To 14-150 σε zoom πόσο αντιστοιχεί?Εννοώ 5χ,10χ κλπΤην epl-1 με 2 φακούς 14-42 και 40-150 την παίρνεις με 350 (τόσο την πήρα πριν από 20 ημέρες).
Την epl-1 με 1 φακό 14-150 την παίρνεις με 450 .
Αν σε ενδιαφέρει πες το και θα σου πω-πουν από που και πως θα την πάρεις.
Η αλήθεια είναι ότι φωτογραφίζω μόνο σε κοινωνικές στιγμές(γάμους βαφτίσια,γιορτές κλπ) και ταξίδια.Δεν είναι το χόμπυ μου η φωτογραφία.Θέλω βέβαια να έχω καποια ποιότητα.να εκφρασω μια απορια? γιατι σωνει και καλα ο ανθρωπος να παρει μια dslr? προσωπικα τον καταλαβαινω απολυτα-φωτογραφιζει σπανια και την θελει για τις διακοπες του-πρεπει δλδ να κουβαλει τσαντα με φακους? το λεω χωρις καμμια κακια , απλα οταν το δαπανουμενο ποσο ξεπερνα τα 300 ευρω, ο υποψηφιος αγοραστης μιας compact αισθανεται σαν να παει να κανει την πατατια της ζωης του
ααα και για να μην εχω καμμια επιθεση , απλα το λεω σαν ψιλομουρμουροπαραπονο και οχι σαν υποδειξη.Το τελευταιο πραγμα που θελω στην ζωη μου , ειναι να τσακωθω για φωτογραφικη μηχανη![]()
To 14-150 σε zoom πόσο αντιστοιχεί?Εννοώ 5χ,10χ κλπ
Πιστεύεις ότι το 11χ της Epl1 έχει καλύτερη ποιότητα από 11χ στη Sony?150 /14 ~ 11x
Πιστεύεις ότι το 11χ της Epl1 έχει καλύτερη ποιότητα από 11χ στη Sony?
Kαι ποια είναι πιο καλή αγορά.Η Epl 1 με τους δύο φακούς ή με τον ένα?
Και τι κάνουμε με τα μακρινά τοπία?Οι zoom φακοί πανάκριβοι είναι.Και τέλος για να μη σε κουράζω άλλο, αν ποτέ πάρεις ένα σταθερό φακό (χωρίς ζοομ δηλαδή καθόλου) απλά θα πάθεις πλάκα με την ποιότητα της φωτογραφίας![]()
Και τι κάνουμε με τα μακρινά τοπία?Οι zoom φακοί πανάκριβοι είναι.
Και τι κάνουμε με τα μακρινά τοπία?Οι zoom φακοί πανάκριβοι είναι.
Θα το σκεφτώ το όλο θέμα γιατί μόλις είδα ότι υπάρχει και Οlympus E-pl2 με 550 ευρώ.
εισαι πολυ γρηγορος σε ευχαριστω.
το focus της στις φωτο ειναι οκ? η ευκρινεια της δεν με ενθουσιασε.
απο θορυβο εχω καιρο να δω compact αλλα απο dslr στα ιδια χρηματα νομιζω οτι ειναι αρκετα πιο κατω
Τωρα ειδα πως εχεις μεγαλες εκθεσεις. προφανως ειναι κουνημενες
όλες οι λήψεις έγιναν με τρίποδο.Έχει πολλή καλή ευκρίνεια σε σύγκριση με άλλες bridge που με το ζουμ τέρμα δεν μπορούν να εστιάσουν καθόλου, σκεφτόμουν για dslr αλλά είδα πως υστερούσαν σε πολλά.
Επειδή είμαι αναποφάσιστος...σε τι υστερούσαν οι dslr?
Επειδή είμαι αναποφάσιστος...σε τι υστερούσαν οι dslr?
Βασικά σε τι υπερτερεί η bridge με 450 ευρώ τιμή και βάρος 525 γρμ;
θα πάρω και dslr, όχι όμως ακόμα.Δεν τη χρειάζομαι προς το παρόν και είμαι ικανοποιημένος με την hx100.Η προηγούμενη που είχα είναι η H20 την οποία έλιωσα , σχεδόν 4000 λήψεις σε ένα χρόνοφωτογραφικα καθαρα ομως υπερτερουν οι dslrs.
πρεπει να σκεφτεις τι θελεις να κανεις πιο καλα για να αποφασισεις πια σου ταιριαζει
θα πάρω και dslr, όχι όμως ακόμα.Δεν τη χρειάζομαι προς το παρόν και είμαι ικανοποιημένος με την hx100.Η προηγούμενη που είχα είναι η H20 την οποία έλιωσα , σχεδόν 4000 λήψεις σε ένα χρόνο
μάλλον τις εξαϋλώνετε :rifle:αν αυτό είναι λιώσιμο, τότε εμείς τις εξαερώνουμε τις μηχανές μας :BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Δώσε μου αν θέλεις τις κατάλληλες πληροφορίες!Την epl-1 με 2 φακούς 14-42 και 40-150 την παίρνεις με 350 (τόσο την πήρα πριν από 20 ημέρες).
Την epl-1 με 1 φακό 14-150 την παίρνεις με 450 .
Αν σε ενδιαφέρει πες το και θα σου πω-πουν από που και πως θα την πάρεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.