Από Ελληνικό μαγαζί είναι αγορασμένη. Να έγινε αυτό που λες και να είναι παραεισαγωγή; Ποιός ξέρει.. Αν ήταν έτσι, πάλι θα είχε τα Ελληνικά μέσα στις επιλογές της Γλώσσας όπως έχει του φίλου;
Θα του πω να δει το exif.
Διάβαζα και αυτό πριν λίγο: https://www.flickr.com/groups/2682619@N24/discuss/72157661594930890/
Ευχαριστω για τις απαντησεις. Θα του στειλω το λινκ να τις διαβασει μπας και βγει καποια ακρη.
Με τη νικον που μιλησα μου ειπαν οτι δεν λεει στο μενου wifi αλλα συνδεση με εξυπνη συσκευη που ομως ουτε αυτη η επιλογη υπαρχει εκτος αν μας ειπαν κατι λαθος.
Πηρα την d750 τον σεμπτεμβρη και εχω βγαλει 1500 φωτο μεχρι τωρα , ευκαιρια μιας και ειμαι καραντινιασμενος να εξοικειωθω μαζι της.
Ελεγα μεσα μου ε ρε να ειχα και ενα σωμα dx οι φακοι θα ηταν επι 1,5 μεχρι που ανακαλυψα στο μενου ληψης φωτογραφιων και στην περιοχη εικονας οτι εχω 3 επιλογες α] FX b] x 1,2 γ] χ 1,5 DX .Πανω που χαρηκα που ο φακος 80 200 ως εκ θαυματος εγινε 120 300, μου ηρθε η φλασια οτι παλι το ιδιο αποτελεσμα θα ειχα αν τραβαγα FX και κροπαρα στο 1,5 ,μονολογωντας στο μπαλκονι και λαλημενος απο την κλεισουρα καταληγω στο συμπερασμα οτι ναι μεν θα εχω το ιδιο αποτελεσμα αλλα οχι την ιδια ποιοτητα.Κανω λαθος?
Την ίδια ποιότητα, όλα ίδια. Τράβα κανονικά και κρόπαρε μετά, my 2 cents.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.