Nikon D850

ασε τα ποδηλατα, θελουμε review να καιει The Door To Hell ...
http://www.earthnutshell.com/the-door-to-hell-turkmenistans-crater-of-fire/
Χαχα, δε ξέρω τι ελεύθερος χρόνος θα υπάρχει, είναι στα υπ όψη πάντως!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές! Ως συνηθως, μην περιμένετε καμμιά λεπτομερή pixel peeping ανάλυση, απλά κάποια συμπεράσματα και εντυπώσεις συγκριτικά με τις 750 & 500 που επίσης θα έχω μαζί μου.
Ο διαθέσιμος χρόνος πάντως εκεί δεν είναι στον έλεγχό μου, μια και θα πρέπει να ακολουθήσω το πρόγραμμα και τις απαιτήσεις της διοργάνωσης.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited:
Καλή δύναμη και με μπόλικο υλικό να γυρίσεις
... ήδη έχει ενημερώσει η adobe

Έχω παραλάβει από κατάστημα του κέντρου ήδη από το απόγευμα.
Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχω την ευκαιρία να την δοκιμάσω κάτω από άκρως απαιτητικές συνθήκες, μια και από την Πέμπτη θα βρίσκομαι στο Τουρκμενιστάν για τους 5ους Πανασιατικούς Indoor & Martial Arts Games του Ashgabat (πρόκειται να φωτογραφήσω κυρίως ποδηλασία πίστας, αλλά και άλλα αθλήματα).

Ελπίζω η Adobe να ετοιμάσει υποστήριξη για το lightroom... χθες!

Last edited:
Η Adobe έχει ενημερώσει το camera raw ώστε να ανοίγουν τα αρχεία στο Photoshop.
Για να ανοίξουν στο Lightroom πρέπει να κατεβάσεις τον ενημερωμένο dng converter, μετατρέψεις τα nef σε dng και μετά να τα ανοίξεις με το LR.
Αυτά μέχρι πριν ένα δίωρο που κοίταξα.
Δεν τη λες ακριβώς σοβαρή λύση για workflow...

Νάσσο καλοκλίκωτη...κορυφαία επιλογή.Ποιό φακό ευρυγώνιο χρησιμοποιείς;ενδιαφέρομαι γιά αγορά γιά τήν d750. Σού εύχομαι καλή επιτυχία στό ταξίδι σου.

Last edited:
Καλορίζικη και καλοκλίκωτη...
Επίσης εύχομαι καλή επιτυχία στο ταξίδι σου....

Τις τελευταες μερες ειδα σε αρκετα site να γραφεται οτι ο αισθητηρας δεν ειναι κατασκευης Sony αλλα παραχθηκε απο την ισραηλινη TowerJazz η οποια ανηκει κατα το ημιση στην Panasonic

Απάντηση: Re: Nikon D850

..... και κατασκευάζει και τους αισθητήρες των νεότερων Leica.

άρα το 10χίλιαρο φεύγει αέρα,για να ξεκινήσεις σε Nikon high end FF ,χωρίς να βάλουμε μέσα speedlights,flashes,τρίποδα,αξεσουάρ και ορισμένοι φακοί της σε σχέση με τους αντίστοιχους Canon μου φαίνονται αδικαιολόγητα (πιο) ακριβοί .Ωστόσο ,πολύ καλό φωτογραφικό εργαλείο.

Η "αντίστοιχη" ( γιατί δεν την πιάνει σε όλα ) είναι 1* 5DsR και 1* 1D X Mark II :p
Καμμία άλλη μηχανή δεν συνδυάζει τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες να βαράς όλα τα είδη φωτογραφίας εξαιρετικότατα όπως η D850 ( για αυτό και πολλοί Canonάκιδες στο εξωτερικό παίζουν αγγελίες όλο το Canon ecosystem τους και πάνε σε D850 + Holy Trinity + )