί on/off για το vr να κλείσει μέσα από το μενού της μηχανής;;