- 26 March 2008
- 5,760
εγώ γιατί δε βλέπω μεγάλες αλλαγές?
το καλό είναι ότι θα βγουν μεταχειρισμένες d7100 και σκέφτομαι σοβαρά να χτυπήσω μία μαζί με έναν 70-300 για να έχω για σπορ και μακρινά αντί να πληρώσω για τον 70-200 της Sony (ίδια τιμή θα μου έρθει).
κατι ακομα που με διαολιζει, ειναι η ελλειψη σπαστης οθονης....
σε ποιό τομέα δεν βλέπεις βελτιώσεις ή αλλαγές, ενώ θα έπρεπε να υπάρχουν ;
θετικες οι αλλαγες, αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο... πχ 6 fps ειναι πολυ λιγα πια και το Buffer παραμενει σχετικα μικρο.
To flat profile ειναι καλο , αλλα δεν ειναι raw ή slog που εχει πολυ περισσοτερη πληροφορια.
θετικες οι αλλαγες, αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο... πχ 6 fps ειναι πολυ λιγα πια και το Buffer παραμενει σχετικα μικρο.
To flat profile ειναι καλο , αλλα δεν ειναι raw ή slog που εχει πολυ περισσοτερη πληροφορια .
....
.
Τα έχεις μπλέξει λίγο.
...[ βλέπε συγκρίσεις D810 vs 5D Mark III ώπου η D810 έχει ας πούμε 80% των καρέ in focus, ενώ η 5DMkIII έχει το 62% in focus ]
Βλέπω μεγάλες αλλαγές τουλάχιστον στα χαρτιά. Άλλο σύστημα εστίασης και πιο ευαίσθητο (51 σημεία σε όλο το καρέ), μεγαλύτερο μπάφερ, δυο κάρτες, αδιάβροχη (υπό προυποθέσεις), με 1,3χ καλό γαι τηλεφακούς, και βελτιωμένα χαρακτηριστικά για βιντεογράφους. Μοιάζει και μπορεί να είναι η πραγματική αντικαταστάτρια της d300. Πολύ ανταγωνιστική της canon 7d II.
Μπράβο!!
Κοίταξε, το σύστημα εστίασης είναι το ίδιο με την D7100 απλά εστιάζει στα -3ev αντί για τα -2ev με ακριβώς τα ίδια σημεία εστίασης και το ίδιο απλωμένα. 2 κάρτες έχει και η D7100, αδιάβροχη είναι και η D7100, 1,3χ έχει και η D7100..ουσιαστικά σχεδόν ότι γράφεις τα έχει και η D7100...για μένα φιάσκο μεγάλο η D7200....το μόνο θετικό ότι θα πέσει η τιμή της D7200....ουσιαστική βελτίωση είναι μόνο το buffer για όσους το χρειάζονται άλλα ακόμα είναι σχετικά μικρό...βασικά είναι μια D7100 με κάποιες μικροβελτιώσεις εδώ και εκει...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.