nikon F100 + extra

Status
Not open for further replies.

jcb.

New member
14 September 2010
73
πωλείτε nikon F 100 αναλογική μαζί με γνήσιο grip (ΜΒ-15).
φακό (nikon 28-105 3.5-4.5D) + HB-18 .
patented brevete ανταπτορασ για προσαρμογή 2 φλας μπροστά στον φακό και φίλτρων για macro φωτογραφία.
film picker .
6 μπαταρίες νικον 2000mAh NI-MH επαναφορτιζόμενες.

πραγματικά ο φακός και το σώμα είναι σαν καινούργιο.
η μηχανή έχει τραβήξει ελάχιστα φιλμ .
η μηχανή είναι η νούμερο 2 για καποιους καλύτερη μηχανή στην ιστορία της νικον μετά την f6.
αυτό νομίζω τα λέει όλα στο νετ υπάρχουν πολλές παρουσίασης ..
όσο για τον φακό πραγματικά άψογος .
στο νετ μιλάνε για πολλή καλό φακό 28-105 είναι ευρυγώνιος με ελάχιστη παραμόρφωση για το ότι είναι φακός ζουμ είναι οξείς και με πολλή καλή ευκρίνεια .
τα καλά του φακού δεν σταματούν εδώ τα πάει εξαιρετικά και σε macro νομίζω ότι είναι από τους ποιο
ολοκληρωμένους φακούς γενικής χρήσης φαίνεται ότι το μάρκετιγκ δεν λειτουργούσε καλά τότε, ένας τέτοιος φακός σήμερα θα στοίχιζε αρκετά χρήματα.
O 28-105 παίρνει έως 1:2, το οποίο είναι το ίδιο με όλους της Nikon 55 χιλιοστά , 105 χιλιοστά και 200 χιλιοστά χειροκίνητη εστίαση macro φακούς . Αυτό είναι φοβερό!
με λίγα λόγια φωτογραφίζεται τα πάντα από την παρέα σας μέχρι και ένα μυρμήγκι.
τέλος να ξαναπώ ότι το σώμα είναι άψογο χωρίς την παραμικρή γραντιουνια η ότι άλλο .και ειναι απο πρωτο χερι
είναι άκρως επαγγελματική και απευθύνετε σε αυτούς που δεν μπορούν να αρνηθούν την μαγεία του φιλμ.

τιμη 200 ευρω

Attachments

• Magical Snap - 2011.05.05 02.35 - 002.jpg
    Magical Snap - 2011.05.05 02.35 - 002.jpg
    22.7 KB · Views: 16
  • IMG_0171.jpg
    IMG_0171.jpg
    76.7 KB · Views: 36
  • IMG_0172.jpg
    IMG_0172.jpg
    81.3 KB · Views: 30
  • IMG_0168.jpg
    IMG_0168.jpg
    77.5 KB · Views: 36
πωλείτε nikon F 100 αναλογική μαζί με γνήσιο grip (ΜΒ-15).
φακό (nikon 28-105 3.5-4.5D) + HB-18 .
patented brevete ανταπτορασ για προσαρμογή 2 φλας μπροστά στον φακό και φίλτρων για macro φωτογραφία.
film picker .
6 μπαταρίες νικον 2000mAh NI-MH επαναφορτιζόμενες.

πραγματικά ο φακός και το σώμα είναι σαν καινούργιο.
η μηχανή έχει τραβήξει ελάχιστα φιλμ .
η μηχανή είναι η νούμερο 2 για καποιους καλύτερη μηχανή στην ιστορία της νικον μετά την f6.
αυτό νομίζω τα λέει όλα στο νετ υπάρχουν πολλές παρουσίασης ..
όσο για τον φακό πραγματικά άψογος .
στο νετ μιλάνε για πολλή καλό φακό 28-105 είναι ευρυγώνιος με ελάχιστη παραμόρφωση για το ότι είναι φακός ζουμ είναι οξείς και με πολλή καλή ευκρίνεια .
τα καλά του φακού δεν σταματούν εδώ τα πάει εξαιρετικά και σε macro νομίζω ότι είναι από τους ποιο
ολοκληρωμένους φακούς γενικής χρήσης φαίνεται ότι το μάρκετιγκ δεν λειτουργούσε καλά τότε, ένας τέτοιος φακός σήμερα θα στοίχιζε αρκετά χρήματα.
O 28-105 παίρνει έως 1:2, το οποίο είναι το ίδιο με όλους της Nikon 55 χιλιοστά , 105 χιλιοστά και 200 χιλιοστά χειροκίνητη εστίαση macro φακούς . Αυτό είναι φοβερό!
με λίγα λόγια φωτογραφίζεται τα πάντα από την παρέα σας μέχρι και ένα μυρμήγκι.
τέλος να ξαναπώ ότι το σώμα είναι άψογο χωρίς την παραμικρή γραντιουνια η ότι άλλο .και ειναι απο πρωτο χερι
είναι άκρως επαγγελματική και απευθύνετε σε αυτούς που δεν μπορούν να αρνηθούν την μαγεία του φιλμ.

τιμη 200 ευρω

Ενδιαφέρομαι για το πακέτο.
Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου
στο [email protected]
Ευχαριστώ πολύ
theodsak

ναι φίλε μου σου έστειλα mail
ευχαριστώ

Σου έστειλα mail
icon7.gif
icon7.gif
icon7.gif

παρακαλώ να κλείσει η μηχανη
απόκτησε νέο ιδιοκτήτη . (theodsak)
ευχαριστώ πολλή το φόρουμ για την φιλοξενία της αγγελίας.

Status
Not open for further replies.