υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν το 16?
Προσωπικά τις περιμένω με μεγάλη αγωνία....ειδικά το υβριδικό τους σύστημα εστίασης δανεισμένο από την σειρά 1 της Nikon είναι τρομερό, αν και όποτε κυκλοφορήσουν θεωρώ ότι θα είναι πολύ καλές προτάσεις....
Μέχρι να κυκλοφορήσουν θα έχουν αισθητήρα δυο γενιές πίσω από την RX100VI.
πάντα έτσι λές, αλλά όταν κυκλοφορούν λες: "είναι πολύ ακριβή γι'αυτά που προσφέρει. θα το σκεφτόμουν αν είχε 300 ευρώ παρακάτω" :smile: Αστειεύομαι!
Ναι άλλα θα έχεις υβριδικό σύστημα εστίασης που φυσάει (είχα την Nikon J3 και ενώ δεν μου άρεσε συνολικά σαν μηχανή, το σύστημα εστίασής της ήταν ότι καλύτερο είχα δει, ντρόπιαζε για πλάκα την Sony A6000 που είχα τότε), 4κ, touch οθόνη και σε τιμή η DL24-85 όσο κάνει η Rx100III....
Τέλος πάντων θα το δούμε στην πράξη.....ας βγουν με το καλό και βλέπουμε!!!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
ΧΑΧΑ...δεν έχεις άδικο, έτσι λέω πάντα....πόσο με ξέρεις!!!χιχι
πρέπει να δοκιμάσεις την J5!
Ποιο γρήγορη ακόμα ε??? Σοβαρά??? Μα πόσο ποιο γρήγορη ακόμα?? Η J3 ακόμα και σε CAF θέριζε....!!!
Μιας και αναφέρατε την j5, την ειχα παραγγελιά 2 μήνες τώρα μέχρι που βαρέθηκα να περιμένω και την ακύρωσα. Δεν υπάρχει ούτε δείγμα!
Οχι τίποτα αλλο αλλά μου ήρθαν εξτρα μπαταρίες θήκη πολυτελείας screen protector και τα κοιτάω.
γκρρρρ Nikon...
Ισως ειναι λιγο πιο γρηγορη ναι, PD/CAF ξυριζουν, αλλα το σημαντικότερο ειναι οτι εχει αυτα που ελειπαν απο την J3 (PASM, F button, σπαστη οθονη, wifi, touch screen, κτλ). Την εχω αγαπησει αυτη τη μηχανουλα!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
χμμ..όντως? το πλαισιο παντως που κοιταξα τυχαια, την εχει σε καταστημα
http://www.plaisio.gr/fotografia-vi...Nikon-Digital-Camera-J5-Kit-10-30mm-Black.htm
να πω και εγώ ότι όντως το af της j3 που είχε πέσει στα χέρια μου ήταν εκπληκτικό. εκεί κατάλαβα το δούλεμα που είχα φάει από τη sony για την a6000.
Ήταν σε άλλο επίπεδο ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι με τον κιτ τη στιγμή που η σονυ μου με μεγαλύτερο αισθητήρα και τον 50 1.8 ψαρεύε σαν τρελή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.